Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 02:25
Правя темата, тъй като официално няколко пцмци ( аз, шейди, прогресора, вермик(?), омегата(?), стийл(? ) и още!) ще сформираме парти на 7-ми декември с излизането на новия експанжън. Ще започнем с нови герои на балансиран ( горе-долу еднакъв % Horde/Alliance ) PvP сървър на страната на Ордата! Ако има някой, който би искал да се присъедини към нас, нека се разпише в темата.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 06:21
no life. In other news: no sleep :<
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 07:32
indigo написа: no life. In other news: no sleep :< Ссссссссссссссс са ще те напсуват като 15 годишни лапета, които ги бият на CS в кварталския PC клуб
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 09:21
Сите ли ще се пущате гоблини :Д ?
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
James.bg
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 09:35
С удоволствие бих се присъединил,ако нямате някакво no newfags правило.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 11:03
Seigar -X- написа: Ссссссссссссссс са ще те напсуват като 15 годишни лапета, които ги бият на CS в кварталския PC клуб Назад, бивши уоу нърде! // няма защо да псувам шейди, след като е част от партито... -- Джеймс, добре дошъл си; колкото повече, толкова повече. едит : За сега аз и прогресора ще сме гоблини.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 12:27
Аз съм уорген!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 13:50
На мен ми е все едно дали ally/horde, 100% ще направя нов герой на нов риълм, само трябда добре да изберем на кой риълм да цъкаме, трябва да отговяря на следните изисквания: - horde/ally съотношението да е равно - да е PVP - да не лагва/крашва - да е населен, но не прекалено за да не се чака за логване - да не се чака много за арени/бг-та - да се прави World PvP(лично изискване) Щеше ми се на някой риълм с повече бг-та ама като чета в офи форумите к'во е положението на Emeris/Neptulon e ясно че няма да се цъка там.. На Stormscale/Ravencrest от Cyclone бг-то също им бях много навит щото уш там играят всички прота(inc. Athene ) ам като гледам май са пренаселени особено Ravencrest...
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 13:57
Прогресоре не знам за какво говориш дали за оригинал или за пиратка :С Къв лаг кви крашове в оригиналния те тресат не знам.Какво общо имат арените и бг-тата с реалма не знам.Какво ще рече World PvP?
Athene не е никво про.Даже не е толкова добър ;р
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 14:55
Vermic написа: Прогресоре не знам за какво говориш дали за оригинал или за пиратка :С Къв лаг кви крашове в оригиналния те тресат не знам.Какво общо имат арените и бг-тата с реалма не знам.Какво ще рече World PvP?
Athene не е никво про.Даже не е толкова добър ;р В форума на emeriss яко се оплакват от лаг особено българите сега точно в момента нз к'во е положението.. за крашването при пренаселените риълми си е напълно нормално нещо като се напълни лимита на сървъра и всичко тръгне да райда и сървъра се скъсва да лагва и крашва - Ravencrest, така че крашването не е никак непонятно за близз, лично съм бил участник в няколко от лайф евентите на Athene където се бяхме събрали 2к човека и крашнахме няколко риълма в опит да се съберем на Гуробаши да правим яко 1левъл меле Колкото до Athene, ...
|
|
|
|
|
BlackIce
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 16:31
и аз ще съм си лорген повече радват
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 18:08
BlackIce написа: и аз ще съм си лорген повече радват Вермик, троли - ще бъдем само Орда. Ако си Уорген няма как да се включиш.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 18:15
Какво му е лошото да сме алита?
|
|
|
|
|
Blur
|
|
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 18:44
Аз не разбирам от УоУ.....наистина не съм играл сериозно...
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 18:47
Vermic написа: Какво му е лошото да сме алита? Няма да играя педалско али.
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 18:50
ъм...ордата съкват @ пвп...
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 18:51
Нека не започваме спор :Д Таздингооман яде алита за закуска.
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 19:01
The Chameleon написа: Нека не започваме спор :Д Таздингооман яде алита за закуска. ako mo kajesh 4e imash pone 3 binda te priznavam
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 19:13
Пени написа: The Chameleon написа: Нека не започваме спор :Д Таздингооман яде алита за закуска. ako mo kajesh 4e imash pone 3 binda te priznavam Мажа ги, казвам ти!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: PCM WoW група; Публикувано на: 18 Окт 2010 19:53
Единствената причина да играете орда е, че Хамо иска да прави виртуален секс с тролките
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|