PCM WoW група;
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
PCM WoW група;
Правя темата, тъй като официално няколко пцмци ( аз, шейди, прогресора, вермик(?), омегата(?), стийл(?
) и още!) ще сформираме парти на 7-ми декември с излизането на новия експанжън. Ще започнем с нови герои на балансиран ( горе-долу еднакъв % Horde/Alliance ) PvP сървър на страната на Ордата! Ако има някой, който би искал да се присъедини към нас, нека се разпише в темата. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Re: PCM WoW група;
no life.
In other news: no sleep :<
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Ссссссссссссссс са ще те напсуват като 15 годишни лапета, които ги бият на CS в кварталския PC клубindigo написа:no life.
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
С удоволствие бих се присъединил,ако нямате някакво no newfags правило.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Назад, бивши уоу нърде!Seigar -X- написа: Ссссссссссссссс са ще те напсуват като 15 годишни лапета, които ги бият на CS в кварталския PC клуб
// няма защо да псувам шейди, след като е част от партито...
--
Джеймс, добре дошъл си; колкото повече, толкова повече.
едит :
За сега аз и прогресора ще сме гоблини.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
На мен ми е все едно дали ally/horde, 100% ще направя нов герой на нов риълм, само трябда добре да изберем на кой риълм да цъкаме, трябва да отговяря на следните изисквания:
- horde/ally съотношението да е равно
- да е PVP
- да не лагва/крашва
- да е населен, но не прекалено за да не се чака за логване
- да не се чака много за арени/бг-та
- да се прави World PvP(лично изискване)
Щеше ми се на някой риълм с повече бг-та ама като чета в офи форумите к'во е положението на Emeris/Neptulon e ясно че няма да се цъка там.. На Stormscale/Ravencrest от Cyclone бг-то също им бях много навит щото уш там играят всички прота(inc. Athene
) ам като гледам май са пренаселени особено Ravencrest...
- horde/ally съотношението да е равно
- да е PVP
- да не лагва/крашва
- да е населен, но не прекалено за да не се чака за логване
- да не се чака много за арени/бг-та
- да се прави World PvP(лично изискване)
Щеше ми се на някой риълм с повече бг-та ама като чета в офи форумите к'во е положението на Emeris/Neptulon e ясно че няма да се цъка там.. На Stormscale/Ravencrest от Cyclone бг-то също им бях много навит щото уш там играят всички прота(inc. Athene
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Прогресоре не знам за какво говориш дали за оригинал или за пиратка :С Къв лаг кви крашове в оригиналния те тресат не знам.Какво общо имат арените и бг-тата с реалма не знам.Какво ще рече World PvP?
Athene не е никво про.Даже не е толкова добър ;р
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
В форума на emeriss яко се оплакват от лаг особено българите сега точно в момента нз к'во е положението.. за крашването при пренаселените риълми си е напълно нормално нещо като се напълни лимита на сървъра и всичко тръгне да райда и сървъра се скъсва да лагва и крашва - Ravencrest, така че крашването не е никак непонятно за близз, лично съм бил участник в няколко от лайф евентите на Athene където се бяхме събрали 2к човека и крашнахме няколко риълма в опит да се съберем на Гуробаши да правим яко 1левъл мелеVermic написа:Прогресоре не знам за какво говориш дали за оригинал или за пиратка :С Къв лаг кви крашове в оригиналния те тресат не знам.Какво общо имат арените и бг-тата с реалма не знам.Какво ще рече World PvP?
Колкото до Athene,
и аз ще съм си лорген повече радват 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Вермик, троли - ще бъдем само Орда. Ако си Уорген няма как да се включиш.BlackIce написа:и аз ще съм си лорген повече радват
天皇陛下万歳。。!
Аз не разбирам от УоУ.....наистина не съм играл сериозно... 
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Няма да играя педалско али.Vermic написа:Какво му е лошото да сме алита?
天皇陛下万歳。。!
ъм...ордата съкват @ пвп...
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Нека не започваме спор :Д Таздингооман яде алита за закуска. ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
天皇陛下万歳。。!
The Chameleon написа:Нека не започваме спор :Д Таздингооман яде алита за закуска.
ako mo kajesh 4e imash pone 3 binda te priznavam
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Пени написа:The Chameleon написа:Нека не започваме спор :Д Таздингооман яде алита за закуска.
ako mo kajesh 4e imash pone 3 binda te priznavam
Мажа ги, казвам ти!
天皇陛下万歳。。!
Единствената причина да играете орда е, че Хамо иска да прави виртуален секс с тролките 
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!