Предлагам да има банове ...

Идеи за сайта и списанието
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Предлагам да има банове ...

Мнение от shub niggurat »

... за тоя THE GAME спам вече. Писна, стана досадно, а от известно време само с това се спами ! Или да се сложи някъв филтър. Иначе - да - аз съм тоя дето ви рипортва :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
джумерки
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Това не е спам, това е меме :)
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
Gipo

Re: Предлагам да има банове ...

Мнение от Gipo »

В мемето има нещо забавно, запомнящо се.
В това доста изтъркано "the game" няма нищо подобно. Буди съжаление, хората разбират, че просто нямаш какво да напишеш.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Stylized Corpse написа:... за тоя THE GAME спам вече. Писна, стана досадно, а от известно време само с това се спами ! Или да се сложи някъв филтър. Иначе - да - аз съм тоя дето ви рипортва :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
+1
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Gipo написа:В мемето има нещо забавно, запомнящо се.
В това доста изтъркано "the game" няма нищо подобно. Буди съжаление, хората разбират, че просто нямаш какво да напишеш.
Както каза един шоумен преди години "Това е толкова тъпо, че неволно предизвиква смях." Отнасяше се за прехода, но работи и за Играта :)

Именно пълната липса на смисъл в "The Game" ме развеселява - смея се не на думата, а на идиотите дето я пишат. Пък и да го махнат, все някаква друга простотия ще измислят - това са потребителите на РСМ, все пак.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Съжалявам, за мен е нужна капка смисъл, за да е весело дадено нещо. Дали смисъла ще идва от иронизирането на нещо, сарказма... А това нещо е толкова тъпо, че просто е тъпо.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Gipo написа:Съжалявам, за мен е нужна капка смисъл, за да е весело дадено нещо. Дали смисъла ще идва от иронизирането на нещо, сарказма... А това нещо е толкова тъпо, че просто е тъпо.
Някои се кефят на тънкия хумор. Други се кефят на дебелашкия хумор. Разни хора, разни идеали.

Пък и да го махнеш, ще измислят нещо ново. Ако не е "the game" ще е "2012" или някаква друга простотия. От тъпи хора сложен хумор не можеш да очакваш.

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Едно е да се драсне THE GAME в чата като никой нищо не пише, но друго е да се спами постоянно из форума, бан за хора, дето спамят THE GAME из темите :!:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re:

Мнение от wannabe »

Минотавъра написа:
Gipo написа:В мемето има нещо забавно, запомнящо се.
Както каза един шоумен преди години "Това е толкова тъпо, че неволно предизвиква смях." Отнасяше се за прехода, но работи и за Играта :)

Именно пълната липса на смисъл в "The Game" ме развеселява - смея се не на думата, а на идиотите дето я пишат. Пък и да го махнат, все някаква друга простотия ще измислят - това са потребителите на РСМ, все пак.
Начи, както гипо каза липсата на смисъл в някои неща създава хумор и все пак в тая липса на смисъл трябва да има някъв смисъл :lol: Имам предвид че по-същата логика мога да спамя примерно "плик" което няма никъв смисъл но няма да е смешно нали ? И тая простотия "the game" първо че няма никъв смисал, 2ро подобно на "плик" не е грам забавна...
Boby
Обратна връзка:

Мнение от Boby »

Stylized Corpse написа:... за тоя THE GAME спам вече. Писна, стана досадно, а от известно време само с това се спами ! Или да се сложи някъв филтър. Иначе - да - аз съм тоя дето ви рипортва :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Само от тази тема са баннати 6 човека. Наистина някои хора прекаляват.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Евала, Боби, супер кефиш! :D :D

Едит : Уатанаби-кун, стига спами бе момче! Ще се измори мозъка ти от толкова действия! :(
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

The Chameleon написа:Евала, Боби, супер кефиш! :D :D
Деа, очевидно ти не си от 6те човека :/
Шейди

Мнение от Шейди »

[quote="Boby"]Само от тази тема са баннати 6 човека. Наистина някои хора прекаляват.[/quote]

Например аз, въпреки че не дъгеймя изобщо.
Boby
Обратна връзка:

Мнение от Boby »

Шейди написа:
Boby написа:Само от тази тема са баннати 6 човека. Наистина някои хора прекаляват.

Например аз, въпреки че не дъгеймя изобщо.
беше баннат за: "флуд и спам във форума за препоръки като анонимен"

за псувните в настоящия пост - още 2 седмици - приемам, че си си изпуснал нервите, за такава изцепка на всяко друго място щяха да те баннат завинаги.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Боби, аз обещавам да спра с глупостите извън предназначения за това форум (Общия).
Само не ме банвай повече, ффс! :lol: :lol:
WeAreGettingClose
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Общия определено не е предназначен за това. :roll:
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

:lol: Да спамиш, а след това да държиш сметка, защо си баннат... :roll: :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Blur
В момента играе: с майка ти!
Обратна връзка:

Мнение от Blur »

Джар Джар....не се сдържам
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Публикувай отговор