Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
Заглавие: Re: Тревомани,наркомани имам въпрос.
Публикувано на: 02 Ное 2010 08:56

[quote="fizo"]Гадното на тревата е това, че ще ти хареса.quote]
На мен пък ме ми хареса(може би щото беше селски боклук)

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2010 09:21

{SuPa-1337-Killa} написа:
ама си е хубаво до колкото съм чувал веднъж в месеца да пафнеш една казват че има и лековито дейстиве за тва пробвай като си болен и виж как се чустваш сутринта

:lol: :lol: :lol:
Теб определено тревата те е излекувала от мозък :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
Публикувано на: 02 Ное 2010 09:56

Защо тези които пушат трева не искат да признаят, че всъщност се надрусват ? А винаги изполват разни думи които заместват истинската ? Накозя, наиграя, ще се направя на маймуна и тн... Истината е че всъщност се надрусват. Когато осъзнаят, че за да се чустват добре те трябва да се надрусват всеки ден това вече си е проблем дори да е без особена вреда за здравето (випреки,че мозъците им изпушват). Пък вие си правете майтап и му викайте напушихме се и беше весело. Всъщност се надрусахте и си говорихе 2 часа пълни простотии на които се смяхте като идиоти до леко, но прогресивно затъпяване. Няма лощо 1 в месечно ама колко са тези които пушат по този начин? Все едно пушач да пуши само по 2-3 цигари на ден...

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2010 10:06

Warbringer написа:
Аз пуша почти всеки ден и се чувствам прекрасно. Както пуша, по същия начин мога и да не пуша, не ми пречи. Просто не виждам смисъл, след като ми харесва и не ми пречи по никакъв начин, да се лишавам от нещо. И те тъй.

Определено и аз се чувствам така и хич не прогнозирам да се спирам в близките 60-70 години. Боли ме кура вие как му викате. :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2010 11:31

То и аз много обичах да пуша цигарки ама ги спрях.

Профил

Аватар
В момента играе: с майка ти!
Публикувано на: 02 Ное 2010 11:32

fizo написа:
Все едно пушач да пуши само по 2-3 цигари на ден...

Въщност аз пуша по 2-3 най-много 4 цигари на ден :roll:

Цитат:
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2010 12:09

Отиваш на купон, дискотека или каквото и да било събиране и наблюдаваш хората. Сигурен съм, че човек с елементарен жизнен опит, би могъл да разпознае редовно пушещите трева с успеваемост близка до 100%. Аз поне успявам.
Та, идеята ми е, че тези хора са видоизменени. Личи от вида им, от изказа им, от смеха им. Тук всички тревомани ще ми се изсмеят, но ще дам елементарен пример:
- човек се парфюмира редовно с някакъв предпочитан парфюм. След време малко след парфюмирането, започва да не му прави впечатление собствената му миризма, но на околните им прави, защото те не са свикнали с нея. АБСОЛЮТНО същото е и с редовните напушеняци - :).
Дали е по-вредно от цигарите? Нямам идея. Вероятно е по-малко вредно за самото тяло и много по-вредно за самата психика.
Познавам хора, които са признали пред себе си, че това сериозно пречи на развитието им в отношение кариера и семейство, съответно са спряли да пушат трева.

БТВ почти същото е с алкохолиците, само дето на тях започва да им личи след по-дълго време. Виждаш един трезвен чичко, но по поведение и външен вид, можеш да разбереш, че е алкохолик :D.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2010 13:03

Всичко си опира до човека, пичове!
Някои си пафкат с години сравнително редовно (е, не чак всеки ден) и ако не го знаеш няма как да го разбереш.
Други обаче се насират.
И едните и другите ги кефи да пафкат, но някои се "усещат" и имат мярка, а други ... както казах по-горе ... се осират...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2010 13:17

Gipo написа:
Отиваш на купон, дискотека или каквото и да било събиране и наблюдаваш хората. Сигурен съм, че човек с елементарен жизнен опит, би могъл да разпознае редовно пушещите трева с успеваемост близка до 100%. Аз поне успявам.
Та, идеята ми е, че тези хора са видоизменени. Личи от вида им, от изказа им, от смеха им. Тук всички тревомани ще ми се изсмеят, но ще дам елементарен пример:
- човек се парфюмира редовно с някакъв предпочитан парфюм. След време малко след парфюмирането, започва да не му прави впечатление собствената му миризма, но на околните им прави, защото те не са свикнали с нея. АБСОЛЮТНО същото е и с редовните напушеняци - :).
Дали е по-вредно от цигарите? Нямам идея. Вероятно е по-малко вредно за самото тяло и много по-вредно за самата психика.
Познавам хора, които са признали пред себе си, че това сериозно пречи на развитието им в отношение кариера и семейство, съответно са спряли да пушат трева.

БТВ почти същото е с алкохолиците, само дето на тях започва да им личи след по-дълго време. Виждаш един трезвен чичко, но по поведение и външен вид, можеш да разбереш, че е алкохолик :D.

Абсолютно съм съгласен. И аз ги познавам нашушеняците от далече. А това, че много вреди на психика си личи, точно по това ги познавам.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 02 Ное 2010 16:50

Valentijn написа:
Warbringer написа:
Аз пуша почти всеки ден и се чувствам прекрасно. Както пуша, по същия начин мога и да не пуша, не ми пречи. Просто не виждам смисъл, след като ми харесва и не ми пречи по никакъв начин, да се лишавам от нещо. И те тъй.

Определено и аз се чувствам така и хич не прогнозирам да се спирам в близките 60-70 години. Боли ме кура вие как му викате. :D

А нас ни боли кура за това вас колко ви боли, к'во се правите на непукисти тука...

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 02 Ное 2010 20:16

Мдам, продължавайте да си ебавате организмите и да си въобразявате, че като ви няма нищо конкретно в момента, то и за в бъдеще ще сте във все така цветущо здраве...

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 02 Ное 2010 20:21

Dexter написа:
Мдам, продължавайте да си ебавате организмите и да си въобразявате, че като ви няма нищо конкретно в момента, то и за в бъдеще ще сте във все така цветущо здраве...

Да на 30-35 год няма да могат да изкачват стъпалата до 3тия етаж.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2010 20:24

Lich King написа:
Dexter написа:

Да на 30-35 год няма да могат да изкачват стъпалата до 3тия етаж.

Аз вече не мога. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 02 Ное 2010 20:25

През последните няколко столетия хората имат десеторно повече болежки и травми в ходилата. Проблема са обувките. Ако искате здрави крака - ходете по сандали. За доброто на тялото ви е.

99% от цивилизования свят поема полвината от нужните фибри и двойно мазнини. По принцип човек трябва да се храни с каквото е натурално за областта му - на Балканите не е имало картофи, царевица, домати, боб... Това е, защото една пълноценна и правилна диета може да се изгради и състои винаги само от заобикалящите ви растения и животни. Та яжте само натурални за областта храни, за да сте здрави и правилни.

Никой бозайник освен хората не пие мляко на друго животно. Пък и над полвината хора са лактозо нетолерантни. Не консумирайте млечни продукти, не е хубаво за здравето ви.

Живейте в презерватив, за да не ви е лошо.

-----

Много, много рядко пуша, но не е от здравни съображения. Който избягва тревата, защото е "лоша" е глупав. По социални причини - това е друго.

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 02 Ное 2010 20:55

Gipo написа:
[...] Виждаш един трезвен чичко, но по поведение и външен вид, можеш да разбереш, че е алкохолик :D.

Моят доцент в катедра Хигиена вчера ни говори за правилно хранене и на шега "правилно пиене". И днес вика със същия беземоционален, ултраспокоен тон: "Както снощи казахме... а тоест вчера сутринта..." и си представям как снощи е жулил и в това няма лошо, стига да е в кондиция (а той си беше). Просто улових тънък момент и сега осъзнавам, че това може да е улика. :roll: :twisted:

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 02 Ное 2010 21:01

Жулииииии, майка му стараа :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 02 Ное 2010 21:13

indigo написа:
През последните няколко столетия хората имат десеторно повече болежки и травми в ходилата. Проблема са обувките. Ако искате здрави крака - ходете по сандали. За доброто на тялото ви е.

99% от цивилизования свят поема полвината от нужните фибри и двойно мазнини. По принцип човек трябва да се храни с каквото е натурално за областта му - на Балканите не е имало картофи, царевица, домати, боб... Това е, защото една пълноценна и правилна диета може да се изгради и състои винаги само от заобикалящите ви растения и животни. Та яжте само натурални за областта храни, за да сте здрави и правилни.

Никой бозайник освен хората не пие мляко на друго животно. Пък и над полвината хора са лактозо нетолерантни. Не консумирайте млечни продукти, не е хубаво за здравето ви.

Живейте в презерватив, за да не ви е лошо.

Абе, цепя накъде биеш, ама тия примери дето даде са толко научно необосновани, че няколко ортопеди, диетолози, антрополози и една шепа други учени получиха по един лек мозъчен инсулт заради изписването на тая купчина текст, тук и сега... :oops:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 02 Ное 2010 21:51

So say you. Gief proof.

Така написан поста ти е поне толкова тъп, колкото и моя.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2010 21:57

Яз си мислим, по тая логика , че ако човек е възникнал , да кажеме - у Африка , би требвало да ядеме като маймуните. Еволюцията ни е позволила да се откъснем от хранителните окови на онзи ареал, следователно, с още еволюция би требвало да се достигне до етапа, в който всеки един човек ще може да яде све, без негативни последици. Било то млеко, бобец, вафли и т.н.
Тава с клефарете и аз съм го чувал, то е като със стола. Гръбначнио стлъб не бил приспособен да се стои в седнало положение. И срането също е вредно в седнало положение връз нужнико. Ма кво , еби го у ладнио гроб , мигар ше живееш 200 годин иначе, ако сераш клекнал. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2010 22:30

ии
като пушиш редовно и в 1 момент спре да те хваща?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com