Молба за малко помощ

Игри за PC
Аватар
Cartman
В момента играе: Football Manager 2010, Heroes 3

Молба за малко помощ

Мнение от Cartman »

Здравейте, бих искал да ви помоля за малко помощ за избор на игри. Проблема е, че наскоро претърпях злополука, и в следващите месеци лявата ми ръка ще бъде напълно неизползваема. До момента играя FM 2010, Heroes 3 i Plants vs. Zombies, но вече започват прекалено много да ми писват, затова ви моля да ми предложите и други добри заглавия, които могат да се играят с една ръка. По възможност да не са RTS, защото там играта без клавиатура граничи с безмисленото.
Говорим за машина с C2D E6300, MSI Radeon 4770 и 4Gb DDR2. Благодаря ви предварително.
uhh... smells like hippies...
Аватар
Sentry

Re: Молба за малко помощ

Мнение от Sentry »

Ами виж Disciples серията, играта е TBS, също и King's Bounty, която е RPG с TBS битки, Puzzle Quest
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

Хак 'анд Слаш Рпг с малко зор можеш да играеш с една ръка.Демигод също.И не виждам какъв е проблема за РТС без клавиетура.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Cartman написа:По възможност да не са RTS, защото там играта без клавиатура граничи с безмисленото.
.
wtf ? :lol: Според мен па тва е единствения популярен жанр който може без клавиатура
shadow9999
В момента играе: FIFA 08

Мнение от shadow9999 »

Cartman написа:Здравейте, бих искал да ви помоля за малко помощ за избор на игри. Проблема е, че наскоро претърпях злополука, и в следващите месеци лявата ми ръка ще бъде напълно неизползваема. До момента играя FM 2010, Heroes 3 i Plants vs. Zombies, но вече започват прекалено много да ми писват, затова ви моля да ми предложите и други добри заглавия, които могат да се играят с една ръка. По възможност да не са RTS, защото там играта без клавиатура граничи с безмисленото.
Говорим за машина с C2D E6300, MSI Radeon 4770 и 4Gb DDR2. Благодаря ви предварително.

Ако искаш да играем хироус мулти ? Ако си съглaсен давам скайп :)
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

Hinterland (две части са до колкото знам) е игра предимно за една рака.

Nox - Стара но ще строшиш мишката от цъкане :D
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Публикувай отговор