Aдолф Хитлер : Зората на злото
Aдолф Хитлер : Зората на злото
Гледах филма и не разбрах защо толкова много хора мразят този човек ?? Просто той не е виновен че е направил Германия велика , да за кратко . Някой казват че е дявол или демон , да много хора са умрели за каузата му ... Добре , но Сталин не е ли същия , не ли създал лагерите ГУЛАК , не е ли пратил много в тези лагери да умират в тежки условия ... Ако Хитлер беше спечелил войната , германския народ нямаше ли да плачи за него ?? Аз вярвам че Хитлер е бил добър , човек с идеали и цели ... Не ми пука , че тези цели са избиването на непотребни народи , които нямат място да стъпват по земята , нито техните деца родени от нечестивите им утроби ...
Просто вярвам че Хитлер е бил човек с призвание , месия която ще покаже кой заслужава да живее , никой не е казвал че бог е милостив или прощава ... Ами ако Хитлер е бил изпитание , дали просто не е показал истинското зло в евреите , циганите , негрите и другите прокази които и сега населяват земята ни ... Човека ще живее добре когато всички тези ,, мръстни раси " спрът да съществуват ....
За мен Хитлер е човек , който се е опитал да ни ,,пречисти'' от всички които нямат право да живеят и размножават ... Даже не мога да ги нарека роби , защото са по - долни и от най - нисшото животно или насекомо ...
Просто вярвам че Хитлер е бил човек с призвание , месия която ще покаже кой заслужава да живее , никой не е казвал че бог е милостив или прощава ... Ами ако Хитлер е бил изпитание , дали просто не е показал истинското зло в евреите , циганите , негрите и другите прокази които и сега населяват земята ни ... Човека ще живее добре когато всички тези ,, мръстни раси " спрът да съществуват ....
За мен Хитлер е човек , който се е опитал да ни ,,пречисти'' от всички които нямат право да живеят и размножават ... Даже не мога да ги нарека роби , защото са по - долни и от най - нисшото животно или насекомо ...
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Re: Aдолф Хитлер : Зората на злото
Лагерите се наричат Гулаг ;с Хитлер е бил педал.
И да ти също си тъп.
И да ти също си тъп.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Искам да страдаш ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
-
Нямам Ябълка
такъв бан ти трябва, да се превъртиш около гъза си
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Ние тук не споделяме крайните ти възгледи. Намери си друга компания преди да съм повикал полицията. ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
- shub niggurat
- Обратна връзка:
това си е за подпис обачеfear4 написа:Moже да съм умствено изостанал , но имам доста болна и извратена фантазия ...
джумерки
фийрчо, нали си наясно, че ако ще се изчиства лошия материал, и ти ще трябва да умреш ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Да, има късмет, че се е родил сега, защото преди са щели да го оставят в гората, да го ядат вълцитеwiedzmin написа:фийрчо, нали си наясно, че ако ще се изчиства лошия материал, и ти ще трябва да умреш
П.П.
Иначе, ако напсуваш още някой, ега ти умре и другата половина от мозъка, деба и пустиняка недъгав
джумерки
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Един от доста тъпите тролове напоследък си.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
fear4 написа:Гледах филма и не разбрах защо толкова много хора мразят този човек ?? Просто той не е виновен че е направил Германия велика , да за кратко . Някой казват че е дявол или демон , да много хора са умрели за каузата му ... Добре , но Сталин не е ли същия , не ли създал лагерите ГУЛАК , не е ли пратил много в тези лагери да умират в тежки условия ... Ако Хитлер беше спечелил войната , германския народ нямаше ли да плачи за него ?? Аз вярвам че Хитлер е бил добър , човек с идеали и цели ... Не ми пука , че тези цели са избиването на непотребни народи , които нямат място да стъпват по земята , нито техните деца родени от нечестивите им утроби ...

-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Тая картинка конкретно не изразява ярост, а уплаха...
Малко детски си гледал навремето
Малко детски си гледал навремето
WeAreGettingClose
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Точно rage e. Тва е Юстас от Courage The Cowardly Dog. BUGA BUGA BUGA !
a.k.a Frosty
- thewhitestig
Големите разлики правят човешката раса интересна. Даже и в Mass Effect 2 Мордин беше казал - от глупак до гений. Сеш' се, ще е тъпо ако всички сме еднакви като излезли от завод.fear4 написа:Моят цел е една - росава чистота и унищожаване на извращенията - хомосексуалисти , педофили и всякакви тумори на човешкото общество ...
На хомосексуалистите и педофилите трябва да им се покаже по някакъв начин че това което правят е ужасно, нечовешко, отвратително и още куп други неща. Обществото не трябва да ги толерира в никакъв случай.
Цигани - но комент, тука в България колкото и някой да казват че не са расисти знаят вътрешно в себе си че имат огромна омраза към тях.
Негри - чакай бе пиичч... негрите са циркаджийте на човешката раса.
Еврей - не ми пука за тях.
И още нещо.
+1Моридин написа:Един от доста тъпите тролове напоследък си.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Еми да, ама и по същия начин се стряскаше...Lich King написа:Точно rage e. Тва е Юстас от Courage The Cowardly Dog. BUGA BUGA BUGA !
Stupid dog!
WeAreGettingClose
Феарчо, феичке нещастна... Напълни ми душата с тази некадърна темичка... Да ти се счупят всичките недъгави краченца... Да знаеш, че ще гниеш в ада за тези си грешни помисли и словоизлияния, излезли изпод недъгавата ти чутура!!!
П.С. И все пак

П.С. И все пак
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ти нещо пак май си философствал тука, а?fear4 написа:Проблема ви че вие се страхувате от бог , ада , смърта и тъпите закони и други неща ... Вашето съзнание е ограничено , аз не се страхувам от ада и от смъртта ... Даже си мисля че от аз идвам от ада , просто се радвам на простите неща - Болката на чуждите хора // Гледам филми за избиването на евреите , просто ми прави удолствие // , обичам някой да плаче , да го боли и ми става радостно ... Просто вие сте ограничени , аз нямам граници , не ме спира нищо ... Всякаш плашите куче със аларма ... да ва еба вашата нещастна ...
Казвате че е мрак , аз в мрака съм роден ...
Чувам писъците ви и ми става хубаво ...
Гледам как душата ви се прекършва .... това ме кара да се усмихвам
Викате господ на помощ , карате да се смея ...
Викате полиция , а те после плачат за жените и децата си ... Аз търся къде да избърша ножа си ... Никой не може да ме спре .... А за вас имам само едно :
ДАНО ИЗДЪХНЕТЕ ТИХО .... Защото ще ви чуя![]()
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Нямам Ябълка