Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: с майка ти!
Заглавие: Sniper: Ghost Warrior
Публикувано на: 25 Юни 2010 00:09

http://zamunda.net/details.php?id=225726&hit=1

Играх демото ...и ми хареса...горе-долу.....забелязах ,че менято е същото като на Call of Juarez :lol: :lol:

Цитат:
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие: Re: Sniper: Ghost Warrior
Публикувано на: 25 Юни 2010 02:03

Първо:
Виждал съм игри, в които са прекалили с "Bloom" ефекта, ама в тази направо са се осрали. Толкова грозно изглеждаща игра в скоро време не бях виждал. Сигурно са си мислили, че с толкова "Bloom" игрицата ще изглежда повече "Next-Gen". Да ама не! Все едно гледаш през филтър от размацано лайно :118:

Второ:
ИИ-то. Е, тука въобще го няма :D Умишлено си правих експерименти с клетите ми жертви, и резултата от тях беше, че просто са сложени там за пушечно месо. Разхождах се прав зад един войник, подтичквах зад него (дори във вода!!!), обаче тоя или беше от някакво подразделение, в което взимат само глухи, или просто някоя змия в тия джунгли му беше изпила мозъка... Тоталния култ беше да мина на около 7-10 метра точно пред погледа на 1 гард от един храст в друг, и понеже метърът за това дали се виждаш не успя да се напълни, онзи остана да гледа тъпо няколко секунди, и след това започна да си обикаля отново със сакатия си pathfinding, който се състоеше от ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - 1 кръг, и толкоз. По дяволите какъв идиот трябва да си за да не видиш ходещ храст, носещ снайпер Берет в ръцете си???? :stooped:

С две думи:
Бозица...
(тва дори е една дума, която и нея не заслужава)

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 25 Юни 2010 10:17

City Interactive - Лайна :!:

Профил

Аватар
В момента играе: MEDAL OF HONOR 2010
Публикувано на: 30 Юни 2010 01:40

Очаквах повече... Като стигнах до мисията с нефтената платформа и ми се до :113:
След MW2 и тамошната мисия на нефтената платформа тея поляци да ни ми пробутват това, че се нервирах. :P
Общо взето играта е "да се върнем години назад". :( А поляците предлагам да продължават да се напиват с водка направена от обелки от картофи и да не се занимават с неща дето не са лъжица за тяхната уста :evil:
Bravo Six out!

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com