BTW, лапенце, в случай че не си чуло:Daxter написа:Малък си още, тъпичък и незапознат с форумните мемета...
С други думи - фък оф
http://pc.ign.com/articles/110/1109940p1.html
BTW, лапенце, в случай че не си чуло:Daxter написа:Малък си още, тъпичък и незапознат с форумните мемета...
С други думи - фък оф
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
http://www.youtube.com/watch?v=ee925OTF ... re=relatedseanisback написа:Ми супер си, ама пак най-високо оценената игра на планетата е конзолна. Като гледам, PC игра даже не стъпва в челната десетка. АХАХАХАХАХАХАХАХА, баси кефа.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Както ти се кефиш на Алан Уейк и Байонета, примерно, така аз на Crysis. Ясно е, че няма да се стигне до консенсус. Но в случая игрите нямат нищо общо откъм геймплей, не случайно засегнах единствено и само темата за графиката, защото съм наясно, че макар и да има попадения, за момента PC-то е в застой като гейминг платформа, макар все още да излизат сериозни multiplat. игри. Oтделно никога не съм оспорил факта, че изброените от теб игри са наистина забавни и предлагат нещо уникално (въпреки, че Bayonetta не ме впечатли по никакъв начин).DJ Cat написа:Пиша от телефон набързо, защото си много упорит и четеш избирателно. Когато спорех, ти си правеше оглушки, затова казвам за последно, само защото ми е прекалено скучни . . . Графиката не прави играта и хиляда пъти казах, че на компа няма хорър като Alan Wake, няма оупън уърлд уестърн като Red Dead, няма аркаден шутър като хейло, няма тупалки като Tekken и Soul Calibur, няма ралита като Форза, няма Адвенчъри като Uncharted, няма платформъри като Limbo, няма beat them up-и като Bayonetta, няма истински футболен симулатор като Пес/ФИФА(особено фифата пц версията -предпочитам да бачкам цяло лято в Сливен при някой мангал, отколкото да играя жалката игрица) Да продължавам ли или ще си признаем кой е на заучени фрази и картинки. И смени подхода кептин обвиъс, спри да пускаш снимки от хейло 3, която няма никакви ама никакви претенции на игра със сериозна графика. Освен това ти друга игра освен Крайсис май не си играл, съдейки по темата. Много си предвидим мъжки, само жалко за сума ти вложените пари в пръдливата графика на крайзис, като хейло и код я правят на нищо откъм продажби и геймплей. Като излезе това недоносче, кризата нямаше как да се играе на по-високи настройки от Хай( с големи уговорки). Аз играх на Мидиъм и въобще не бях впечатлен, така че тези пикчета ги давай на някоя балама, която не се е докосвала до тази ''игра''. Язък за графиката, поне 2ката да има сносен геймплей, но се съмнявам. Разработчиците са се ориентирали към конзолния гейминг и получаваме все по-малко портове от кашончетата. Друг е въпроса, че всичко върви към кежуала и проекти като Кинект . . .
П.С Ако и след този пост направиш някое заяждане на дребно и дадеш някоя снимка на мултиплатформена игра с различен контраст/weather се отказвам.
не знам за мене ама на тебе бая ти се играт ПЦ игри така като гледам иди при леля и и кажи да ти купи по хубав компseanisback написа:Стига де, като ти се играе толкова Forza иди при мама да ти вземе бокс.
Така е, но и ти ако си мислиш че Halo, Gears of War и Fable са ХВОХ ексклузиви, то си тотално заблуден, моето момиче.seanisback написа:Пък и Crysis вече не е PC ексклузив така или иначе. .
Еми то и Crysis (1) и Crysis Warhead са РС ексклузиви!seanisback написа:Halo 3 и Gears of War 2 за момента са ексклузиви. Crysis 2 в момента е обявена като мултиплатформена игра. Стига се успокоява, възможни са бъдещи портове, ама са ексклузиви към момента.
The Game написа: ами теглих я 4 пъти от Замунда
Мда, точно защото не може да се хакне няма да си го купя.seanisback написа:Колко лайна още трябва да ядете, колко трябва да ви мачкат авторите на игри, че да се научите бе? PS3 не ти трябва - не може да се хакне.
Искам да портнат някоя игра от РС на конзола.seanisback написа:Тоест тоя обречен кръг ще продължи докато PC-то не се затрие тотално като гейм платформа? Докато не стане доходна платформа, няма да почнат да влагат повече пари в портовете. Докато не станат качествени портовете, няма да купувате игри - няма да стане доходна платформа. Тоест отговора е никога.
Еми след като пиратството е по-малко, естествено.Конзолния порт на Dragon Age беше ужасен, ама играта продаде адски много
Мислиш ли, че компания като Microsoft не може да премахне РС пиратството?seanisback написа:Мисля, че Sony показаха с PS3-то че можеш да ПРЕМАХНЕШ пираството изцяло от една конзола. Това на PC няма как да стане. Никога.