Компа ми стърже

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Националист
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката

Компа ми стърже

Мнение от Националист »

Компютърът ми напоследък започна да стърже много здраво. По-мощно и от моторна резачка. Като си пусна браузъра, той мисли(стържейки зверски) в продължение на 10-ина секунди и после зарежда. А когато започна да пиша адреса на сайта, отново започва да стърже, сякаш е двигател на болид от F1. Друго интересно е, че когато си пусна филм и после затворя плейъра, отново издава този гаден и дразнещ звук. Старите игри насичат(последно пробвах Carmageddon 3 от 2000-ната), а след като изляза от тях - познайте - стърже като камион, който пренася 2 БТР-а.

Възможно ли е това да се дължи на ниските му характеристики? Все пак компа ми е бая стар:

Intel Celeron 2Ghz
512 MB Ram ddr
128 MB Video Ati Radeon 9200

Флаш реклламите в сайтовете насичат.
Времето е в нас и ние сме във времето
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re: Компа ми стърже

Мнение от wannabe »

Стърженето принципно е индикация, че е време да си смениш компа. Кат ти гледам характеристиките още одавна е трябвало да го напраиш
Аватар
SolidSatan
В момента играе: квото доди

Мнение от SolidSatan »

Къркорещия звук произлиза от хард диска, когато той чете някаква информация. Съветвам те да го смениш или да поразгледаш компа вътре за нещо като слушалчица и да и кръцнеш жичките :D , но не е за предпочитане. По-добре земай един нов хард.
Regorg

Мнение от Regorg »

Моя преди така стържеше като го включвам и като го удрях са оправяше.Като си зех нов хард спря да ръмжи ся сичко си е идеално.
Аватар
DeadElf
В момента играе: 4f3e86016e8ef879989387

Мнение от DeadElf »

Харда ти дере :) то е разбираемо де :) на толкова години е вече. Сменяй харда и няма да имаш проблем :) ако си купиш и нови вентилатори хептен няма да го чуваш :) Не ги слушай не режи никакви жички на говорители, това няма да спре стърженето :) лесен и ефтин начин да се отървеш от шумът докато си сабереш пари за ново ПЦ ако ти трябва разбира се :) А иначе сеченето на флаш анимацийте се далжи на видето :)
Where tHere is Light,There isdarkness..
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf
Публикувай отговор