Първо:
Виждал съм игри, в които са прекалили с "Bloom" ефекта, ама в тази направо са се осрали. Толкова грозно изглеждаща игра в скоро време не бях виждал. Сигурно са си мислили, че с толкова "Bloom" игрицата ще изглежда повече "Next-Gen". Да ама не! Все едно гледаш през филтър от размацано лайно
Второ:
ИИ-то. Е, тука въобще го няма
Умишлено си правих експерименти с клетите ми жертви, и резултата от тях беше, че просто са сложени там за пушечно месо. Разхождах се прав зад един войник, подтичквах зад него (дори във вода!!!), обаче тоя или беше от някакво подразделение, в което взимат само глухи, или просто някоя змия в тия джунгли му беше изпила мозъка... Тоталния култ беше да мина на около 7-10 метра точно пред погледа на 1 гард от един храст в друг, и понеже метърът за това дали се виждаш не успя да се напълни, онзи остана да гледа тъпо няколко секунди, и след това започна да си обикаля отново със сакатия си pathfinding, който се състоеше от ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - 1 кръг, и толкоз. По дяволите какъв идиот трябва да си за да не видиш ходещ храст, носещ снайпер Берет в ръцете си????
С две думи:
Бозица...
(тва дори е една дума, която и нея не заслужава)