Dexter написа:Дади написа:Само искам да се вмъкна в темата и да кажа, че Декстъра е тъп.
Аз отивам да гледам геймплей клипчета :Д
Дади, що ме псуваш, тебе не съм те ругал
Аз не казвам, че играта не става, просто не виждам смисъл да ми се казва, че съм тъп, при положение, че играя с асистове( и то само тракшън...).
А Стигчо не си ноу-лайфър моля ти се...
"Играя на експерт и винаги завършвам в челната 5-ца. Не се отказвам докато не се науча да карам добре. Аз просто имам огромна любов към автомобилите като цяло, и на такъв тип игри съм просто мазохист."
Повече няма какво да допълня...
Тъп си, щот' скачаш безпричинно да се заяждаш и после минаваш на "култови" форумни затапки, вместо два реда да драснеш и да се обосновеш. И двамата със стиг-а като цяло в тая тема се показахте кат' тъпаци, мда. Т'ва че фен на авто-симулациите играе играта на голямата трудност не го прави но-лайфър, сещаш ли се? Да не говорим, че Ф1 игра да я играеш кат' NFS наистина е kind of weak, горе-долу все едно авио-симулатор да го цъкаш с клавиатурата, вместо с джойстик. Окей, ясно е че предпочиташ аркадно да си цъкаш, разбираемо е. Ама не скачай на другите, само щот' имат друго виждане, сещаш ли се?
'Баси, все едно на детската градина им се обяснява. Ама Марийка т'ва, ама Иванчо онова - научете се да говорите, без да се дърлите за глупости и от всяка дреболия да правите половин страница "яко" псуване, без абсолютно никакъв смисъл . . .
Also - някой все пак да има Sys Reqs да метне? :Д Или демо - демо ще има ли, да пробвам дали на минималните ще мога да я подкарам
едит:
ааа, да, белия стиг - RFactor пробвал ли си я? Онуй имаше страшен F1 мод, силно се препоръчва. Количеството настройки и реалистичността беше потресаваща (добре, де, доколкото някой, който никога не се е качвал в Ф1 болид може да коментира върху реалистичност :Д)