Компютърът ми напоследък започна да стърже много здраво. По-мощно и от моторна резачка. Като си пусна браузъра, той мисли(стържейки зверски) в продължение на 10-ина секунди и после зарежда. А когато започна да пиша адреса на сайта, отново започва да стърже, сякаш е двигател на болид от F1. Друго интересно е, че когато си пусна филм и после затворя плейъра, отново издава този гаден и дразнещ звук. Старите игри насичат(последно пробвах Carmageddon 3 от 2000-ната), а след като изляза от тях - познайте - стърже като камион, който пренася 2 БТР-а.
Възможно ли е това да се дължи на ниските му характеристики? Все пак компа ми е бая стар:
Intel Celeron 2Ghz
512 MB Ram ddr
128 MB Video Ati Radeon 9200
Флаш реклламите в сайтовете насичат.
Компа ми стърже
-
Националист
- В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Компа ми стърже
Времето е в нас и ние сме във времето
Re: Компа ми стърже
Стърженето принципно е индикация, че е време да си смениш компа. Кат ти гледам характеристиките още одавна е трябвало да го напраиш
- SolidSatan
- В момента играе: квото доди
Къркорещия звук произлиза от хард диска, когато той чете някаква информация. Съветвам те да го смениш или да поразгледаш компа вътре за нещо като слушалчица и да и кръцнеш жичките
, но не е за предпочитане. По-добре земай един нов хард.
Моя преди така стържеше като го включвам и като го удрях са оправяше.Като си зех нов хард спря да ръмжи ся сичко си е идеално.
Харда ти дере
то е разбираемо де
на толкова години е вече. Сменяй харда и няма да имаш проблем
ако си купиш и нови вентилатори хептен няма да го чуваш
Не ги слушай не режи никакви жички на говорители, това няма да спре стърженето
лесен и ефтин начин да се отървеш от шумът докато си сабереш пари за ново ПЦ ако ти трябва разбира се
А иначе сеченето на флаш анимацийте се далжи на видето 
Where tHere is Light,There isdarkness..
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf