То Азия не обича и игри в които има трудност ама това е друга темаGipo написа:@Wannabe - стига глупости де, само в ю. Корея играят АИОН повече хора, отколкото лотро въобще. Освен това Азия не обича игри, в които няма гринд и пвп
LOTRO
Re: LOTRO
TheKillerDog21 написа:То Азия не обича и игри в които има трудност ама това е друга темаGipo написа:@Wannabe - стига глупости де, само в ю. Корея играят АИОН повече хора, отколкото лотро въобще. Освен това Азия не обича игри, в които няма гринд и пвп
Says hi.
Да не говорим, че най-хардкор ММО-тата са Азиатски.
Хардкор за тях е да играят по 25 часа в денонощието и да правят възможно най-малко разнообразни деиствия
ахахахахахаах ама ти сериозно ли беTheKillerDog21 написа:То Азия не обича и игри в които има трудност ама това е друга тема
Оф, ама някой като се изцепи така...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Пак ти казвам - Ninja Gaiden, Ninety Nine Nights, Ikaruga, че да видиш колко обичат Азиатците лесните игри.Wannabe написа:Хардкор за тях е да играят по 25 часа в денонощието и да правят възможно най-малко разнообразни деиствия
Аз пък ти казвам - кура ми вода с мармаладjoar написа:Пак ти казвам - Ninja Gaiden, Ninety Nine Nights, Ikaruga, че да видиш колко обичат Азиатците лесните игри.Wannabe написа:Хардкор за тях е да играят по 25 часа в денонощието и да правят възможно най-малко разнообразни деиствия
Как смеят да спорят с тебе бе, ти си твърде хардкУр, играеш WoW.Wannabe написа: Аз пък ти казвам - кура ми вода с мармалад
е нее
Е да се поправя: Част от Азиатската раса не обича трудни MMO-та.Щото ако всички там обичаха яко трудност,игри като Zentia например нямаше да съществуват.Gipo написа:ахахахахахаах ама ти сериозно ли беTheKillerDog21 написа:То Азия не обича и игри в които има трудност ама това е друга тема. Това дори на майтап не е редно да го казваш
. За това им викат фермери и human bot'ове, понеже не обичат трудности
. И за това примерно в AION Азия ти трябва 6 пъти повече експ, за да качиш левъл. И за това гейминга е национален спорт в ред държави
.
Оф, ама някой като се изцепи така...
И част от Българската култура слуша чалга. Your point? Някои от най-хардкор игрите правени някога са Азиатски пич. Ти какво очакваш, целия континент Азия да участват във Антарас рейд на Lineage 2 със едната ръка докато с другата си бъркат ориз?TheKillerDog21 написа: Е да се поправя: Част от Азиатската раса не обича трудни MMO-та.Щото ако всички там обичаха яко трудност,игри като Zentia например нямаше да съществуват.
Ако е от Азия,всичко можеjoar написа:И част от Българската култура слуша чалга. Your point? Някои от най-хардкор игрите правени някога са Азиатски пич. Ти какво очакваш, целия континент Азия да участват във Антарас рейд на Lineage 2 със едната ръка докато с другата си бъркат ориз?TheKillerDog21 написа: Е да се поправя: Част от Азиатската раса не обича трудни MMO-та.Щото ако всички там обичаха яко трудност,игри като Zentia например нямаше да съществуват.
На кой сървар играете ?
Аз и един приятел почнахме на Eldar
- marinkov
- В момента играе: Lotro
- Обратна връзка:
Как са ви никовете?Jambo написа:На кой сървар играете ?
LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
- - Алминатора -
АоС, Уорхамър Онлайн , Гилд Уорс и Лотро - всичките бяха обявени за гробокопачи на УоУ и всичките рано или късно фалираха или спряха да бъдат играни 
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
Нито едно от тея не е фалирало или спряло да бъде играно...Особено па GW и lotro
Сега рано или късно ще фалира и ще спре да бъде играно :/Max. написа:Cataclysm ше е гробокопача на WoW
Angu & Lisichkamarinkov написа:Как са ви никовете?Jambo написа:На кой сървар играете ?