Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2010 19:36

Емануил написа:
За жалост като вземеш Моринт, с течение на играта не се отварят нови диалози.

Всъщност Моринт има един диалог - питаш я "Are you okay?" и тя ти отговаря, че не е свикнала да работи в екип и все още се аклиматизира.

Проблемът е, че тя, до самия край на разработката, е била non-recruitable NPC - включена е в последния момент, защото един от разработчиците споменал, че ще е хубаво част от екипажа да бъде по избор на играча. Затова й липсват диалози. Това, че била добър имитатор на майка си е евтино извинение да се използват текстурите, анимациите и войс-файловете на Самара, защото е нямало време да бъдат правени нови.

Ако толкова искаш да чуеш всички диалози, направи като мен - изслушай всичко, което Самара има да ти каже и чак тогава я убий :)

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Заглавие: Re:
Публикувано на: 01 Юни 2010 21:35

Минотавъра написа:
Емануил написа:
За жалост като вземеш Моринт, с течение на играта не се отварят нови диалози.

Всъщност Моринт има един диалог - питаш я "Are you okay?" и тя ти отговаря, че не е свикнала да работи в екип и все още се аклиматизира.

Да, но имам предвид освен това да има диалози за историята и личността й. Примерно Самара ти разказваше как се е срещнала с Найлъс, как е проследила Моринт до отдалечено селище, където тя е карала жителите да и принасят жертви и така нататък. На Моринт всичките й диалози са отключени още като я вземеш, освен този след превъртане. Просто на героя й липсва заслужената дълбочина, за жалост. А разговорите със Самара си ги знам. Не превъртях играта само веднъж.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Mass Effect 2
Публикувано на: 02 Юни 2010 08:39

Не знам дали е споменавано преди, но в последната мисия при атаката на Collector Base-а ако избера да изпратя някого да съпроводи екипажа до Normandy-то този последовател все умира.Какъв трябва да избера за да може да уцелее и той/тя?

Профил

Публикувано на: 02 Юни 2010 08:51

Всички на Loyal и пращаш Мордин. Това е.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2010 13:59

radi_bomb написа:
Не знам дали е споменавано преди, но в последната мисия при атаката на Collector Base-а ако избера да изпратя някого да съпроводи екипажа до Normandy-то този последовател все умира.Какъв трябва да избера за да може да уцелее и той/тя?

Трябва да е лоялен, за да не умре. Най-добре да е Мордин, Тали или Касуми - в Hold the Line частта, където взимаш със себе си двама и оставяш останалите, всеки един от тях си има defense stat, който се включва в общия defense параметър и колкото по-висок е той, толкова по-голям шанс има за оцеляване на героите. Дефенс стата на Мордин, Тали или Касуми е най-нисък. Освен това в играта много често Мордин умира дори всички да са лоялни, не съм сигурна дали е бъг.
Когато отиваш да биеш последния бос, остави Гаръс, Заид и Грънт да пазят, имат най-висок дефенс стат.

Профил

Аватар
В момента играе: Mass Effect 2, DAO, Residebt Evil 5
Публикувано на: 21 Юни 2010 03:31

от чисто любопитство ще попитам с male или с female Шепърд играете? по чуждестранните форуми знам как е г/д положението, та ми е интересно какво е положението при българските фенове.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 14:24

Женска. И първата и втората част на Мас Ефекта, както и двете части на Котор-а.

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 21 Юни 2010 23:12

Undertone написа:
Женска. И първата и втората част на Мас Ефекта, както и двете части на Котор-а.

Профил

Публикувано на: 09 Юли 2010 22:35

http://kotaku.com/5452971/bioware-there ... ilogy-ends

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2010 09:38

Не знам тая новина дали да я приемам с радост или не.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2010 10:45

Еми според мен, след трилогията ще правят игри колкото да спечелят още пари. :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2010 11:06

То така става със всички големи Xbox франчайзи - Halo е предвидена като трилогия, продължават да излизат игри след третата част. Gears of War и тя е замисляна за трилогия, Epic казаха, че ще има още игри след третата част. Сега и BioWare. Microsoft им промиват мозъците със зелено!

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 22 Юли 2010 22:41

http://www.giantbomb.com/news/liara-to- ... -dlc/2349/

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2010 00:08

Преди малко превъртях първата част, като я играех на порции и все не я довършвах. Ще мина длц-тата й и след това искам да се захвана с двойката. В замунда има 2 релийса - един 14 гб и един 7-8 ( на GENTi ). Втория рипнат ли е, кой да изтегля ? Във Враца съм си и нета е много смотан тука, 14 гб са ми много. :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 25 Юли 2010 09:02

Абе хора я кажете как да събирам минералите от планетите че нещо като отида до него и съм до там да сляза и да натисна Е пак нищо :С

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2010 16:05

BrakeDown2 написа:
http://kotaku.com/5452971/bioware-there-will-be-more-mass-effect-after-trilogy-ends

Хах, значи ще нещо като GTA и Manhunt. Различни игри развиващи се в една игрова вселена. Това винаги ми е допадало като идея.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2010 23:01

Vermic написа:
Абе хора я кажете как да събирам минералите от планетите че нещо като отида до него и съм до там да сляза и да натисна Е пак нищо :С

Ако те разбрах правилно, говориш за мисиите с Firewalker-a. От BioWare са объркали копчето и мисля, че беше ''V'', а не ''E''.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2010 10:25

thewhitestig написа:
[
Хах, значи ще нещо като GTA и Manhunt. Различни игри развиващи се в една игрова вселена. Това винаги ми е допадало като идея.

И в GTA игровата вселена е САЩ, нали :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юли 2010 22:29

wiedzmin написа:
И в GTA игровата вселена е САЩ, нали :lol: :lol: :lol:

"Игровата вселена" е термин които се използва между GTA феновете. Не българските но по GTAforums и прочие. Ако не си насяно да ти разясня. GTA, Manhunt и Bully се развиват в една и съща така наречена от мен "игрoва вселена". GTA във San Andreas, Vice City (Florida). Liberty City (Liberty State) и Alderney City (State of Alderney), паралелно с тях във същия измислен САЩ има град наречен Carcer City който се смята че се намира някъде в близост на север или северозапад от Liberty City. Carcer City e сравняван със Детройт както Либъртито с NY. Carcer City e градът в които се развива Manhunt. Няколко различни игри развиващи се в една "вселена" с историй паралелно един от друг, а понякога и пресичащи се. Във радиото Lips 106 на GTA 3 се споменава че шериф Гари Шафтер е обвинен в корупция. Този персонаж е от Manhunt. Също така колите Stallion, Virgo и Voodoo от се срещат в Manunt. Както установихме вече GTA, Manhunt и Bully (за която не споменах нищо, но ако се интересувате разтърсете с в нета за връзки между GTA и тази игра) се развиват в една обща "игрова вселена". Така че (no offence) не се опитвай да се подиграваш на термините ми ! ! !

И си мисля че ще е приятно ако повече игри ги правят така. Дано Mass Effect и компания ще бъде случая.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2010 08:32

Абе да ви питам, нали уж ако не си пазиш сейвовете от първата част би трябвало играта да те пита какви решения си взимал. Е, мен не ме пита нищо и незнайно как играта определи, че съм спасил Кейдън и съм убил Рекс, а аз точно обратните действия бях направил - спасих Ашли, и не убих Рекс. Баси тъпото :(

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com