Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Inception
Публикувано на: 25 Юли 2010 13:38

Да, вече далеч не е толкова дразнещ като едно време. Вече има една две мъжки черти :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2010 14:06

denik написа:
WTF?

Това е филм с Лео Педала бе, как може да е толкова хубав :? :? :?

Иначе, като гледам навсякъде ревютата и коментарите, обезателно ще го гледам, нищо че разбрах за него от тази тема. И дано не е издънка като Dark Knight :)

Едно време и аз мислех като тебе може би заради лигавата му роля в Титаник... Ето филма който коренно промени мнението ми за този актьор гледай го задължително http://zamunda.net/details.php?id=214947&hit=1 ... само забележи каста Мат Деймън, Джак Никълсън, Марк Уолбърг, Мартин Шийн, Алек Болдуин и ако ти кажа че Лео блести дори сред тях няма да ми повярваш...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 25 Юли 2010 14:16

-Stormrаge- написа:
denik написа:
WTF?

Това е филм с Лео Педала бе, как може да е толкова хубав :? :? :?

Иначе, като гледам навсякъде ревютата и коментарите, обезателно ще го гледам, нищо че разбрах за него от тази тема. И дано не е издънка като Dark Knight :)

Едно време и аз мислех като тебе може би заради лигавата му роля в Титаник... Ето филма който коренно промени мнението ми за този актьор гледай го задължително http://zamunda.net/details.php?id=214947&hit=1 ... само забележи каста Мат Деймън, Джак Никълсън, Марк Уолбърг, Мартин Шийн, Алек Болдуин и ако ти кажа че Лео блести дори сред тях няма да ми повярваш...
еее wtf какъв е тоя филм бе О.о довечера ще го гледам, щото е грях да изпуснеш такова нещо като гледам

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2010 15:05

http://zamunda.net/details.php?id=64087&hit=1

Тоя е 10 пъти по-добър

Профил ICQ Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 25 Юли 2010 23:23

Дилдо, как може да не си гледал The Departed бе :?: :!:

Лео е изключително добър актьор, откъм умения. Но наистина трябваше да навърши поне 35, че да заприлича на мъж, та да успея да го харесам. Щото досега колкото и добре да играеше, просто... абе не седеше добре. :?

Скорсезе и Лео се обичат отдавна, а Авиаторът, както Wannabe каза, е общо взето първия филм, в който Лео наистина блесва, макар че бих казал, че се случва постепенно с Бандите на Ню Йорк -> Хвани ме ако можеш -> Авиаторът.

Романсе, аре моля ти се маркирай спойлера вместо да даваш путкенски обяснения, щото ако това не е спойлер... И щото аз ако бях прочел поста ти преди да гледам филма щях да схвана каква ше е развръзката малко след средата.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2010 19:54

Голям филм --- а хайпа около него е маалко по-голям, ма на кой му пука! хаха

Ама е логично --- рядко излизат такива филми, наистина!

Режисурата няма да я коментирам - ясна е...
Много добра музика, актиорска игра и т.н - няма да повтарям другите :D

СПОЙЛЕР!
А накрая, доколкото видях аз, пумпалът залитна = real world

P.S: На излизане от залата, един вика - "най-тъпият филм на света" - и беше сериозен :lol:

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2010 20:55

Днес и аз гледах филма и съм на мнение и за първи път поне 5-6 години излезнах от кинозалата неразочарован. Страхотен филм, в който липсваха излишни лигавщини, голотии и нескопосани каскади за сметка на екшън на най-високо ниво, оригиналност и хумор. Препоръчвам го на всеки, филмът е пълна десятка. Определено за да се вникне добре в филма, по мое мнение трябва да се гледа поне 2 пъти. Ако имате възможност го гледайте някъде другаде, щото Арена определено не е от най-готините места за пълноценно подобни филми.

А сега да се застраховам:
СПОЙЛЕР:
Само на мен ли устройството, което им свързваше сънищата ми прилича на Dreamer-а от The Longest Journey 2: Dreamfall? Има доста голяма прилика - и наркотика, и дизайна, и идеята за свързването на сънищата. Направи ми впечатление, че някои от екшън сцените имаше дребни недосмислици - например в третата фаза на съня при арктичната военна база едно хъмви изгърмя по доста нетипичен начин - експлозива беше в ръцете на картечаря отгоре посредата, а хъмвито просто се килна настрани като пияна костенурка. Или пък сцената с Форд микробуса, преди да падне - тая кола стана на решето от автоматично оръжие, но доста странно никой не пострада, а и по колата нямаше сериозни видими поражения. Имаше и доста логиченски недосмислици в основната концепция, но го давам на това, че за пълноценното развиване на филма биха били нужни добавки от още поне един час сюжетна линия към филма и 1/2 от бюджета.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2010 12:03

Agent написа:

P.S: На излизане от залата, един вика - "най-тъпият филм на света" - и беше сериозен :lol:
Еми хората обичат да се правят на интересни, напоследък е модерно да имаш различно мнение от масите, колкото и да е нелепо. Тоя форум е добър пример за това с множеството уоу хейтъри, iphone хейтъри и тн...

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2010 14:07

Цитат:
Еми хората обичат да се правят на интересни, напоследък е модерно да имаш различно мнение от масите, колкото и да е нелепо.

Това напоследък е от доста одавна...пък и има хора, които съвсем откровенно ненавиждат Аватар, Здрач, Хари Потър, Star Wars prequal-олите и пр.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2010 16:00

Няма лошо да не харесваш нещо харесвано от масите, само че тъпо е да го натякваш с цел да се правиш на интересен както примерно в случая на Agent.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2010 08:23

AlShu написа:
Това напоследък е от доста одавна...пък и има хора, които съвсем откровенно ненавиждат ... Здрач...

Бих казал, че има хора, които съвсем откровено харесват Здрач. Ето това е странното, а не обратното :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2010 10:56

ааа...то вече не е модно да не харесваш Здрач...модно е да се правиш, че го харесваш, за да не нараниш крехката душевност на феновете му... :lol: :lol: :lol:

Не сте ли попадали поне 100 пъти на "вече не е модно да хейтваш не-знам-какво-си"?
По-тъпо отношение не съм виждал - все едно да ти кажат в лицето "ти се водиш само по моди и нямаш собствено мнение...че дори и модните тенденции не ги следиш добре". Е много хитро казано, ама не означава нищо повече "Твоето не важи, защото аз не съм съгласен.".

Wannabe
Цитат:
Няма лошо да не харесваш нещо харесвано от масите, само че тъпо е да го натякваш с цел да се правиш на интересен както примерно в случая на Agent.

От къде знаеш, че се прави на интересен...може пък съвсем откровенно, да не е харесал филма.
На мен това ми е първата реакция - щом нещо е масово хвалено, се настройвам отрицателно към него...и в 50% от случаите съм прав (преди го докарвах 80%...значи ми е паднала летвата...)

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2010 12:24

До сега не съм виждал/чувал мъж да харесва "здрач". Даже много жени не го харесват. :lol:
Това за отрицателното настройване спрямо хвалените неща не го разбирам :). Според мен един човек намира нещо за хубаво/не хубаво, независимо от масовите отзиви.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2010 14:03

Цитат:
Според мен един човек намира нещо за хубаво/не хубаво, независимо от масовите отзиви.

На теория да, но на практика доброто настроение може да ти приповдигне малко оценката за нещо среднисто (но не и отвратително), а лошото тотално да ти прецака нещо добро, но по-трудно смилаемо.

Примерно при първия ми преглед на сериала Firefly бях тотално разочараван, защото ми го бяха похвалили, като Star Wars TV спиноф с Хан Соло в главната роля...а шоуто тотално не е това. То се оказа доста по-нискобюджетно, пародийно, устърнско, Уелдън-фетишистко и социално-критикарско отколкото очаквах.
Чак при втория преглед го харесах истински, защото вече знаех на какво да обръщам внимание и какво просто да игнорирам (примерно изперкалата шматка и наглото пилотче). Чак тогава видях някакви прилики между Хан Соло и Мал Рейнолдс и твърдя, че въпреки сходствата двама са тотално различни герои. Кап. Рейнолдс е доста по-драматичен и мрачен образ въпраки шегичките, които постоянно (и доста самоиронично) пуска. Хан Соло прилича повече на един друг (по-любим за мен) герой от този сериал Джейн.

Обратният пример е новият Star Trek - когато го гледах бях в тотално добро настроение и с тотално положителни очаквания и му се изкефих на макс. Чак при втория преглед се сепнах...абе, картинките са супер, но сюжетът е най-малоумното нещо, което съм гледал онова лято на кино.

Та какво общо има между Firefly/Serenity, Star Trek и Inception...ами нищо...просто вадя пример, как лошата подготова, грешният рекламен имидж и свръхвисоките очаквания могат да ти провалят нещо ценно и не толкова очебийно...Надявам се в скоро време да изгледам Inception и да придобия директни впечатления.

Цитат:
До сега не съм виждал/чувал мъж да харесва "здрач".

Аре сега да не ги обиждаме на "мъж"... :lol: :lol: :lol:

Мисля, че много жени се кефят на Здрач и Сексът и градът, не защото наистина много ги кефят, а защото си казват "Брей, най-накрая тъп фенсървис и за нас...".
Просто с голямо закъснение забавната индустрия откри, че имало и такава ниша. До сега идеята беше: за жените щастливи семейни идилии, а за момиченцата кукли Барби и понита...Успехът на гнойни рани върху лицето на цивилизацията като Сексът и градът и Хана Монтана им дойде малко изнеапица. :lol: :lol: :lol:
Японците одавна вадят милярди йени от тази таргет аудитория с шонен-ай-щина, шотакон-щина, инцест и пр. шоджо/джосей гнуси и слабости...
Време беше и западът да се ориентира към експлоатация на ниските дамски страсти...не само на мъжките.

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2010 18:58

Цитат:
Надявам се в скоро време да изгледам Inception и да придобия директни впечатления.

Mai e po-dobre da go gledash, predi da pishesh :)
Genialen film, v ramkite na tri dni veche tri pyti go gledam na kino :22:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Юли 2010 20:51

AlShu написа:
Цитат:

От къде знаеш, че се прави на интересен...може пък съвсем откровенно, да не е харесал филма.
Е ако не го е харесал ще каже "не ми хареса" а не "тва е най-тъпия филм на света" което практически няма как да го мисли :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2010 09:30

Wannabe
Цитат:
Mai e po-dobre da go gledash, predi da pishesh :)
Genialen film, v ramkite na tri dni veche tri pyti go gledam na kino :22:

С това тотално ме амбицира да не го гледам...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2010 12:53

:lol: хахаха що за глупост? Излиза хубав филм, а ти няма да го гледаш, защото всички го харесват :lol:.
Проумей извратеността на собствения си пост, защото това не е адекватна реакция. Това, че един филм е хубав и има опасност и ти да го харесваш, не означава, че ще се загубиш самоличност в обществото и ще си поредната изгубена душа, носеща се по реката на времето :lol: .
Когато нещо е хубаво, то просто е хубаво. Не е нужно да усложняваш, гледай филма и си дай мнението след това.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2010 13:16

Да е... Какво значение има, че някой (Active) го бил гледал 3 пъти на кино?

Като гледам темата --- личи си, че предвид бозите, които са все повече и повече, съфорумците оценяват излизането на такъв филм, който макар и да си е блокбъстър, загатва някои доста дълбоки теми (като гледаш филма, ще разбереш за какво говоря --- даже е една определена сцена ;) )
Така че --- не разбирам --- влияеш се от 1 мнение от форума --- пък другите един вид ги игнорираш?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2010 13:30

Много мразя, когато някой ми нареди да направя нещо...избива ме да направя точно обратното.

По-горе ви писах колко е важно човек да гледа с правилна нагласа и настроение...когато някой се опита да ти вмени, че определен филм просто няма начин да не ти хареса...е признайте, ме има голяма вероятност да се настроиш негативно...

А и Лео ми е една от най-омразните мутри в Холивуд. Бил се променил, бил станал актьор...да бе...Същата курва си е, ама вече леко напълняла и застаряваща.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com