Тревомани,наркомани имам въпрос.

Нещата от живота
Публикувай отговор
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Тревомани,наркомани имам въпрос.

Мнение от Daath »

Гледам тука има няколко разбирача а аз имам няколко въпроса

Тая трева/коз/масур/джойнт каква му е разликата от цигарите,кви пари е,как се набавя не е ли нелегално ала-бала?Общо 'зето малко информация,не че се навивам да пуша,просто ми е любопитно :roll:

Не е ли вредно до някаква част на организма.Предполагам,някой се ограничава само до трева,не се друса :?

Абе ако разясните малко няма да се разсърдя :)
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Spiridon

Re: Тревомани,наркомани имам въпрос.

Мнение от Spiridon »

Imperium написа:Тая трева/коз/масур/джойнт каква му е разликата от цигарите
Никаква.
кви пари е
10лв цигарето.
как се набавя
От бутките.
не е ли нелегално
Легално е в Канада.
Не е ли вредно до някаква част на организма
Полезно е като чай.
Предполагам,някой се ограничава само до трева,не се друса
Всички се друсат.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Imperium написа:Гледам тука има няколко разбирача а аз имам няколко въпроса

Тая трева/коз/масур/джойнт каква му е разликата от цигарите,кви пари е,как се набавя не е ли нелегално ала-бала?Общо 'зето малко информация,не че се навивам да пуша,просто ми е любопитно :roll:

Не е ли вредно до някаква част на организма.Предполагам,някой се ограничава само до трева,не се друса :?

Ъъъ ти остави това на страна, но всичко около джойнта до толкова е навлязло в младежката култура, че дори и да не пушиш би трябвало да си на ясно с доста от тези неща О.о
Освен ако не излизаш от вас или след училище се прибираш веднага :?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

pzy написа:

Ъъъ ти остави това на страна, но всичко около джойнта до толкова е навлязло в младежката култура, че дори и да не пушиш би трябвало да си на ясно с доста от тези неща О.о
Не,просто никой от компанията не пуши такова,само на цигари са :)
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

pzy написа:

Ахахаха, деник, деник...
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Доколкото аз знам, дозата е от 10-15 лв нагоре. Стига за 2 цигарки поне. Общо можеш да се напушиш няколко пъти с компания. Активните съставки преминават кръвно мозъчната бариера и след няколко минути след второ-третото дръпване се замайваш, получаваш тахикардия (сърцебиене), което може да е особено смущаващо, понеже в това състояние си склонен към внушения. Един вид лесно се "психираш", но паралелно с това остава трезвата преценка, сякаш се гледаш отстрани. Шизофренно е, но съвсем малко :D
Иначе първичният афект (кикът) със сърцебиенето трае петнайсетина минути, след това ако не си в параноична обстановка, ще ти е предимно весело и философско. Наблюдава се и странно, по-скоро измамно чувство, че откриваш нови зависимости, неща и т.н.

Тва е от личен опит и прочетено в книги. :evil:
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Аватар
Blur
В момента играе: с майка ти!
Обратна връзка:

Мнение от Blur »

Значи да...може да си я намериш ако пораспиташ насам на там някой за някой дилър...иначе доколкото знам тревата върви 30 лева грама т.е. за 10 лева ще си се разцепиш идеално....незнам колко е вредна ,но не колкото цигарите ако говорим за белите дробове и т.н.....иначе ако си пушиш редовно(всеки ден или през ден) ще изтъпееш много яко...виждал съм кво стана с един приятел сега е тъп на мотика.Не е хубаво да пушиш всеки ден ,но е приятно два-три пъти в месеца с компаниика :)
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Методиъс пропусна да спомене, че след като филма свърши огладняваш като вълк... по мои спомени, 1 рожден ден, 3 (некадърни) дръпвания от цигара, 8 филии с лютеница. :shock:
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Заеби я тая трева, купувай си хероин и почвай да си биеш помпи. Деба и наркомана насран, бегай от тука. Наркомани скапани...
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Warbringer написа:Заеби я тая трева, купувай си хероин и почвай да си биеш помпи. Деба и наркомана насран, бегай от тука. Наркомани скапани...

Ако на мене ми говориш,нито съм наркоман,нито съм на херца.Смятам,че съм си задал въпроса достатъчно културно за да ми се дръвчиш...

Ако не говориш на мен : +1 пост
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Начи... ако искаш да пафкаш коз, който не ти вреди- гледай си сам разстения. Изобщо не са трудни за гледане и като си намериш сорта, който те кефи най-много, си е ебати win-а. Всички аптечки по София от години продават само друсани пости, които, както сам можеш да се сетиш, имат кви ли не токси-лайна в тях.

Тревата иначе е най-безвредния начин да разпуснеш. Колкото и да отричат и да извъртат нещата- от активните състакви се правят доста лекарства.

Най-големия минус на тревата е, че е доста нелегална. Поради факта, че е най-известния и лесно достъпен наркотик, доста страни водят политика за не нужно строги наказания.

Идея за цената нямам, щото не съм пушил от 3-4години.

Ето един филм за тревата. USA made е, но положението в Европа не е коренно различно.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Вярно е - и аз веднъж след "филма" хапнах 3 закуски - понеже нямах повече пари :(
Иначе в тревата, доколкото съм чел, също има малко катран и така или иначе пак ти унищожава алвеолите в известна степен. Щото пушенето на каквато и да е дрога, е вредно - най-добри са оралният и аналният прием, които рядко се използват заради голямото количество вещество, изискващо се в първия случай, за да има ефект и заради кофти момента при втория вид приложение. :shock:
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

WidowmakeR написа: Всички се друсат.
Всички крещят!

http://www.youtube.com/watch?v=iV-H_FXI_IQ

Само аз ли си мисля, че тоя пич троли? Не виждам как някой няма да знае за какво става въпрос, а дори и да не знае, няма да тегли един гугъл преди да направи тема у пцм. Шибан трол!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Spiridon

Мнение от Spiridon »

:D
и аз така си помислих ама са си мисла че е мн зле и верно не знае
Аватар
Gοסgle [Bot]

Мнение от Gοסgle [Bot] »

creator написа:Иначе в тревата, доколкото съм чел, също има малко катран и така или иначе пак ти унищожава алвеолите в известна степен.
Това е ако поемаш дима в дробовете, което не е нужно. Активните съставки се разтварят и в саливата. Достатъчно е да "си изжабуркаш устата" с дима за да има ефект. По-сложно е от обикновеното пушене, но ако се притесняваш за дробовете си е най-добрия начин.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

ми много ясно че троли то и най-задръстения човек на планетата знае за тревата :lol:
иначе и мене ся ме карат да хода с едни авери да пуша ама ме е страх да не взема да направя някоя простотия после да не знам как да се оправя :?
ама си е хубаво до колкото съм чувал веднъж в месеца да пафнеш една казват че има и лековито дейстиве за тва пробвай като си болен и виж как се чустваш сутринта
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Трева, цигари, пиячка... всичко туй ми е чуждо бая...
Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Мнение от Progressor »

Serious Sam написа:Трева, цигари, пиячка... всичко туй ми е чуждо бая...
+1

+1 че автора троли.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Принципно не е вредна, ама в България я друсат със сякви лайна и отделно е супер скъпа
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

Progressor написа:
Serious Sam написа:Трева, цигари, пиячка... всичко туй ми е чуждо бая...
+1
+2 kinda
a.k.a Frosty
Публикувай отговор