Автор |
Съобщение |
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 25 Окт 2010 18:37
Anti-Materiel rifle...чистак нова от Gun Runners. Yes бе.
BoS имат яки пушкала...искам ги.
P.P. Тука няма Бобълхедове, има snowglobes, за който Някой си ти дава доста солидни пари.
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 25 Окт 2010 18:41
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 25 Окт 2010 19:20
аз направих 34 часа бях убил Цезър и 3 воулта бях очистил ама ми се бъгнаха на Хаус роботите и добре че имах сеив от 16ти час че щях да почвам отначало а тъкмо си взех палър броня и оръжия и всичко ама сега ми е по забавно щото знам какво, каде, как трябва да свърша без да направя грешка също така куеста с летящите гуове не е толкова труден вярно че в мазето и аз мрях сума пъти но няколко добре поставени мини и съм готов взех си и якия меч мисля да си сваля мода за продължаване на игра след последната битка защото наскоро разбрах за един "супер приятел" от двойката който все още не съм срещнал и мисля да си го запазя за десерт
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 25 Окт 2010 19:59
{SuPa-1337-Killa} написа: аз направих 34 часа бях убил Цезър и 3 воулта бях очистил ама ми се бъгнаха на Хаус роботите... Ебати спийд ръна, аз съм на 30 и няколко часа и съм далеч от Каесар, още в The Strip не съм влизал, нито с Хаус съм се срещал. Роботите се бъгват във Vault 11, защото играта ги смята свързани с Хаус и като те атакуват и ги убиеш печелиш infamy с Хаус и ти изписва провален куест. ВСЕКИ КОЙТО ОЩЕ НЕ Е ВЛЯЗЪЛ ВЪВ VAULT 11 ДА СИ СЛОЖИ ТОЗИ ФИКС - http://newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35210Ето защо хинтвам и чийтвам.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 25 Окт 2010 21:21
ААААААААААААААААА виж ти хахаха кой би се сетил иначе не се пробвам за спиид рън изобщо имам(х) 20 събрани спецялни къпачки и си слушах всички диалози просто не бях откривал много места защото се придържах към главния куест и си пазех сладкото за след като го завърша иначе мс много за фикса утре ще го сваля и ще ида в ваут 11 да видя дали няма пак да ми се бъгне играта
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 25 Окт 2010 21:55
По-добре минавайте сичко сега. Играта не продължава след главния куест.
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 25 Окт 2010 22:15
бе само на мен ли ми се струва или deathclaw са ги напрвалили малко по корави за трепане? Пак добре че успях се покатеря на некав багер и от там що динамит изпуках по един
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 26 Окт 2010 00:00
хъ то кой беше осовния куест, аз сега съм се заел с 5-6 дето чакат...
|
|
|
|
|
Xendor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 26 Окт 2010 05:35
demona написа: бе само на мен ли ми се струва или deathclaw са ги напрвалили малко по корави за трепане? Пак добре че успях се покатеря на некав багер и от там що динамит изпуках по един Така е и аз имам чувството, че са ги 'охранили' малко повече. Oще по-голям проблем е това, че са на групи - точно по-пътя към Black Mountain има 3-4 групи по четири изрода във всяка. Отне ми повече от час да се справя с тях. Till Lindemann написа: хъ то кой беше осовния куест, аз сега съм се заел с 5-6 дето чакат... Името на основният куест зависи от това, към коя фракция си решил да се присъединиш. Погледи тук : http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_ ... End_Quests . И между другото, ако ви харесва музиката от Ф3 и ФНВ, може да ви допаднат и тези песни: http://www.youtube.com/user/xendor91?fe ... EB2F1F2AB7
___________________________________ The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 26 Окт 2010 10:46
Xendor написа: И между другото, ако ви харесва музиката от Ф3 и ФНВ, може да ви допаднат и тези песни: http://www.youtube.com/user/xendor91?fe ... EB2F1F2AB7 Много яка колекция, евала! Яд ме е, че саундтрака на New Vegas е толкова оскъден. Радио се слуша около час-два, когато вече си чул толкова пъти 5-те песни в играта, че вече изключваш къде що радио видиш в играта.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 26 Окт 2010 10:48
Днес се връщам в София и ще я почвам и аз, едвам издържах последната седмица
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 26 Окт 2010 12:43
Captain Hero написа: Много яка колекция, евала! Яд ме е, че саундтрака на New Vegas е толкова оскъден. Радио се слуша около час-два, когато вече си чул толкова пъти 5-те песни в играта, че вече изключваш къде що радио видиш в играта. вече има мод за ново радио с над 100 песни ако не се лъжа като го намеря ще сложа линка тука п.п. ето го http://www.newvegasnexus.com/downloads/ ... p?id=35344има и още много но аз мисля че тва ще е най- добро също виж и това изглежда бая хора го харесват http://www.newvegasnexus.com/downloads/ ... p?id=35061
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 26 Окт 2010 16:29
Кажете ми какво трябва да ъпдейтвам и да правя, за да играя играта с всички фиксове и подобрения.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 26 Окт 2010 16:59
Stylized Corpse написа: Кажете ми какво трябва да ъпдейтвам и да правя, за да играя играта с всички фиксове и подобрения. е туй слагаш - http://www.zamunda.net/details.php?id=239672&hit=1добавя и промените от първия ъпдейт, така че не е нужно да го слагаш и него
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 26 Окт 2010 19:17
добре, поцъках малко, ма не знам дали ми работи фпс фикса . как да разбера ? играта върви добре, но като се движат някои персонажи и треперят някакси. най-вече оная с кучето, дето е туториала
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 26 Окт 2010 20:36
На мен вторият крак като че ли ми позасра играта, та си карам с първия.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 26 Окт 2010 20:37
как я е позасрал ?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 26 Окт 2010 21:51
Stylized Corpse написа: как я е позасрал ? Откъм фреймрейт, ама ти надали ще усетиш разликата.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 27 Окт 2010 13:35
Поцъках и аз доста. Никакви проблеми не ми е правила, откъм пърформънс съм хипер доволен. През последната седмица, докато нямах търпение да почна, зацъках отново двойката и сега имам чувството, че тази е ПРЕКАЛЕНО лесна. Играя я на хард, не съм слагал хардкор режима, защото ми се стори безсмислен, но съм 6-7 лвл и умрях само един път. Може би защото ролплейвам като Зиката, не знам В Primm ми беше малко странно, тъй като бях мразен от powder gangers, а в NCRCF-а бяха дружелюбни, че и можеше да заема тяхната страна. Накрая ги отебах и ги оставих да се трепят, но ми е чудно какво щеше да стане, ако им бях помогнал. Има ли някаква допълнителна награда ? Битките във VATS не ми се струват толкова преебани, даже тоя път няма да вдигам тъпия Bloody Mess, защото на тройката беше малоумно - всеки се разпиляваше дори от меле kill. Wild Wasteland perk-а ми се стори интересен и избрах него, заедно с kamikadze. Останалите също ми дойдоха твърде глупави. Днес не отидох на лекции само за да цъкам цял ден
|
|
|
|
|
Azathot
|
|
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 27 Окт 2010 15:04
Friend of the night ми свърши чудесна работа - некъв найт вижън дава, сега няма нужда само с пип-боя да си светя.
___________________________________ Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|