Автор |
Съобщение |
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Star Wars The Force Unleashed II Публикувано на: 29 Окт 2010 21:45
Хах, не мисля Играя само хубави игри За теб не знам, както и за твоите... стандарти
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars The Force Unleashed II Публикувано на: 29 Окт 2010 22:30
Първата беше на ниво малко под "боза", тая е по-зле...дори не ми се вярва, че са успели да я направят толкова зле.
За ебавките с Канона и фенсървиса, дори не ми се говори.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars The Force Unleashed II Публикувано на: 30 Окт 2010 19:27
3аслужава ли си да се пробва ? Първата беше интересна ?
___________________________________ www.Bplay.org -БългарияИграе Онлайн турнири FIFA starcraft 2 PES 2011 Counter-Strike Dota LFS
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Star Wars The Force Unleashed II Публикувано на: 30 Окт 2010 19:56
Разбира се, че си заслужава
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2010 18:36
Господи, какво видях... Няма такова нещо просто.
Играта е шит, мегашит, супершит... изобщо такъв шит, че единствената мотивация да я мина, беше придобиването на достатъчно информация за да я оплюя.
След смъртта на протагониста в края на миналата част нямаше никаква вратичка за продължение, но кога ли това е спирало жадни за пари разработчици? Явно никой не се е замислил, че възкресяването на героя, освен че е страшно клиширан похват, обезсмисля героичната му саможертва и целия сюжет. Но няма значение, нали 12-годишните лапета (основната аудитория на играта) ще се накефят, че "добрият" е жив?
Като сикуел, играта се проваля на всички фронтове. До края не е ясно какво се опитва да направи главният герой или как смята да го постигне. Диалозите са по-постни и лигави от тези в "Дързост и красота". Ендингите са антиклиматични и глупави и оставят горчив вкус в устата.
Сюжетът настрана, игровата механика също куца. Въпреки всички обещани иновации, играта поразително прилича на миналата част. Даже не "прилича", а е абсолютно същата. Широко хвалените промени в бойната система липсват - освен леко ошлайфани анимации и моушън кепчър друго не видях.
Но дори и да пренебрегнете всички тези недостатъци (ако можете), играта пак не си заслужава. Престъпление е да дадеш 130 лева за нещо, което може да бъде превъртяно за 5 лв. в кварталния клуб. Липсата на риплей-фактор също не помага особено. Като цяло, единственият коз на играта са думите "Star Wars" в заглавието.
Като гледам коментарите в статията, направо ми се реве. На идиотите, изказали мнението, че който не харесва играта не е истински фен, бих им препоръчал да си заврат лайтсейбъра там където Силата не огрява. Истинският фен не е безмозъчен консуматор, който поглъща всичко свързано с любимата му марка и грухти доволно. Той изпитва уважение към продукта и има моралното право да го оплюе и бойкотира, ако въпросният продукт нарушава кохерентността на вселената и е направен с явната и неприкрита цел "мънисъкинг". Аз съм себеуважаващ се почитател, а не прасе и не съм съгласен да ям каквато помия ми сипят, под предлог че "можеха и нищо да не ти дадат". Фенбойчетата (да не се бърка с "фенове"), които приемат тази пародия за стойностен принос към вселената, нека оспорят мнението ми или да замълчат завинаги. Dixit.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars The Force Unleashed II Публикувано на: 06 Ное 2010 18:47
Гледай сега как ще се опитат да те "оборят", неразбрали нищо от поста ти, и после мисли как сме навъртяли 110 коментара.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2010 18:58
Че ти съмняваше ли се...
Бай дъ уей, къде зачезна, че шест месеца не мога да те намеря в Скайп?
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars The Force Unleashed II Публикувано на: 06 Ное 2010 19:29
Преминах на MSN, Skype даже го нямам инсталиран на компа. Знам, знам, I sold my soul to the devil...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Star Wars The Force Unleashed II Публикувано на: 07 Ное 2010 11:43
Infidel...!
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Star Wars The Force Unleashed II Публикувано на: 07 Ное 2010 21:00
Ами много се натягаш, Минотавъре, и мрънкаш като че ли играта ти е откраднала близалката. И аз не бих дал 130 лв за толкова кратка и зле разказана игра, но изобщо не мисля за това и се забавлявам по детски с преекспонираните сили на Старкилъра, да не говорим колко е красива и мащабна графиката. За мен забавлението и технологичните постижения все още са най-важни в една игра, а за изкуство предпочитам да се оглеждам другаде.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2010 19:28
Това беше критика, ако не си разбрал. Кой какво търси в една игра е въпрос на вкус. За теб тя е просто забавление. За мен обаче тя е произведение на изкуството, което съм чакал с голямо нетърпение и от което съм останал здравата разочарован. За да разбереш какво имам предвид, представи си, че си очаквал новата част на любимия си (дълбокомислен) филм, а вместо това ти сервират евтин екшън с Жан-Клод Ван Дам, гарниран с много бой, ефекти и любовна история за масите. Ей така се чувствам аз в момента. Целта на горния пост е да посочи слабите места на заглавието и да възпре някои хора, които иначе биха си дали грешните 130 лв. за продукт, който не струва и пет стотинки. Ако дори един човек се е отказал да закупи TFU II благодарение на огнените ми слова, мисията е изпълнена
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars The Force Unleashed II Публикувано на: 13 Ное 2010 16:41
Като смених резолюцията с по-малка ми крашна и като я стартирам пак дава don't send грешката. Преинсталнах я и пак така. Идеи как се оправя? П.П. - Сега само да не ми кажете, че играта е тъпа, че не си заслужава да се играе и т.н. Пределно ми е ясно, че сюжета е тъп, че е прекалено кратка , че няма новости и т.н. Просто искам както каза тролoлоnly "да се забавлявам по детски с преекспонираните сили на Старкилъра"
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars The Force Unleashed II Публикувано на: 30 Ное 2010 14:55
Der Meister написа: Като смених резолюцията с по-малка ми крашна и като я стартирам пак дава don't send грешката. Преинсталнах я и пак така. Идеи как се оправя? П.П. - Сега само да не ми кажете, че играта е тъпа, че не си заслужава да се играе и т.н. Пределно ми е ясно, че сюжета е тъп, че е прекалено кратка , че няма новости и т.н. Просто искам както каза тролoлоnly "да се забавлявам по детски с преекспонираните сили на Старкилъра" Bump
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|