Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Grid или NFS Shift?

GRID    73%  73%  [ 24 ]
 NFS Shift    27%  27%  [ 9 ]
Общо гласове : 33
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: GRID vs. NFS Shift
Публикувано на: 11 Сеп 2010 12:46

SolidSatan написа:
GRID ест :) . Codemasters са професионалисти при рейъсрърите. Вярно другите им игри са зле , но рейсърите - перфектни ! :wink:

Извинявам се за offtopic-а, но просто искам да кажа, че не съм съгласен с това твърдение.

Профил

Публикувано на: 11 Сеп 2010 14:18

Grid пойче ма кефи :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2010 18:42

Последния добър рейсър на codemasters беше dirt 1.

Профил

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Публикувано на: 11 Сеп 2010 22:28

Ic3S написа:
Какво има да се говори?

GRID e по-забавна
SHIFT е по-реалистична

GRID е и по-реалистична... Кое му е реалистичното на SHIFT -че като се блъснеш с 350 км/ч колата продължава да се движи и даже не завива лекичко... Докато на GRID вече ти е паднала гумата и си отпаднал от рейса... И кво щеше да кажеш, че ако на GRID му бяха сложили тва размазване като се блъсне колата щеше да стане "по реалистичната" според теб игра :lol: :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2010 22:45

atisas2 написа:
Ic3S написа:
Какво има да се говори?

GRID e по-забавна
SHIFT е по-реалистична

GRID е и по-реалистична... Кое му е реалистичното на SHIFT -че като се блъснеш с 350 км/ч колата продължава да се движи и даже не завива лекичко... Докато на GRID вече ти е паднала гумата и си отпаднал от рейса... И кво щеше да кажеш, че ако на GRID му бяха сложили тва размазване като се блъсне колата щеше да стане "по реалистичната" според теб игра :lol: :shock:

Shift e по реалистична откъм хендлинг на автомобилите. В GRID-а има по брутален демидж.

Профил

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Публикувано на: 12 Сеп 2010 11:02

Хендлинга на Shifta е страшно реалистичен с това занасяне.... Даже като гледаш реално състезание по прилича на GRID, а не на Shift...

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2010 11:39

atisas2 написа:
Хендлинга на Shifta е страшно реалистичен с това занасяне.... Даже като гледаш реално състезание по прилича на GRID, а не на Shift...

Ако беше поне малко запознат със автомобилите и тяхното поведение щеше да знаеш защо така занасят и защо на определени места има сцепление а на други не. GRID-а е направен да му е забавно на играча и да се кефи на тръпката от високите скорости и готините състезания. Shift-a е малко по симулативно ориентиран но пак не може да се доближи по реализъм до игри като LFS и rFactor.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 12 Сеп 2010 12:38

ГРИД много съм добър на нея и си ме кефи
ШИФТ също е много добра но и липсва атмосферата на ГРИД

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Публикувано на: 14 Сеп 2010 14:03

Blackbird написа:
Какво му е реалистичното на Grid...? Частта, където хвърча с 420км/ч по правата на Le Sarthe с дизелово Ауди, или момента, където взимам 90 градусов завой с 240км/ч?
Първо, с Logitech G27 Грид е в пъти по-малоумна откъм управление, второ реализма е яко загърбен в сравнение с шифта...не поправка, въпросния реализъм напълно отсъства...

То хубаво са си направили демидж модела откъм визия, ламарини се огъват, изкривяваш гумата. Е хубаво и аз си я изкривявам, едвам се държи на болта, ама все пак си летя с 300км/ч и нищо не ме притеснява, освен лекото носене в дадена посока....Не казвам, че Грид е лоша игра, даже напротив прекарвал съм доста часове пред нея и в крайна сметка дори и на Ninja трудност, AI-то не можеше да ми се опре.

Shift за мен специално е много по-интензивна. Там не можеш да перкаш у задниците на противниците или да се подпираш по предпазните огради, за да вземеш завой. Особено на градските писти от типа на пистата в London, след 5 обиколки целия съм червен и плувнал в пот, защото AI-то първо, че кара кажи-речи безпогрешно, второ че противниците са супер агресивни и въобще не им пука дали ще ти жулят калника или не и трето, колата е като издивял звяр. Усещаш как всеки момент задните колела могат да поддадат и да изгубиш сцепление, ако подадеш повечко газ. Отделно трябва да си следваш линията, а не да пердашиш през бордюрите както в Грид...

Както казах, отделил съм адски много време и на двете игри и не искам да ме разбирате погрешно, Grid е супер яка рейсинг игра и става за разпускане, но мен това не ме удовлетворява, лично аз си падам повече по симулации или semi-sim, като Shift.

Ако незнаеш , Ауди имат 9 титли на 24 часа на Льо Ман от които 4 с дизелов двигател ... да не говорим в сериите ...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com