Gipo написа:@Wannabe - стига глупости де, само в ю. Корея играят АИОН повече хора, отколкото лотро въобще. Освен това Азия не обича игри, в които няма гринд и пвп
То Азия не обича и игри в които има трудност ама това е друга тема
Gipo написа:@Wannabe - стига глупости де, само в ю. Корея играят АИОН повече хора, отколкото лотро въобще. Освен това Азия не обича игри, в които няма гринд и пвп
TheKillerDog21 написа:Gipo написа:@Wannabe - стига глупости де, само в ю. Корея играят АИОН повече хора, отколкото лотро въобще. Освен това Азия не обича игри, в които няма гринд и пвп
То Азия не обича и игри в които има трудност ама това е друга тема
TheKillerDog21 написа:То Азия не обича и игри в които има трудност ама това е друга тема

Wannabe написа:Хардкор за тях е да играят по 25 часа в денонощието и да правят възможно най-малко разнообразни деиствия
Аз пък ти казвам - кура ми вода с мармаладjoar написа:Wannabe написа:Хардкор за тях е да играят по 25 часа в денонощието и да правят възможно най-малко разнообразни деиствия
Пак ти казвам - Ninja Gaiden, Ninety Nine Nights, Ikaruga, че да видиш колко обичат Азиатците лесните игри.
Wannabe написа:Аз пък ти казвам - кура ми вода с мармалад
Gipo написа:TheKillerDog21 написа:То Азия не обича и игри в които има трудност ама това е друга тема
ахахахахахаах ама ти сериозно ли бе. Това дори на майтап не е редно да го казваш
. За това им викат фермери и human bot'ове, понеже не обичат трудности
. И за това примерно в AION Азия ти трябва 6 пъти повече експ, за да качиш левъл. И за това гейминга е национален спорт в ред държави
.
Оф, ама някой като се изцепи така...
TheKillerDog21 написа:Е да се поправя: Част от Азиатската раса не обича трудни MMO-та.Щото ако всички там обичаха яко трудност,игри като Zentia например нямаше да съществуват.
joar написа:TheKillerDog21 написа:Е да се поправя: Част от Азиатската раса не обича трудни MMO-та.Щото ако всички там обичаха яко трудност,игри като Zentia например нямаше да съществуват.
И част от Българската култура слуша чалга. Your point? Някои от най-хардкор игрите правени някога са Азиатски пич. Ти какво очакваш, целия континент Азия да участват във Антарас рейд на Lineage 2 със едната ръка докато с другата си бъркат ориз?
Jambo написа:На кой сървар играете ?
Аз и един приятел почнахме на Eldar
Сега рано или късно ще фалира и ще спре да бъде играно :/Max. написа:Cataclysm ше е гробокопача на WoW
marinkov написа:Jambo написа:На кой сървар играете ?
Аз и един приятел почнахме на Eldar
Как са ви никовете?