Автор |
Съобщение |
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2010 19:36
Емануил написа: За жалост като вземеш Моринт, с течение на играта не се отварят нови диалози. Всъщност Моринт има един диалог - питаш я "Are you okay?" и тя ти отговаря, че не е свикнала да работи в екип и все още се аклиматизира. Проблемът е, че тя, до самия край на разработката, е била non-recruitable NPC - включена е в последния момент, защото един от разработчиците споменал, че ще е хубаво част от екипажа да бъде по избор на играча. Затова й липсват диалози. Това, че била добър имитатор на майка си е евтино извинение да се използват текстурите, анимациите и войс-файловете на Самара, защото е нямало време да бъдат правени нови. Ако толкова искаш да чуеш всички диалози, направи като мен - изслушай всичко, което Самара има да ти каже и чак тогава я убий
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 01 Юни 2010 21:35
Минотавъра написа: Емануил написа: За жалост като вземеш Моринт, с течение на играта не се отварят нови диалози. Всъщност Моринт има един диалог - питаш я "Are you okay?" и тя ти отговаря, че не е свикнала да работи в екип и все още се аклиматизира. Да, но имам предвид освен това да има диалози за историята и личността й. Примерно Самара ти разказваше как се е срещнала с Найлъс, как е проследила Моринт до отдалечено селище, където тя е карала жителите да и принасят жертви и така нататък. На Моринт всичките й диалози са отключени още като я вземеш, освен този след превъртане. Просто на героя й липсва заслужената дълбочина, за жалост. А разговорите със Самара си ги знам. Не превъртях играта само веднъж.
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Юни 2010 08:39
Не знам дали е споменавано преди, но в последната мисия при атаката на Collector Base-а ако избера да изпратя някого да съпроводи екипажа до Normandy-то този последовател все умира.Какъв трябва да избера за да може да уцелее и той/тя?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Юни 2010 08:51
Всички на Loyal и пращаш Мордин. Това е.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Vertigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 10 Юни 2010 13:59
radi_bomb написа: Не знам дали е споменавано преди, но в последната мисия при атаката на Collector Base-а ако избера да изпратя някого да съпроводи екипажа до Normandy-то този последовател все умира.Какъв трябва да избера за да може да уцелее и той/тя? Трябва да е лоялен, за да не умре. Най-добре да е Мордин, Тали или Касуми - в Hold the Line частта, където взимаш със себе си двама и оставяш останалите, всеки един от тях си има defense stat, който се включва в общия defense параметър и колкото по-висок е той, толкова по-голям шанс има за оцеляване на героите. Дефенс стата на Мордин, Тали или Касуми е най-нисък. Освен това в играта много често Мордин умира дори всички да са лоялни, не съм сигурна дали е бъг. Когато отиваш да биеш последния бос, остави Гаръс, Заид и Грънт да пазят, имат най-висок дефенс стат.
|
|
|
|
|
UltimoStep
|
|
В момента играе: Mass Effect 2, DAO, Residebt Evil 5
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 21 Юни 2010 03:31
от чисто любопитство ще попитам с male или с female Шепърд играете? по чуждестранните форуми знам как е г/д положението, та ми е интересно какво е положението при българските фенове.
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 21 Юни 2010 14:24
Женска. И първата и втората част на Мас Ефекта, както и двете части на Котор-а.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 21 Юни 2010 23:12
Undertone написа: Женска. И първата и втората част на Мас Ефекта, както и двете части на Котор-а.
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 09 Юли 2010 22:35
___________________________________ http://hanovete.pcmania.bg/?recruit=3H113346
|
|
|
|
|
Далек
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 10 Юли 2010 09:38
Не знам тая новина дали да я приемам с радост или не.
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 10 Юли 2010 10:45
Еми според мен, след трилогията ще правят игри колкото да спечелят още пари.
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 10 Юли 2010 11:06
То така става със всички големи Xbox франчайзи - Halo е предвидена като трилогия, продължават да излизат игри след третата част. Gears of War и тя е замисляна за трилогия, Epic казаха, че ще има още игри след третата част. Сега и BioWare. Microsoft им промиват мозъците със зелено!
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 22 Юли 2010 22:41
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 25 Юли 2010 00:08
Преди малко превъртях първата част, като я играех на порции и все не я довършвах. Ще мина длц-тата й и след това искам да се захвана с двойката. В замунда има 2 релийса - един 14 гб и един 7-8 ( на GENTi ). Втория рипнат ли е, кой да изтегля ? Във Враца съм си и нета е много смотан тука, 14 гб са ми много.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 25 Юли 2010 09:02
Абе хора я кажете как да събирам минералите от планетите че нещо като отида до него и съм до там да сляза и да натисна Е пак нищо :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 25 Юли 2010 16:05
BrakeDown2 написа: http://kotaku.com/5452971/bioware-there-will-be-more-mass-effect-after-trilogy-ends Хах, значи ще нещо като GTA и Manhunt. Различни игри развиващи се в една игрова вселена. Това винаги ми е допадало като идея.
|
|
|
|
|
Blackbird
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 25 Юли 2010 23:01
Vermic написа: Абе хора я кажете как да събирам минералите от планетите че нещо като отида до него и съм до там да сляза и да натисна Е пак нищо :С Ако те разбрах правилно, говориш за мисиите с Firewalker-a. От BioWare са объркали копчето и мисля, че беше ''V'', а не ''E''.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 26 Юли 2010 10:25
thewhitestig написа: [ Хах, значи ще нещо като GTA и Manhunt. Различни игри развиващи се в една игрова вселена. Това винаги ми е допадало като идея. И в GTA игровата вселена е САЩ, нали
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 26 Юли 2010 22:29
wiedzmin написа: "Игровата вселена" е термин които се използва между GTA феновете. Не българските но по GTAforums и прочие. Ако не си насяно да ти разясня. GTA, Manhunt и Bully се развиват в една и съща така наречена от мен "игрoва вселена". GTA във San Andreas, Vice City (Florida). Liberty City (Liberty State) и Alderney City (State of Alderney), паралелно с тях във същия измислен САЩ има град наречен Carcer City който се смята че се намира някъде в близост на север или северозапад от Liberty City. Carcer City e сравняван със Детройт както Либъртито с NY. Carcer City e градът в които се развива Manhunt. Няколко различни игри развиващи се в една "вселена" с историй паралелно един от друг, а понякога и пресичащи се. Във радиото Lips 106 на GTA 3 се споменава че шериф Гари Шафтер е обвинен в корупция. Този персонаж е от Manhunt. Също така колите Stallion, Virgo и Voodoo от се срещат в Manunt. Както установихме вече GTA, Manhunt и Bully (за която не споменах нищо, но ако се интересувате разтърсете с в нета за връзки между GTA и тази игра) се развиват в една обща "игрова вселена". Така че (no offence) не се опитвай да се подиграваш на термините ми ! ! ! И си мисля че ще е приятно ако повече игри ги правят така. Дано Mass Effect и компания ще бъде случая.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Авг 2010 08:32
Абе да ви питам, нали уж ако не си пазиш сейвовете от първата част би трябвало играта да те пита какви решения си взимал. Е, мен не ме пита нищо и незнайно как играта определи, че съм спасил Кейдън и съм убил Рекс, а аз точно обратните действия бях направил - спасих Ашли, и не убих Рекс. Баси тъпото
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|