Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Квот фана
Заглавие: Re: Star Wars The Force Unleashed II
Публикувано на: 29 Окт 2010 21:45

Хах, не мисля ;) Играя само хубави игри :) За теб не знам, както и за твоите... стандарти ;)

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 29 Окт 2010 22:30

Първата беше на ниво малко под "боза", тая е по-зле...дори не ми се вярва, че са успели да я направят толкова зле.

За ебавките с Канона и фенсървиса, дори не ми се говори.

Профил

Публикувано на: 30 Окт 2010 19:27

3аслужава ли си да се пробва ? Първата беше интересна ?

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 30 Окт 2010 19:56

Разбира се, че си заслужава :)

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2010 18:36

Господи, какво видях... Няма такова нещо просто.

Играта е шит, мегашит, супершит... изобщо такъв шит, че единствената мотивация да я мина, беше придобиването на достатъчно информация за да я оплюя.

След смъртта на протагониста в края на миналата част нямаше никаква вратичка за продължение, но кога ли това е спирало жадни за пари разработчици? Явно никой не се е замислил, че възкресяването на героя, освен че е страшно клиширан похват, обезсмисля героичната му саможертва и целия сюжет. Но няма значение, нали 12-годишните лапета (основната аудитория на играта) ще се накефят, че "добрият" е жив?

Като сикуел, играта се проваля на всички фронтове. До края не е ясно какво се опитва да направи главният герой или как смята да го постигне. Диалозите са по-постни и лигави от тези в "Дързост и красота". Ендингите са антиклиматични и глупави и оставят горчив вкус в устата.

Сюжетът настрана, игровата механика също куца. Въпреки всички обещани иновации, играта поразително прилича на миналата част. Даже не "прилича", а е абсолютно същата. Широко хвалените промени в бойната система липсват - освен леко ошлайфани анимации и моушън кепчър друго не видях.

Но дори и да пренебрегнете всички тези недостатъци (ако можете), играта пак не си заслужава. Престъпление е да дадеш 130 лева за нещо, което може да бъде превъртяно за 5 лв. в кварталния клуб. Липсата на риплей-фактор също не помага особено. Като цяло, единственият коз на играта са думите "Star Wars" в заглавието.

Като гледам коментарите в статията, направо ми се реве. На идиотите, изказали мнението, че който не харесва играта не е истински фен, бих им препоръчал да си заврат лайтсейбъра там където Силата не огрява. Истинският фен не е безмозъчен консуматор, който поглъща всичко свързано с любимата му марка и грухти доволно. Той изпитва уважение към продукта и има моралното право да го оплюе и бойкотира, ако въпросният продукт нарушава кохерентността на вселената и е направен с явната и неприкрита цел "мънисъкинг". Аз съм себеуважаващ се почитател, а не прасе и не съм съгласен да ям каквато помия ми сипят, под предлог че "можеха и нищо да не ти дадат". Фенбойчетата (да не се бърка с "фенове"), които приемат тази пародия за стойностен принос към вселената, нека оспорят мнението ми или да замълчат завинаги. Dixit.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Публикувано на: 06 Ное 2010 18:47

Гледай сега как ще се опитат да те "оборят", неразбрали нищо от поста ти, и после мисли как сме навъртяли 110 коментара.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2010 18:58

Че ти съмняваше ли се...

Бай дъ уей, къде зачезна, че шест месеца не мога да те намеря в Скайп?

Профил Skype WWW

Публикувано на: 06 Ное 2010 19:29

Преминах на MSN, Skype даже го нямам инсталиран на компа.

Знам, знам, I sold my soul to the devil... :P

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 07 Ное 2010 11:43

Infidel...! :shock:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 07 Ное 2010 21:00

Ами много се натягаш, Минотавъре, и мрънкаш като че ли играта ти е откраднала близалката. И аз не бих дал 130 лв за толкова кратка и зле разказана игра, но изобщо не мисля за това и се забавлявам по детски с преекспонираните сили на Старкилъра, да не говорим колко е красива и мащабна графиката. За мен забавлението и технологичните постижения все още са най-важни в една игра, а за изкуство предпочитам да се оглеждам другаде.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2010 19:28

Това беше критика, ако не си разбрал.

Кой какво търси в една игра е въпрос на вкус. За теб тя е просто забавление. За мен обаче тя е произведение на изкуството, което съм чакал с голямо нетърпение и от което съм останал здравата разочарован.

За да разбереш какво имам предвид, представи си, че си очаквал новата част на любимия си (дълбокомислен) филм, а вместо това ти сервират евтин екшън с Жан-Клод Ван Дам, гарниран с много бой, ефекти и любовна история за масите. Ей така се чувствам аз в момента.

Целта на горния пост е да посочи слабите места на заглавието и да възпре някои хора, които иначе биха си дали грешните 130 лв. за продукт, който не струва и пет стотинки. Ако дори един човек се е отказал да закупи TFU II благодарение на огнените ми слова, мисията е изпълнена :)

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2010 16:41

Като смених резолюцията с по-малка ми крашна и като я стартирам пак дава don't send грешката. Преинсталнах я и пак така. Идеи как се оправя?

П.П. - Сега само да не ми кажете, че играта е тъпа, че не си заслужава да се играе и т.н. Пределно ми е ясно, че сюжета е тъп, че е прекалено кратка , че няма новости и т.н. Просто искам както каза тролoлоnly "да се забавлявам по детски с преекспонираните сили на Старкилъра" :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2010 14:55

Der Meister написа:
Като смених резолюцията с по-малка ми крашна и като я стартирам пак дава don't send грешката. Преинсталнах я и пак така. Идеи как се оправя?

П.П. - Сега само да не ми кажете, че играта е тъпа, че не си заслужава да се играе и т.н. Пределно ми е ясно, че сюжета е тъп, че е прекалено кратка , че няма новости и т.н. Просто искам както каза тролoлоnly "да се забавлявам по детски с преекспонираните сили на Старкилъра" :)

Bump :D

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com