Fallout: New Vegas
Re: Fallout: New Vegas
Anti-Materiel rifle...чистак нова от Gun Runners.
Yes бе.
BoS имат яки пушкала...искам ги.
P.P. Тука няма Бобълхедове, има snowglobes, за който Някой си ти дава доста солидни пари.
Yes бе.
BoS имат яки пушкала...искам ги.
P.P. Тука няма Бобълхедове, има snowglobes, за който Някой си ти дава доста солидни пари.
I wanna be sedated.
аз първият път се пуснах на хард кор и се изкуших и писах кодчета за скилове и специални точки но след това пуснах на ново на нормален режим и само си вдигнах всички скилове на 10
не знам как се слага "спойлер" тук но искам да питам когато всичко е готово на площадката за изтрелване на ракетите на откачените зомбите горе има две табла, едно за изтрелване и едно за въвеждане на някакви координати ама аз нямах скил за него и ги пуснах директно и едната ракета зави към гоод спрингс май
, някой ако е имал скил да каже какво се променя ако се вкарат координатите
другото което искам да питам е за електроцентралата хелиос 1, като се слезе долу до главният компютър на има един робот който мога да го подкарам с поправка или с дискетата посейдон, какво прави робота и за какво е по-добре да използвам електричеството, аз го пуснах към вегас
а първият път претоварих електроценралата
не знам как се слага "спойлер" тук но искам да питам когато всичко е готово на площадката за изтрелване на ракетите на откачените зомбите горе има две табла, едно за изтрелване и едно за въвеждане на някакви координати ама аз нямах скил за него и ги пуснах директно и едната ракета зави към гоод спрингс май
другото което искам да питам е за електроцентралата хелиос 1, като се слезе долу до главният компютър на има един робот който мога да го подкарам с поправка или с дискетата посейдон, какво прави робота и за какво е по-добре да използвам електричеството, аз го пуснах към вегас
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
аз направих 34 часа бях убил Цезър и 3 воулта бях очистил ама ми се бъгнаха на Хаус роботите и добре че имах сеив от 16ти час че щях да почвам отначало а тъкмо си взех палър броня и оръжия и всичко
ама сега ми е по забавно щото знам какво, каде, как трябва да свърша без да направя грешка
също така куеста с летящите гуове не е толкова труден вярно че в мазето и аз мрях сума пъти но няколко добре поставени мини и съм готов взех си и якия меч
мисля да си сваля мода за продължаване на игра след последната битка защото наскоро разбрах за един "супер приятел" от двойката който все още не съм срещнал и мисля да си го запазя за десерт
ама сега ми е по забавно щото знам какво, каде, как трябва да свърша без да направя грешка
също така куеста с летящите гуове не е толкова труден вярно че в мазето и аз мрях сума пъти но няколко добре поставени мини и съм готов взех си и якия меч
мисля да си сваля мода за продължаване на игра след последната битка защото наскоро разбрах за един "супер приятел" от двойката който все още не съм срещнал и мисля да си го запазя за десерт
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Ебати спийд ръна, аз съм на 30 и няколко часа и съм далеч от Каесар, още в The Strip не съм влизал, нито с Хаус съм се срещал. Роботите се бъгват във Vault 11, защото играта ги смята свързани с Хаус и като те атакуват и ги убиеш печелиш infamy с Хаус и ти изписва провален куест. ВСЕКИ КОЙТО ОЩЕ НЕ Е ВЛЯЗЪЛ ВЪВ VAULT 11 ДА СИ СЛОЖИ ТОЗИ ФИКС - http://newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=35210{SuPa-1337-Killa} написа:аз направих 34 часа бях убил Цезър и 3 воулта бях очистил ама ми се бъгнаха на Хаус роботите...
Ето защо хинтвам и чийтвам.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
ААААААААААААААААА виж ти хахаха кой би се сетил
иначе не се пробвам за спиид рън изобщо имам(х) 20 събрани спецялни къпачки и си слушах всички диалози просто не бях откривал много места защото се придържах към главния куест и си пазех сладкото за след като го завърша
иначе мс много за фикса утре ще го сваля и ще ида в ваут 11 да видя дали няма пак да ми се бъгне играта
иначе не се пробвам за спиид рън изобщо имам(х) 20 събрани спецялни къпачки и си слушах всички диалози просто не бях откривал много места защото се придържах към главния куест и си пазех сладкото за след като го завърша
иначе мс много за фикса утре ще го сваля и ще ида в ваут 11 да видя дали няма пак да ми се бъгне играта
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
По-добре минавайте сичко сега. Играта не продължава след главния куест.
I wanna be sedated.
- demona
- В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
- Обратна връзка:
бе само на мен ли ми се струва или deathclaw са ги напрвалили малко по корави за трепане? Пак добре че успях се покатеря на некав багер и от там що динамит изпуках по един 
DEATH IS ONLY THE BEGINING
- Till.Lindemann
хъ
то кой беше осовния куест, аз сега съм се заел с 5-6 дето чакат...
- Xendor
Така е и аз имам чувството, че са ги 'охранили' малко повече. Oще по-голям проблем е това, че са на групи - точно по-пътя към Black Mountain има 3-4 групи по четири изрода във всяка. Отне ми повече от час да се справя с тях.demona написа:бе само на мен ли ми се струва или deathclaw са ги напрвалили малко по корави за трепане? Пак добре че успях се покатеря на некав багер и от там що динамит изпуках по един
Името на основният куест зависи от това, към коя фракция си решил да се присъединиш. Погледи тук : http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_ ... End_Quests .Till Lindemann написа:хъ
И между другото, ако ви харесва музиката от Ф3 и ФНВ, може да ви допаднат и тези песни:
http://www.youtube.com/user/xendor91?fe ... EB2F1F2AB7
The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Много яка колекция, евала!Xendor написа:
И между другото, ако ви харесва музиката от Ф3 и ФНВ, може да ви допаднат и тези песни:
http://www.youtube.com/user/xendor91?fe ... EB2F1F2AB7
Яд ме е, че саундтрака на New Vegas е толкова оскъден. Радио се слуша около час-два, когато вече си чул толкова пъти 5-те песни в играта, че вече изключваш къде що радио видиш в играта.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Днес се връщам в София и ще я почвам и аз, едвам издържах последната седмица 
джумерки
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
вече има мод за ново радио с над 100 песни ако не се лъжа като го намеря ще сложа линка тукаCaptain Hero написа: Много яка колекция, евала!
Яд ме е, че саундтрака на New Vegas е толкова оскъден. Радио се слуша около час-два, когато вече си чул толкова пъти 5-те песни в играта, че вече изключваш къде що радио видиш в играта.
п.п. ето го
http://www.newvegasnexus.com/downloads/ ... p?id=35344
има и още много но аз мисля че тва ще е най- добро
също виж и това изглежда бая хора го харесват
http://www.newvegasnexus.com/downloads/ ... p?id=35061
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Кажете ми какво трябва да ъпдейтвам и да правя, за да играя играта с всички фиксове и подобрения.
джумерки
-
Der Meister
- Обратна връзка:
е туй слагаш - http://www.zamunda.net/details.php?id=239672&hit=1Stylized Corpse написа:Кажете ми какво трябва да ъпдейтвам и да правя, за да играя играта с всички фиксове и подобрения.
добавя и промените от първия ъпдейт, така че не е нужно да го слагаш и него
- shub niggurat
- Обратна връзка:
добре, поцъках малко, ма не знам дали ми работи фпс фикса . как да разбера ?
играта върви добре, но като се движат някои персонажи и треперят някакси. най-вече оная с кучето, дето е туториала
играта върви добре, но като се движат някои персонажи и треперят някакси. най-вече оная с кучето, дето е туториала
джумерки
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
На мен вторият крак като че ли ми позасра играта, та си карам с първия. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Откъм фреймрейт, ама ти надали ще усетиш разликата.Stylized Corpse написа:как я е позасрал ?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Поцъках и аз доста. Никакви проблеми не ми е правила, откъм пърформънс съм хипер доволен. През последната седмица, докато нямах търпение да почна, зацъках отново двойката и сега имам чувството, че тази е ПРЕКАЛЕНО лесна. Играя я на хард, не съм слагал хардкор режима, защото ми се стори безсмислен, но съм 6-7 лвл и умрях само един път. Може би защото ролплейвам като Зиката, не знам
В Primm ми беше малко странно, тъй като бях мразен от powder gangers, а в NCRCF-а бяха дружелюбни, че и можеше да заема тяхната страна. Накрая ги отебах и ги оставих да се трепят, но ми е чудно какво щеше да стане, ако им бях помогнал. Има ли някаква допълнителна награда ?
Битките във VATS не ми се струват толкова преебани, даже тоя път няма да вдигам тъпия Bloody Mess, защото на тройката беше малоумно - всеки се разпиляваше дори от меле kill.
Wild Wasteland perk-а ми се стори интересен и избрах него, заедно с kamikadze. Останалите също ми дойдоха твърде глупави.
Днес не отидох на лекции само за да цъкам цял ден
В Primm ми беше малко странно, тъй като бях мразен от powder gangers, а в NCRCF-а бяха дружелюбни, че и можеше да заема тяхната страна. Накрая ги отебах и ги оставих да се трепят, но ми е чудно какво щеше да стане, ако им бях помогнал. Има ли някаква допълнителна награда ?
Битките във VATS не ми се струват толкова преебани, даже тоя път няма да вдигам тъпия Bloody Mess, защото на тройката беше малоумно - всеки се разпиляваше дори от меле kill.
Wild Wasteland perk-а ми се стори интересен и избрах него, заедно с kamikadze. Останалите също ми дойдоха твърде глупави.
Днес не отидох на лекции само за да цъкам цял ден
джумерки
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Friend of the night ми свърши чудесна работа - некъв найт вижън дава, сега няма нужда само с пип-боя да си светя.
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...