Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Защо конзолите са боклуци?

Защото имат слаб хардуер    6%  6%  [ 2 ]
 Защото тати ми купи РС за 2000лв    6%  6%  [ 2 ]
 Защото вадят слаба графика    6%  6%  [ 2 ]
 Защото за тях не излизат стратегии    6%  6%  [ 2 ]
 Защото са за педали като sean и iddqd    75%  75%  [ 24 ]
Общо гласове : 32
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Защо конзолите са боклуци?
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:27

Daxter написа:
Малък си още, тъпичък и незапознат с форумните мемета...
С други думи - фък оф

BTW, лапенце, в случай че не си чуло:
http://pc.ign.com/articles/110/1109940p1.html

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:34

нема проблеми аз праскам СК2

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:39

Ми супер си, ама пак най-високо оценената игра на планетата е конзолна. Като гледам, PC игра даже не стъпва в челната десетка. АХАХАХАХАХАХАХАХА, баси кефа.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:44

seanisback написа:
Ми супер си, ама пак най-високо оценената игра на планетата е конзолна. Като гледам, PC игра даже не стъпва в челната десетка. АХАХАХАХАХАХАХАХА, баси кефа.

http://www.youtube.com/watch?v=ee925OTF ... re=related
ъъъъъъааааааааа

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:47

Ахахахаха, баси якото е. Blizzard били хвърлили 100 милиона за StarCraft II, CryTek били тек гурута, ама пак са много назаде..
КРАЯТ!

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:49

много си ми забавен
форза е най-тъпата игра ливе фор спиид е по яка

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 12:54

Стига де, като ти се играе толкова Forza иди при мама да ти вземе бокс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 13:20

DJ Cat написа:
Пиша от телефон набързо, защото си много упорит и четеш избирателно. Когато спорех, ти си правеше оглушки, затова казвам за последно, само защото ми е прекалено скучни . . . Графиката не прави играта и хиляда пъти казах, че на компа няма хорър като Alan Wake, няма оупън уърлд уестърн като Red Dead, няма аркаден шутър като хейло, няма тупалки като Tekken и Soul Calibur, няма ралита като Форза, няма Адвенчъри като Uncharted, няма платформъри като Limbo, няма beat them up-и като Bayonetta, няма истински футболен симулатор като Пес/ФИФА(особено фифата пц версията -предпочитам да бачкам цяло лято в Сливен при някой мангал, отколкото да играя жалката игрица) Да продължавам ли или ще си признаем кой е на заучени фрази и картинки. И смени подхода кептин обвиъс, спри да пускаш снимки от хейло 3, която няма никакви ама никакви претенции на игра със сериозна графика. Освен това ти друга игра освен Крайсис май не си играл, съдейки по темата. Много си предвидим мъжки, само жалко за сума ти вложените пари в пръдливата графика на крайзис, като хейло и код я правят на нищо откъм продажби и геймплей. Като излезе това недоносче, кризата нямаше как да се играе на по-високи настройки от Хай( с големи уговорки). Аз играх на Мидиъм и въобще не бях впечатлен, така че тези пикчета ги давай на някоя балама, която не се е докосвала до тази ''игра''. Язък за графиката, поне 2ката да има сносен геймплей, но се съмнявам. Разработчиците са се ориентирали към конзолния гейминг и получаваме все по-малко портове от кашончетата. Друг е въпроса, че всичко върви към кежуала и проекти като Кинект . . .

П.С Ако и след този пост направиш някое заяждане на дребно и дадеш някоя снимка на мултиплатформена игра с различен контраст/weather се отказвам.

Както ти се кефиш на Алан Уейк и Байонета, примерно, така аз на Crysis. Ясно е, че няма да се стигне до консенсус. Но в случая игрите нямат нищо общо откъм геймплей, не случайно засегнах единствено и само темата за графиката, защото съм наясно, че макар и да има попадения, за момента PC-то е в застой като гейминг платформа, макар все още да излизат сериозни multiplat. игри. Oтделно никога не съм оспорил факта, че изброените от теб игри са наистина забавни и предлагат нещо уникално (въпреки, че Bayonetta не ме впечатли по никакъв начин).

Пък и както казваш, ''графиката не прави играта'' и мога да ти кажа, че в момента това е много относително понятие. Точно в момента всички потенциални хитове се опитват да искарат конкурентна визия.

Идеята ми е, че Crysis има изпипани детайли по всяко едно отношение спрямо визията си и лично за мен това допринася много, особено ако човек може да се наслади напълно на играта. Не отричам, че игри като Alan Wake имат изпипана графика, но Alan Wake е Alan Wake, X360 ексклузив, който разчита на силно развита история и признавам, че играта е нещо, което не бях играл докато не я пробвах.

Дразня се, че когато човек изкаже мнение, което по една или друга причина не съвпада с това на другите, едва ли не тука го изяждат. Аз лично не се хващам толкова лесено, но малко или много трябва да се уважава чуждото мнение и както казах, интересно ми е, когато се заформи аргументиран спор и двете страни защитават тезата си.

И пак казвам, никога не съм казвал, че геймплея на еди-коя си конзолна игра отстъпва по нещо от конкретна игра и за това въобще не съм засягал темата.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 13:47

seanisback написа:
Стига де, като ти се играе толкова Forza иди при мама да ти вземе бокс.

не знам за мене ама на тебе бая ти се играт ПЦ игри така като гледам иди при леля и и кажи да ти купи по хубав комп
п.п. просто найстина излагаш се постояно се селф пълнваш

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 14:31

Абе и моето PC ще се справи с повечето игри в днешно време. Друг е въпроса, че много рядко се пуска каквото и да било на него. Стратегии не играя, MMO-та обичам ама рядко вече ги играя, жанра, по подобие на PC гейминга е в застой от години. Blackbird, не съм чул някой да казва, че графиката на дадена игра не е от значение. Обаче да се съпоставя игра като Crysis която има само графика(сори, ама само това има) с игра като Halo 3, която по всеки почти всеки параграф направи революция в жанра, е тъпо. Crytek за мене са идиоти, защото помня, че по едно време имаше изказвания като "Halo не струва нищо!", а сега "Crysis 2 will be a Halo-killer!" Пък и Crysis вече не е PC ексклузив така или иначе. Спора е безсмислен. Crytek бавно но сигурно минават към печелившите платформи. Не само с Crysis 2 ами и с Kingdoms-а. Ще стане като с Epic - пускат конзолна игра, услаждат им се продажбите и лоялността на къмюнитито и край.. Същото съм сигурен, че ще стане и с CD Projekt, btw. Сори, PC fucktards, ама тоталното ви нехайство към индустрията и платформата най-накрая си дава резултати. И това ме радва, много, много.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 14:46

seanisback написа:
Пък и Crysis вече не е PC ексклузив така или иначе. .

Така е, но и ти ако си мислиш че Halo, Gears of War и Fable са ХВОХ ексклузиви, то си тотално заблуден, моето момиче.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 14:49

Halo 3 и Gears of War 2 за момента са ексклузиви. Crysis 2 в момента е обявена като мултиплатформена игра. Стига се успокоява, възможни са бъдещи портове, ама са ексклузиви към момента.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 14:55

seanisback написа:
Halo 3 и Gears of War 2 за момента са ексклузиви. Crysis 2 в момента е обявена като мултиплатформена игра. Стига се успокоява, възможни са бъдещи портове, ама са ексклузиви към момента.

Еми то и Crysis (1) и Crysis Warhead са РС ексклузиви!
И не само за момента. :lol:

А иначе само за протокола - първото Halo не съм го играл.
Второто го играх на РС, с нищо не ме впечатли.
Третото съм го пробвал на ХВОХ и става, но не е нещо велико.
А Gears of War...ами теглих я 4 пъти от Замунда и 4-то си казвах "Тоя път ще я превъртя", обаче не ме кефи...... и я изтрих.
Fable не съм играл и ми е през к*ра.
Alan Wake мисля че ще ми хареса, но не съм го пробвал.Ако излезе за РС може.

Иначе много искам да си взема PS3.
Само за God of War, Uncharted, Heavy Rain и Killzone си заслужава. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 14:59

Окей, thanks for the info.
The Game написа:
ами теглих я 4 пъти от Замунда

:doh:
Колко лайна още трябва да ядете, колко трябва да ви мачкат авторите на игри, че да се научите бе? PS3 не ти трябва - не може да се хакне.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 15:02

seanisback написа:
Колко лайна още трябва да ядете, колко трябва да ви мачкат авторите на игри, че да се научите бе? PS3 не ти трябва - не може да се хакне.

Мда, точно защото не може да се хакне няма да си го купя. :wink: :lol:
А иначе щом ми пробутватват закъснели скапани портове, естествено че няма да си ги купя.Иначе имам и оригинални игри, ако нещо ми хареса задължително се купува.

btw Когато нещо е добро, то се продава, независимо от платформата. :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 15:06

Тоест тоя обречен кръг ще продължи докато PC-то не се затрие тотално като гейм платформа? Докато не стане доходна платформа, няма да почнат да влагат повече пари в портовете. Докато не станат качествени портовете, няма да купувате игри - няма да стане доходна платформа. Тоест отговора е никога. Конзолния порт на Dragon Age беше ужасен, ама играта продаде адски много. Затова BioWare наливат повече пари в конзолната версия на втората игра. Разбираш ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 15:11

seanisback написа:
Тоест тоя обречен кръг ще продължи докато PC-то не се затрие тотално като гейм платформа? Докато не стане доходна платформа, няма да почнат да влагат повече пари в портовете. Докато не станат качествени портовете, няма да купувате игри - няма да стане доходна платформа. Тоест отговора е никога.

Искам да портнат някоя игра от РС на конзола.
И като ви изпише на конзолата "Натисни SPACE за скачане" да се чудиш какво да правиш. :lol:

Като РС гейминга умре, нали се сещаш, че хората ще си накупят конзоли и ще ги хакнат и там пиратството също ще стане много голямо и ще се пренасочат към друга платформа.
А всъщност не че РС гейминга ще умре.Ще умре XBOX 360 и PS3 след 5 години.
Както вече почти умря PS2 гейминга.
Така че РС FTW!

Цитат:
Конзолния порт на Dragon Age беше ужасен, ама играта продаде адски много

Еми след като пиратството е по-малко, естествено.
То ако при РС-то нямаше пиратство, да не мислиш че нямаше да се продават добре конзолните портове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 16:48

Глупости. Конзолите в момента са водещи платформи за гейминг. По тая твоя логика пиратството при тях трябваше да е с астрономически размери. PS3 още няма пиратство, при Wii е минимално, при бокса е най-високо от конзолите обаче пак и една десета не е от PC пиратството. Значи какво става:
-По света има повече компютри отколкото конзоли.
-Пиратството при PC-то е 10 пъти повече, което е нещо нормално заради горната точка.
-Продажбите на конзолите са десет пъти повече от PC-то, което е ненормално именно заради горните точки.
Това "като умре PC-то конзолите ще започнат да се пиратстват масово" е тъп аргумент. Конзолите в момента се пиратстват масово. Това е масово пиратство за тях. Мисля, че Sony показаха с PS3-то че можеш да ПРЕМАХНЕШ пираството изцяло от една конзола. Това на PC няма как да стане. Никога.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 17:19

2 игри WoW и ЦС
първата 12-13мил. втората 20мил. т.е. 2,5 пъти повече от българското население
гато умрат тези 33мил. човека тогава ще умре и ПЦ геиминга до тогава си бай колкото си искаш аз няма да те слушам
п.п. това са офицялните дани за игрите добави по още 1-2мил. може и повече нелегални играчи

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2010 17:29

seanisback написа:
Мисля, че Sony показаха с PS3-то че можеш да ПРЕМАХНЕШ пираството изцяло от една конзола. Това на PC няма как да стане. Никога.

Мислиш ли, че компания като Microsoft не може да премахне РС пиратството?
Аз не мисля.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com