Прочетох че този модел не поддържа Stereo Mix. Възможно ли е без стерео микс да се записва звукът от самата игра чрез фрапс, без да се налага да навирам микрифина в тонколоните?
Когато кликна два пъти на иконката на realtek до часовника ми излиза
това.
Ако избера 1 ми излиза
това.
Ако избера 2 ми излиза
това.
Като сменям звуците от
тук и ползвам Sound Recorder-а се получават следните резултати:
CD Volume - не записва нищо.
Mic Volume - записва звуците от микрофона.
Line Volume - не записва нищо.
Fraps ми изглежда
така. Не мога да променям съдържанието в карето под Record Sound. То се сменя само когато сменя източника на звук от
тук и рестартирам Fraps. Няма значение дали съм отбелязал "Detect best sound input" или "Use Windows input", винаги записва според това, което е в карето, а резултатите са същите като от Sound Recorder-а.
Преди доста време питах в един друг форум и там ми казаха да ползвам стерео кабел да свърже input с output и разклонител при output-а, за да мога да си сложа и на тонколоните кабела и да чувам. Направих го това и започна да се чува постоянно един силен жужащ звук, който можеш да запиша чрез Sound Recorder-а ако избера Line Volume. Ако пусна някоя мп3-ка звукът започва да се криви, но не достатъчно че да се разпознае някакъв ритъм. Пробвам една програма Audacity, но и там си ги има тези CD Volume Mic Volume Line Volume, така че и с нея не става. и да ставаше, ще трябва да съм я пуснал нея едновременно с Fraps, после с някаква програма да нагласям видеото и звука, които сигурно от разнообразните кадри в секунда няма да си съвпадат. Е това е всичко което знам. Може ли да се направи нещо или трябва да се взима нова звукова карта (което при мен не е опция)?