GRID vs. NFS Shift

Игри за PC

Grid или NFS Shift?

GRID
24
73%
NFS Shift
9
27%

Общо гласове: 33

Аватар
atisas2
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2

GRID vs. NFS Shift

Мнение от atisas2 »

Нека тук си даваме мнението коя от двете е по-яка :wink: .

Моето мнение е за GRID... Първо защото графиката не е много по-лоша от на Shift, а даже съвсем малко и второ защото хандлинга е по-добър и дрифта също. Трето, че предлага безплатен мултиплеър :) .

Ето сплитскрийн от мене :lol: : http://www.vbox7.com/play:f172e223
Аватар
TheStudge
В момента играе: Mass Effect , NFS Hot Pursuit , FIFA 14

Re: GRID vs. NFS Shift

Мнение от TheStudge »

GRID :D :D :D
vanmx

Мнение от vanmx »

И двете ми идват прекалено детски и несериозни, но като че ли оригинала е по-добър от имитацията. Grid ми изглежда по-реалистична и по-голяма тръпка има от нея. Графиката хич не ме кефи. Има някакъв гаден кафяв и сиф цвят навсякъде, и текстурите са размазани и без детайли. Все пак играта не е по лоша от Shift. Игрите на Codemasters колкото и на зле да се развиват, по-зле от EA едва ли ще станат.
Аватар
atisas2
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2

Мнение от atisas2 »

vanmx написа:И двете ми идват прекалено детски и несериозни, но като че ли оригинала е по-добър от имитацията. Grid ми изглежда по-реалистична и по-голяма тръпка има от нея. Графиката хич не ме кефи. Има някакъв гаден кафяв и сиф цвят навсякъде, и текстурите са размазани и без детайли. Все пак играта не е по лоша от Shift. Игрите на Codemasters колкото и на зле да се развиват, по-зле от EA едва ли ще станат.
Дай пример за рейс "по НЕ детски" :lol:
vanmx

Мнение от vanmx »

- GT Legends
-Gran Turismo Series
-Toca Race Driver 2 и 3
- Colin Mcrae 2, 04 и 2005
- Dirt 1
- V-Rally 2
- Test Drive 6
Codemasters правеха най-добрите игри с коли, ама взеха да се конкурират с лайната на EA, защото явно повече се печели с такива игрички. Американските недоносчета се кефят да им е шарено на екрана и количките да се управлавят сами :D .
Аватар
Blackbird

Мнение от Blackbird »

Какво му е реалистичното на Grid...? Частта, където хвърча с 420км/ч по правата на Le Sarthe с дизелово Ауди, или момента, където взимам 90 градусов завой с 240км/ч?
Първо, с Logitech G27 Грид е в пъти по-малоумна откъм управление, второ реализма е яко загърбен в сравнение с шифта...не поправка, въпросния реализъм напълно отсъства...

То хубаво са си направили демидж модела откъм визия, ламарини се огъват, изкривяваш гумата. Е хубаво и аз си я изкривявам, едвам се държи на болта, ама все пак си летя с 300км/ч и нищо не ме притеснява, освен лекото носене в дадена посока....Не казвам, че Грид е лоша игра, даже напротив прекарвал съм доста часове пред нея и в крайна сметка дори и на Ninja трудност, AI-то не можеше да ми се опре.

Shift за мен специално е много по-интензивна. Там не можеш да перкаш у задниците на противниците или да се подпираш по предпазните огради, за да вземеш завой. Особено на градските писти от типа на пистата в London, след 5 обиколки целия съм червен и плувнал в пот, защото AI-то първо, че кара кажи-речи безпогрешно, второ че противниците са супер агресивни и въобще не им пука дали ще ти жулят калника или не и трето, колата е като издивял звяр. Усещаш как всеки момент задните колела могат да поддадат и да изгубиш сцепление, ако подадеш повечко газ. Отделно трябва да си следваш линията, а не да пердашиш през бордюрите както в Грид...

Както казах, отделил съм адски много време и на двете игри и не искам да ме разбирате погрешно, Grid е супер яка рейсинг игра и става за разпускане, но мен това не ме удовлетворява, лично аз си падам повече по симулации или semi-sim, като Shift.
Аватар
joar

Мнение от joar »

Mario Kart.
Аватар
TheStudge
В момента играе: Mass Effect , NFS Hot Pursuit , FIFA 14

Мнение от TheStudge »

joar написа:Mario Kart.
+1
Аватар
atisas2

Мнение от atisas2 »

vanmx написа:- GT Legends
-Gran Turismo Series
-Toca Race Driver 2 и 3
- Colin Mcrae 2, 04 и 2005
- Dirt 1
- V-Rally 2
- Test Drive 6
Codemasters правеха най-добрите игри с коли, ама взеха да се конкурират с лайната на EA, защото явно повече се печели с такива игрички. Американските недоносчета се кефят да им е шарено на екрана и количките да се управлавят сами :D .
Смятай. GRID и Shift ти се струват по детски от тая "GT Legends"-дето изглежда като игра на която ще се кефи малката ми братовчедка (ще започва 1ви клас)... Хахах :lol: :lol:
А пък за Test Drive 6 да не говоря :D
Аватар
Ic3S
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Обратна връзка:

Мнение от Ic3S »

GRID > NFS Shift
joar написа:Mario Kart.
Blur > Mario Kart
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
Аватар
joar

Мнение от joar »

Ic3S написа:Blur > Mario Kart
Mario Kart > all.
vanmx

Мнение от vanmx »

Crash Team Racing
Аватар
ciborg
В момента играе: джобен тенис

Мнение от ciborg »

За мен Millenium Racer е най-великата рейсинг игра евър. Колко часове съм изгубил с нея и какви болки съм си причинявал на пръстите от игра, просто не е реално. :)
Аватар
Tranquil
В момента играе: нищо, мързи ме

Мнение от Tranquil »

Revolt > all
:O
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Аватар
Ic3S
Обратна връзка:

Мнение от Ic3S »

guitar23 написа: Mario Kart > Revolt > Split/Second > Blur
Забавен си. :lol:
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
Аватар
atisas2

Мнение от atisas2 »

НЕ СПАМЕТЕ ТЕМАТА -В нея ще говорите само за GRID или Shift, а не за други игри! :SPAM:
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

Tranquil написа:Revolt > all
+66
Reaching aural nirvana...
Аватар
SolidSatan
В момента играе: квото доди

Мнение от SolidSatan »

GRID ест :) . Codemasters са професионалисти при рейъсрърите. Вярно другите им игри са зле , но рейсърите - перфектни ! :wink:
Аватар
Ic3S
Обратна връзка:

Мнение от Ic3S »

Какво има да се говори?

GRID e по-забавна
SHIFT е по-реалистична
Публикувай отговор