Моето мнение е за GRID... Първо защото графиката не е много по-лоша от на Shift, а даже съвсем малко и второ защото хандлинга е по-добър и дрифта също. Трето, че предлага безплатен мултиплеър
Ето сплитскрийн от мене
Дай пример за рейс "по НЕ детски"vanmx написа:И двете ми идват прекалено детски и несериозни, но като че ли оригинала е по-добър от имитацията. Grid ми изглежда по-реалистична и по-голяма тръпка има от нея. Графиката хич не ме кефи. Има някакъв гаден кафяв и сиф цвят навсякъде, и текстурите са размазани и без детайли. Все пак играта не е по лоша от Shift. Игрите на Codemasters колкото и на зле да се развиват, по-зле от EA едва ли ще станат.
+1joar написа:Mario Kart.
Смятай. GRID и Shift ти се струват по детски от тая "GT Legends"-дето изглежда като игра на която ще се кефи малката ми братовчедка (ще започва 1ви клас)... Хахахvanmx написа:- GT Legends
-Gran Turismo Series
-Toca Race Driver 2 и 3
- Colin Mcrae 2, 04 и 2005
- Dirt 1
- V-Rally 2
- Test Drive 6
Codemasters правеха най-добрите игри с коли, ама взеха да се конкурират с лайната на EA, защото явно повече се печели с такива игрички. Американските недоносчета се кефят да им е шарено на екрана и количките да се управлавят сами.
Blur > Mario Kartjoar написа:Mario Kart.
Mario Kart > all.Ic3S написа:Blur > Mario Kart
Забавен си.guitar23 написа: Mario Kart > Revolt > Split/Second > Blur