Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Re: F1 2010
Публикувано на: 24 Сеп 2010 16:32

Дади написа:
Само искам да се вмъкна в темата и да кажа, че Декстъра е тъп. :)

Аз отивам да гледам геймплей клипчета :Д

Дади, що ме псуваш, тебе не съм те ругал :?

Аз не казвам, че играта не става, просто не виждам смисъл да ми се казва, че съм тъп, при положение, че играя с асистове( и то само тракшън...).
А Стигчо не си ноу-лайфър моля ти се...
"Играя на експерт и винаги завършвам в челната 5-ца. Не се отказвам докато не се науча да карам добре. Аз просто имам огромна любов към автомобилите като цяло, и на такъв тип игри съм просто мазохист."
Повече няма какво да допълня...

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 24 Сеп 2010 17:02

Dexter написа:
Дади написа:
Само искам да се вмъкна в темата и да кажа, че Декстъра е тъп. :)

Аз отивам да гледам геймплей клипчета :Д

Дади, що ме псуваш, тебе не съм те ругал :?

Аз не казвам, че играта не става, просто не виждам смисъл да ми се казва, че съм тъп, при положение, че играя с асистове( и то само тракшън...).
А Стигчо не си ноу-лайфър моля ти се...
"Играя на експерт и винаги завършвам в челната 5-ца. Не се отказвам докато не се науча да карам добре. Аз просто имам огромна любов към автомобилите като цяло, и на такъв тип игри съм просто мазохист."
Повече няма какво да допълня...

Тъп си, щот' скачаш безпричинно да се заяждаш и после минаваш на "култови" форумни затапки, вместо два реда да драснеш и да се обосновеш. И двамата със стиг-а като цяло в тая тема се показахте кат' тъпаци, мда. Т'ва че фен на авто-симулациите играе играта на голямата трудност не го прави но-лайфър, сещаш ли се? Да не говорим, че Ф1 игра да я играеш кат' NFS наистина е kind of weak, горе-долу все едно авио-симулатор да го цъкаш с клавиатурата, вместо с джойстик. Окей, ясно е че предпочиташ аркадно да си цъкаш, разбираемо е. Ама не скачай на другите, само щот' имат друго виждане, сещаш ли се?

'Баси, все едно на детската градина им се обяснява. Ама Марийка т'ва, ама Иванчо онова - научете се да говорите, без да се дърлите за глупости и от всяка дреболия да правите половин страница "яко" псуване, без абсолютно никакъв смисъл . . .

Also - някой все пак да има Sys Reqs да метне? :Д Или демо - демо ще има ли, да пробвам дали на минималните ще мога да я подкарам :oops:

едит:
ааа, да, белия стиг - RFactor пробвал ли си я? Онуй имаше страшен F1 мод, силно се препоръчва. Количеството настройки и реалистичността беше потресаваща (добре, де, доколкото някой, който никога не се е качвал в Ф1 болид може да коментира върху реалистичност :Д)

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 24 Сеп 2010 17:16

F1 като цяло няма високи изисквания (1 gb ram или 2 за виста и седмицата, GeForce 7800), НО иска двуядрен процесор на 2,4

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Публикувано на: 24 Сеп 2010 22:56

След едночасова игра на пистата в Бахрейн е време да споделя моите впечатления:

Играта е страхотна. Естествено отначало ми беше трудно особено с моя смешен волан :D. При тренировките и квалификацията много лошо се справях, никой не минах, след това изведнъж направих перфектна обиколка и се квалифицирах първи :) . На състезанието завърших втори (Уебър не се дава лесно :D ) на Hard, с ABS и стрелки на завоите.
Голямо удоволствие ми беше да карам през цялото време.

thewhitestig, Codemasters казаха, че следващите им игри ще са DiRT 3 и GRID 2. За първата вече има трейлър и картинки, но за втората нищо. :(

btw някой знае ли къде ще се състезават тази неделя?

Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2010 23:30

Дади написа:
ааа, да, белия стиг - RFactor пробвал ли си я? Онуй имаше страшен F1 мод, силно се препоръчва. Количеството настройки и реалистичността беше потресаваща (добре, де, доколкото някой, който никога не се е качвал в Ф1 болид може да коментира върху реалистичност :Д)

Че как, разбирасе, но само нормалната, а не F1 мода. rFactor си е един от най-добрите симулатори, но аз си предпочитам LFS.

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 25 Сеп 2010 00:06

Ic3S написа:
btw някой знае ли къде ще се състезават тази неделя?

Сингапур :- ) Скачай да тренираш :Р То нейде в о/б/щия има една официална ф1 тема, ма 'ба ли я къде е изпаднала :roll:

@thewhitestig, LFS, ъъъ, к'во е туй? :oops:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Сеп 2010 00:43

Дади написа:
@thewhitestig, LFS, ъъъ, к'во е туй? :oops:

Live For Speed http://www.lfs.net/ Един от най-реалистичните симулатори. Играе се най-вече Multiplayer. Има и SP, но не е кой знае какво.

Профил

Аватар
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Публикувано на: 25 Сеп 2010 23:38

Вече може да се играе на LAN. :)

Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2010 15:17

Ебати глупавия спор. С изключен тракшън контрол може да се играе само и единствено с волан. Аз нямам волан и затова играя с включен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2010 11:40

Brick Top написа:
Ебати глупавия спор. С изключен тракшън контрол може да се играе само и единствено с волан. Аз нямам волан и затова играя с включен.

Не си давай мнението като не разбираш/не си пробвал. Това което каза е напълно грешно.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com