Автор |
Съобщение |
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 04 Ное 2010 10:50
ciborg написа: Revan_666666 написа: Cyborg С какво се занимаваш ? С много неща, например училище, спорт и т.н. Все работи, които си пропуснал и от които и грам не разбираш (също като Dex). Еее, колко си велик - имаше по-хубави оценки от мен в училище... Еее, че и пунктуацията е хващаш - супер си бе! Само дето на футбол ще ти скрия топчицата... Айде бе, cyborg, намери един тест да направим като си толкова печен.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 04 Ное 2010 21:10
Dexter написа: Еее, колко си велик - имаше по-хубави оценки от мен в училище... Еее, че и пунктуацията е хващаш - супер си бе! Само дето на футбол ще ти скрия топчицата...
Айде бе, cyborg, намери един тест да направим като си толкова печен. Еее, браво, и аз на волейбол ще ти разпукам каската, ама ти с футбола дали се занимаваш професионално...хмм, съмняваш ме. А по нета к`во, ще правиш теста без да мамиш и ще кажеш истинските си резултати? Не на мене тия. Пък оценките ми в у-ще не са от най-хубавите, но това не ми пречи да съм по-грамотен от теб.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 04 Ное 2010 22:04
По-грамотен?! Пхахахаха... На волейбол даже съм по-добър от на футбол... Е, вярно играя разпределител, нищо че съм дребен, и имам хубав сервиз, ама няма значение.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 04 Ное 2010 23:07
Абе както е тръгнала работата скоро Декс и Киборга ще почнат да си мерят и х*йовете :D
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 05 Ное 2010 10:39
cyborg-а точно това прави...
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 06 Ное 2010 00:10
Dexter написа: cyborg-а точно това прави... Ами...не. Няма нужда. Tо е ясно, че винаги аз печеля.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 06 Ное 2010 13:03
Хаха и затова те е бъз да направим едно тестче.
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 06 Ное 2010 21:52
Dexter написа: Хаха и затова те е бъз да направим едно тестче. Не ме е бъз. Знам, че ще мамиш, и няма смисъл да си губя времето...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 06 Ное 2010 22:53
Аха, да, все едно ти не можеш да мамиш... Просто те е бъзззз.
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 07 Ное 2010 16:31
Dexter написа: Аха, да, все едно ти не можеш да мамиш... Току що напълно подкрепи това, което казах. Бъз ме било, смешник. Нямам си друга работа аз, че ще си губя времето с твоите прищявки.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 07 Ное 2010 17:26
Не е прищявка, а доказване, че си лигав, неграмотен червей. Щото ти започна заяждането за правописа ми и изобщо за познанията ми по български език, но когато те карам, при равни обстоятелства, да се тестваме и да видим кой е по-добър, ти отказваш, щото, видиш ли, нямаш друга работа... Ама имаш работа да тролиш, нали бе, боклук?!
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 07 Ное 2010 17:36
Dexter написа: Не е прищявка, а доказване, че си лигав, неграмотен, червей. Щото ти започна заяждането за правописа ми и изобщо за познанията ми по български език, но когато те карам, при равни обстоятелства да се тестваме и да видим кой е по-добър, ти отказваш, щото, видиш ли, нямаш друга работа... Ама имаш работа да тролиш, нали бе, боклук?!
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 07 Ное 2010 23:44
Виж, аз се заяждам/х за правописа ти, защото от коментарите ти личи, че си неграмотен, пък обиждаш другите за това. Аз не се чувствам длъжен да ти доказвам колко съм грамотен, защото съм уверен в правописа си и се радвам, че не се излагам с тъпи грешки. Ти явно си умираш да си мериш пишката с някого и си много надъхан, защото като правиш тест по интернет няма как да се изложиш жестоко със смотаните си грешки. Жалък си, не смятам да падам до твоето ниво.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 08 Ное 2010 10:03
Много добре казано
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Off Topic Публикувано на: 08 Ное 2010 10:23
Ооо да, изключително добре казано. Тооолкова люто ме затапи. cyborg, аз също съм уверен в правописа си и макар да правя по някоя грешка на пунктуацията, пак съм по на "ти" с материята от теб. А това, че си тъпо, бъзливо, смотано, безживотно и заблудено лайно не е мой проблем. Явно мама много ти е повдигала самочувствието навремето, само дето то хич никакво покритие няма. Спирам да се разправям с теб - не знам кой е жалкия, само дето аз не правя отделна ТЕМА за това дали cyborg е неграмотен... Ясно личи кой е жалкия - щом отделяш време за подобни глупости... Червей, айде мри по кофите.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|