Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 16:23
Гледах филма и не разбрах защо толкова много хора мразят този човек ?? Просто той не е виновен че е направил Германия велика , да за кратко . Някой казват че е дявол или демон , да много хора са умрели за каузата му ... Добре , но Сталин не е ли същия , не ли създал лагерите ГУЛАК , не е ли пратил много в тези лагери да умират в тежки условия ... Ако Хитлер беше спечелил войната , германския народ нямаше ли да плачи за него ?? Аз вярвам че Хитлер е бил добър , човек с идеали и цели ... Не ми пука , че тези цели са избиването на непотребни народи , които нямат място да стъпват по земята , нито техните деца родени от нечестивите им утроби ... Просто вярвам че Хитлер е бил човек с призвание , месия която ще покаже кой заслужава да живее , никой не е казвал че бог е милостив или прощава ... Ами ако Хитлер е бил изпитание , дали просто не е показал истинското зло в евреите , циганите , негрите и другите прокази които и сега населяват земята ни ... Човека ще живее добре когато всички тези ,, мръстни раси " спрът да съществуват ....
За мен Хитлер е човек , който се е опитал да ни ,,пречисти'' от всички които нямат право да живеят и размножават ... Даже не мога да ги нарека роби , защото са по - долни и от най - нисшото животно или насекомо ...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 16:26
Лагерите се наричат Гулаг ;с Хитлер е бил педал.
И да ти също си тъп.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 16:30
Искам да страдаш
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
Нямам Ябълка
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 16:38
такъв бан ти трябва, да се превъртиш около гъза си
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 16:38
Ние тук не споделяме крайните ти възгледи. Намери си друга компания преди да съм повикал полицията.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 17:11
fear4 написа: Moже да съм умствено изостанал , но имам доста болна и извратена фантазия ... това си е за подпис обаче
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 17:12
фийрчо, нали си наясно, че ако ще се изчиства лошия материал, и ти ще трябва да умреш
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 17:16
wiedzmin написа: фийрчо, нали си наясно, че ако ще се изчиства лошия материал, и ти ще трябва да умреш Да, има късмет, че се е родил сега, защото преди са щели да го оставят в гората, да го ядат вълците П.П. Иначе, ако напсуваш още някой, ега ти умре и другата половина от мозъка, деба и пустиняка недъгав
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 17:20
Един от доста тъпите тролове напоследък си.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 19:00
fear4 написа: Гледах филма и не разбрах защо толкова много хора мразят този човек ?? Просто той не е виновен че е направил Германия велика , да за кратко . Някой казват че е дявол или демон , да много хора са умрели за каузата му ... Добре , но Сталин не е ли същия , не ли създал лагерите ГУЛАК , не е ли пратил много в тези лагери да умират в тежки условия ... Ако Хитлер беше спечелил войната , германския народ нямаше ли да плачи за него ?? Аз вярвам че Хитлер е бил добър , човек с идеали и цели ... Не ми пука , че тези цели са избиването на непотребни народи , които нямат място да стъпват по земята , нито техните деца родени от нечестивите им утроби ... Просто вярвам че Хитлер е бил човек с призвание , месия която ще покаже кой заслужава да живее , никой не е казвал че бог е милостив или прощава ... Ами ако Хитлер е бил изпитание , дали просто не е показал истинското зло в евреите , циганите , негрите и другите прокази които и сега населяват земята ни ... Човека ще живее добре когато всички тези ,, мръстни раси " спрът да съществуват ....
За мен Хитлер е човек , който се е опитал да ни ,,пречисти'' от всички които нямат право да живеят и размножават ... Даже не мога да ги нарека роби , защото са по - долни и от най - нисшото животно или насекомо ...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 19:09
Тая картинка конкретно не изразява ярост, а уплаха... Малко детски си гледал навремето
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 19:37
Точно rage e. Тва е Юстас от Courage The Cowardly Dog. BUGA BUGA BUGA !
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 19:52
fear4 написа: Моят цел е една - росава чистота и унищожаване на извращенията - хомосексуалисти , педофили и всякакви тумори на човешкото общество ... Големите разлики правят човешката раса интересна. Даже и в Mass Effect 2 Мордин беше казал - от глупак до гений. Сеш' се, ще е тъпо ако всички сме еднакви като излезли от завод. На хомосексуалистите и педофилите трябва да им се покаже по някакъв начин че това което правят е ужасно, нечовешко, отвратително и още куп други неща. Обществото не трябва да ги толерира в никакъв случай. Цигани - но комент, тука в България колкото и някой да казват че не са расисти знаят вътрешно в себе си че имат огромна омраза към тях. Негри - чакай бе пиичч... негрите са циркаджийте на човешката раса. Еврей - не ми пука за тях. И още нещо. Моридин написа: Един от доста тъпите тролове напоследък си. +1
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 19:58
Lich King написа: Точно rage e. Тва е Юстас от Courage The Cowardly Dog. BUGA BUGA BUGA ! Еми да, ама и по същия начин се стряскаше... Stupid dog!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 20:45
Феарчо, феичке нещастна... Напълни ми душата с тази некадърна темичка... Да ти се счупят всичките недъгави краченца... Да знаеш, че ще гниеш в ада за тези си грешни помисли и словоизлияния, излезли изпод недъгавата ти чутура!!! П.С. И все пак
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 21:44
fear4 написа: Проблема ви че вие се страхувате от бог , ада , смърта и тъпите закони и други неща ... Вашето съзнание е ограничено , аз не се страхувам от ада и от смъртта ... Даже си мисля че от аз идвам от ада , просто се радвам на простите неща - Болката на чуждите хора // Гледам филми за избиването на евреите , просто ми прави удолствие // , обичам някой да плаче , да го боли и ми става радостно ... Просто вие сте ограничени , аз нямам граници , не ме спира нищо ... Всякаш плашите куче със аларма ... да ва еба вашата нещастна ... Казвате че е мрак , аз в мрака съм роден ... Чувам писъците ви и ми става хубаво ... Гледам как душата ви се прекършва .... това ме кара да се усмихвам Викате господ на помощ , карате да се смея ... Викате полиция , а те после плачат за жените и децата си ... Аз търся къде да избърша ножа си ... Никой не може да ме спре .... А за вас имам само едно : ДАНО ИЗДЪХНЕТЕ ТИХО .... Защото ще ви чуя Ти нещо пак май си философствал тука, а?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 22:06
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 22:12
fear4 за админ !
|
|
Нямам Ябълка
|
|
|
|
Заглавие: Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото Публикувано на: 19 Окт 2010 22:21
доста е тъп с всичкия си
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2010 22:30
I just wanted to subscribe to this epic thread, before it gets closed.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|