Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Football Manager 2010, Heroes 3
Заглавие: Молба за малко помощ
Публикувано на: 01 Сеп 2010 13:22

Здравейте, бих искал да ви помоля за малко помощ за избор на игри. Проблема е, че наскоро претърпях злополука, и в следващите месеци лявата ми ръка ще бъде напълно неизползваема. До момента играя FM 2010, Heroes 3 i Plants vs. Zombies, но вече започват прекалено много да ми писват, затова ви моля да ми предложите и други добри заглавия, които могат да се играят с една ръка. По възможност да не са RTS, защото там играта без клавиатура граничи с безмисленото.
Говорим за машина с C2D E6300, MSI Radeon 4770 и 4Gb DDR2. Благодаря ви предварително.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Молба за малко помощ
Публикувано на: 01 Сеп 2010 13:33

Ами виж Disciples серията, играта е TBS, също и King's Bounty, която е RPG с TBS битки, Puzzle Quest

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 01 Сеп 2010 20:05

Хак 'анд Слаш Рпг с малко зор можеш да играеш с една ръка.Демигод също.И не виждам какъв е проблема за РТС без клавиетура.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Сеп 2010 21:04

Cartman написа:
По възможност да не са RTS, защото там играта без клавиатура граничи с безмисленото.
.
wtf ? :lol: Според мен па тва е единствения популярен жанр който може без клавиатура

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 04 Сеп 2010 16:51

Cartman написа:
Здравейте, бих искал да ви помоля за малко помощ за избор на игри. Проблема е, че наскоро претърпях злополука, и в следващите месеци лявата ми ръка ще бъде напълно неизползваема. До момента играя FM 2010, Heroes 3 i Plants vs. Zombies, но вече започват прекалено много да ми писват, затова ви моля да ми предложите и други добри заглавия, които могат да се играят с една ръка. По възможност да не са RTS, защото там играта без клавиатура граничи с безмисленото.
Говорим за машина с C2D E6300, MSI Radeon 4770 и 4Gb DDR2. Благодаря ви предварително.

Ако искаш да играем хироус мулти ? Ако си съглaсен давам скайп :)

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 04 Сеп 2010 18:21

Hinterland (две части са до колкото знам) е игра предимно за една рака.

Nox - Стара но ще строшиш мишката от цъкане :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com