Предлагам да има банове ...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Предлагам да има банове ...
... за тоя THE GAME спам вече. Писна, стана досадно, а от известно време само с това се спами ! Или да се сложи някъв филтър. Иначе - да - аз съм тоя дето ви рипортва
![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
джумерки
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Re: Предлагам да има банове ...
В мемето има нещо забавно, запомнящо се.
В това доста изтъркано "the game" няма нищо подобно. Буди съжаление, хората разбират, че просто нямаш какво да напишеш.
В това доста изтъркано "the game" няма нищо подобно. Буди съжаление, хората разбират, че просто нямаш какво да напишеш.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
+1Stylized Corpse написа:... за тоя THE GAME спам вече. Писна, стана досадно, а от известно време само с това се спами ! Или да се сложи някъв филтър. Иначе - да - аз съм тоя дето ви рипортва![]()
![]()
![]()
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Както каза един шоумен преди години "Това е толкова тъпо, че неволно предизвиква смях." Отнасяше се за прехода, но работи и за ИгратаGipo написа:В мемето има нещо забавно, запомнящо се.
Именно пълната липса на смисъл в "The Game" ме развеселява - смея се не на думата, а на идиотите дето я пишат. Пък и да го махнат, все някаква друга простотия ще измислят - това са потребителите на РСМ, все пак.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Съжалявам, за мен е нужна капка смисъл, за да е весело дадено нещо. Дали смисъла ще идва от иронизирането на нещо, сарказма... А това нещо е толкова тъпо, че просто е тъпо.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Някои се кефят на тънкия хумор. Други се кефят на дебелашкия хумор. Разни хора, разни идеали.Gipo написа:Съжалявам, за мен е нужна капка смисъл, за да е весело дадено нещо. Дали смисъла ще идва от иронизирането на нещо, сарказма... А това нещо е толкова тъпо, че просто е тъпо.
Пък и да го махнеш, ще измислят нещо ново. Ако не е "the game" ще е "2012" или някаква друга простотия. От тъпи хора сложен хумор не можеш да очакваш.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Едно е да се драсне THE GAME в чата като никой нищо не пише, но друго е да се спами постоянно из форума, бан за хора, дето спамят THE GAME из темите ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Re:
Начи, както гипо каза липсата на смисъл в някои неща създава хумор и все пак в тая липса на смисъл трябва да има някъв смисълМинотавъра написа:Както каза един шоумен преди години "Това е толкова тъпо, че неволно предизвиква смях." Отнасяше се за прехода, но работи и за ИгратаGipo написа:В мемето има нещо забавно, запомнящо се.
Именно пълната липса на смисъл в "The Game" ме развеселява - смея се не на думата, а на идиотите дето я пишат. Пък и да го махнат, все някаква друга простотия ще измислят - това са потребителите на РСМ, все пак.
Само от тази тема са баннати 6 човека. Наистина някои хора прекаляват.Stylized Corpse написа:... за тоя THE GAME спам вече. Писна, стана досадно, а от известно време само с това се спами ! Или да се сложи някъв филтър. Иначе - да - аз съм тоя дето ви рипортва![]()
![]()
![]()
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Евала, Боби, супер кефиш!

Едит : Уатанаби-кун, стига спами бе момче! Ще се измори мозъка ти от толкова действия!
Едит : Уатанаби-кун, стига спами бе момче! Ще се измори мозъка ти от толкова действия!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Деа, очевидно ти не си от 6те човека :/The Chameleon написа:Евала, Боби, супер кефиш!![]()
-
Шейди
[quote="Boby"]Само от тази тема са баннати 6 човека. Наистина някои хора прекаляват.[/quote]
Например аз, въпреки че не дъгеймя изобщо.
беше баннат за: "флуд и спам във форума за препоръки като анонимен"Шейди написа:Boby написа:Само от тази тема са баннати 6 човека. Наистина някои хора прекаляват.
за псувните в настоящия пост - още 2 седмици - приемам, че си си изпуснал нервите, за такава изцепка на всяко друго място щяха да те баннат завинаги.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Боби, аз обещавам да спра с глупостите извън предназначения за това форум (Общия).
Само не ме банвай повече, ффс!

Само не ме банвай повече, ффс!
WeAreGettingClose
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Общия определено не е предназначен за това. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
天皇陛下万歳。。!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Джар Джар....не се сдържам
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета