Филма е уникален! Днес го гледах на imax и останах очарован. Имах големи(да се чете "огромни") очаквания за филма и се оказаха надминати. Тия дни пак ще ходя да го гледам.
Знам че е хайп, но отивам да го гледам при първа възможност, когато го пуснат в IMAX. Ако не го пуснат, а прожектираха Принца на Персия дето също е 2D, ше им еба пичките.
Дабъл поствам щото тряя да бъмпна и да кажа ЕБАТИ ЕПИЧНИЯ ФИЛМ
Нема да го пускат у IMAX-а, та затуй се задоволих с една Аренка в деня на премиерата. Отидох по обяд щото мноо мразим гъчканица у киното и да ми се шумоли наоколо, бяхме 5 човека в залата.
A какво е бе, пич ? Полезна информация за начинаещ градинар ? Филма е гениален, просто уникален - един от най-добрите и със сигурност най-добрият за 2010.
DJ Cat написа:A какво е бе, пич ? Полезна информация за начинаещ градинар ? Филма е гениален, просто уникален - един от най-добрите и със сигурност най-добрият за 2010.
Като човек не е гледал филма, няма начин да знае за какво му говоря. Това не е нещо толкова голямо, че да му развали кефа от филма. Филмът е толкова динамичен, че едва ли някой ще се сети какво съм написал във форума.
Аз се сетих Хубаво, както и да е просто за този филм съм по-специално настроен, защото е уникален и гледах да страня от цялата информация, която излизаше с всеки изминал ден. Разбирам те, все пак, просто изживяването в последните сцени е несравнимо . . . Наистина Нолан си е Нолан и това е . . .
Това е филм с Лео Педала бе, как може да е толкова хубав
Иначе, като гледам навсякъде ревютата и коментарите, обезателно ще го гледам, нищо че разбрах за него от тази тема. И дано не е издънка като Dark Knight
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Лео одавна не е педала, когото всички познавахме. Сега е актьор от много висока класа.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.