Tвърдо за!!! Ако почнеш и по пички да ходиш, няма да имаш грешкаHicks написа:Значи трябва да започнешDexter написа:Плюс това нито пуша, нито пък пия,
Препоръчайте ММО
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Re: Препоръчайте ММО
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
Аз не искам да те убеждавам в нищоDexter написа:Е и с тези доводи няма да ме убедиш да давам 25 лева на месец за един убиец на живот.
Плюс това нито пуша, нито пък пия, така че може да се каже, че ни си давам парите за глупости...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Дектстъра е задръстено пишлеме какво му обръщате внимание :/ Аз си имам милионите и си давам парите за глупости той живее като хлебарка и вика че 25 лева били много!ааххахахахахахахаах
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Ти не живееше ли на общежитие?Vermic написа: Аз си имам милионите и си давам парите за глупости той живее като хлебарка и вика че 25 лева били много!ааххахахахахахахаах
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Dexter написа:Вижте сега, "разбирачи". Съвсем наясно съм, че не играя на оригинален сървър и не е същото. Просто казвам, че тази опция е достатъчно добра, за да замести оригинала.
Drusalin, ти като си толкова богат - върви си играй на оригиналните сървъри, нека на теб да ти смучат парите.
Трябва да отбележа, че си доста по - прецакан и заблуден от мен...
Като ще си губиш времето в ММО игра, поне се наслаждавай изцяло на играта. От опит също казвам, че безплатната опция е на светлинни години назад от тази на официалния сървър. Всички се оправдавате с невероятните глупости - кой идиот ще си дава парите за убиец на живот; трябва да си богат, за да цъкаш на официални и т.н.
1 карта на УоУ струва към 50-тина лв. ( 52, преди месеци, когато съм си вземал ) Това прави по по-малко от 1лв на ден. Толкова ли нямат хората по 1лв на ден да заделят? А да цъкаш с часове за по-малко от лев на ден в официалния сървър ми се струва повече от добра оферта.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Много са зле,да.Тука един от нетсъкс ми вика че нямал 8 лева за цс - rofl.Уж нямали ама ходят да пият по дискотеки.Селска държава бате.Едното дето е за винаги им е скъпо ама да пият и да пушат никога не е - селяни.
a.k.a Frosty
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
ем кво да се прави и аз не давам пари за цигари и пиене ама пак нямам пари да си купувам квото искам един път в годината излена на шопинг и тва е 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
А бе не че нещо, ама ако на някой му хареса играта в пиратски сървър тогава има и голям шанс тя да му хареса и в официалния, нали така?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Абе евентуално да се сещате за някакво ММО, което е без level-система, има по-скоро sandbox тип геймплей и е фрий? 
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Planet Calypso, също и Ryzom беше free, но сега не знам.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Абе ние лесно ще ти намерим игри по тези критерии, ама колко ще са хубави... 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )