Препоръчайте ММО
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Препоръчайте ММО
Абе пичове, дотегна ми от тоя WoW, и рекох да сменя игричката с нещо друго. Обаче се чудя с коя друга. ЛОТРО съм я играл и не ме грабна. Остават 2 варианта, които биха били най- добри според мен: Age of Conan и Aion. Някой, който е по- запознат (като Гипо
) би ли обяснил заслужава ли си да взема някоя от двете и какви са плюсовете и минусите и. Също така има ли играчи, понеже преди няколко седмици реших да поцъкам отново Guild Wars, обаче все едно играех сингълплейър, понеже вече няма хора там.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Re: Препоръчайте ММО
Warhammer: Age of reckoning
Най-сетне (не знам кога точно, де...) са махнали 80% от сървърите (нямам идея що за малоумник е решил, че чисто нова игра трябва да има емнайсе хиляди сървъра на launch date...) в резултат на което има доста повече хора на сървър и отново е забавно да се играе
Най-сетне (не знам кога точно, де...) са махнали 80% от сървърите (нямам идея що за малоумник е решил, че чисто нова игра трябва да има емнайсе хиляди сървъра на launch date...) в резултат на което има доста повече хора на сървър и отново е забавно да се играе
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Mu Online !
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
ако все още GOA поддържат сървърите не се надявай на безпроблемна игра
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Аз в момента гледах Warhammer, но skill системата ми се вижда малоумна. Не, че съм много навътре в играта де, но честно казано единственото интересно за сега са public quest-овете.
Моя личен фаворит за момента е Allods.
Моя личен фаворит за момента е Allods.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
На Гипо сигурно му се изпочупиха пръстите да пише за AoC
Не съм цъкал на Айон, но определено ти препоръчвам Конан! Много касаплък, нечовешкото ПвП! Т'ва да си нащрек дори в празна уличка, защото от никъде може да изникне смъртоносен удар... тръпка си е.
Не съм цъкал на Айон, но определено ти препоръчвам Конан! Много касаплък, нечовешкото ПвП! Т'ва да си нащрек дори в празна уличка, защото от никъде може да изникне смъртоносен удар... тръпка си е.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- shub niggurat
- Обратна връзка:
И аз съм за Конан. Сега с експанжъна нещата ставали още по-добри. Не мога да кажа дали сървърите са още населени, когато играех си беше окей. Нито много, нито малко. И винаги можеше да събереш хора за босовете. Голям фън - касаплък и чирва.
Ахххххххх как ми се играе и на мене

Ахххххххх как ми се играе и на мене
джумерки
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
А ако си взема Hyborian Adventures без експанжъна нали пак ще мога да цъкам?
"History is written by the victors."-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Можеш да изчакаш да излезе Warhammer 40k dark millenium защото аз възнамерявам да си го взема
Нищо че ще е след 3 години ;с
Иначе Айон-а чух че бил "добър" за аниме фенчета дето не са навършили пълнолетие.
Иначе Айон-а чух че бил "добър" за аниме фенчета дето не са навършили пълнолетие.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
АИОН е може би най-завършената ММО игра, която е излизала някога(или поне от тези, които аз съм играл).
Под завършена имам предвид - малко бъгове, много content като за старт на игра, open world pvp, което макар и разделено на фракции е доста по-хардкор от това в други игри... НЦ Софт са се стегнали и ъпдейтват яко. Феновете се оплакват от нещо, НЦС го оправят доста бързо. Имаше много ботове и голд спам в началото, баннаха не знам си колко хиляди акаунта, оправиха проблема.
А вече дали стила на анимацията, геймплея, пвпто... ще ти харесат, това е въпрос, който опира конкретно до теб
. Аз я играх няколко месеца и спрях. Ще изчакам някой друг пач/експенжън, тъй като все пак и тежи това, че е нова и няма чак много неща за правене. Пък и аз съм играл дооста ММОта и съм много взискателен по отношение на убиването на 1 час от деня пред компа
.
Ако си играл WoW, особено след Vanilla'та, АИОН ще ти се стори малко гринд. Ако пък си играл Lineage 2, ще ти се стори супер лесна за прогресиране в играта.
За Конан какво мога да кажа
. Изчакай още един месец и тогава си вземи експенжъна. Funcom не се слават с това, че пускат завършени продукти, за това и те съветвам да изчакаш някой друг ъпдейт на експенжъна.
Аз лично в момента се лигавя с WoW
. Част от компанията, с която години на ред играхме Lineage 2, след това LOTRO, а след това и AION, решиха да акостират временно в WoW. Докато излезе нещо читаво или докато не подобрят значително някое от сегашните заглавия. Пък не мога да ги накарам да ходят на Конан 
Под завършена имам предвид - малко бъгове, много content като за старт на игра, open world pvp, което макар и разделено на фракции е доста по-хардкор от това в други игри... НЦ Софт са се стегнали и ъпдейтват яко. Феновете се оплакват от нещо, НЦС го оправят доста бързо. Имаше много ботове и голд спам в началото, баннаха не знам си колко хиляди акаунта, оправиха проблема.
А вече дали стила на анимацията, геймплея, пвпто... ще ти харесат, това е въпрос, който опира конкретно до теб
Ако си играл WoW, особено след Vanilla'та, АИОН ще ти се стори малко гринд. Ако пък си играл Lineage 2, ще ти се стори супер лесна за прогресиране в играта.
За Конан какво мога да кажа
Аз лично в момента се лигавя с WoW
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
За мен най-доброто MMO е Hero Online играта е невероятна и я препоръчвам на всеки. Bounty Bay Online също си струва!
Да допълня към Hicks:
- Warhammer Online не е вариант
. За да я харесаш трябва или да не си играл други качествени платени ММОта, или да си странен
. Играта до към 20 лвл е яка, след това се усещаш, че реално погледнато почти няма разлика между това, което си правил от 1-10лвл и това, което правиш като енд гейм. WAR е една добра идея с изключително лоша реализация... Като филм, за който си казваш - ех, идеята е много яка, ама ако това го бяха направили така, а това така...
Повечето хора, които я играят/ са я играли (в това число и аз) са подведени от левълването посредством ПвП, а не чрез ПвЕ. В един момент обаче се усещаш, че всичко е един такъв гринд, че дори и азиатско ММО би могло да завиди
.
Моите предложения са три:
- Изчакваш още към месец и си взимаш Конан + експенжъна му
- Изчакваш няколко месеца и пробваш АИОН. Задължително обаче се докопай до някакъв триъл, тъй като има възможност да не ти хареса стила на играта - азиатски стил + зони, в които се биеш във въздуха.
- Изчакваш известно време, за да излезе нещо друго, но не правиш моята грешка, както и на хиляди други хора - никога не си купувай ММО непосредствено след излизането му. Изчаквай по няколко месеца за отзиви и пачове. Това пести много нерви и пари.
За много от производителите първата година от излизането на ММОто е нещо като бета тест, от който печелят много пари
.
- Warhammer Online не е вариант
Повечето хора, които я играят/ са я играли (в това число и аз) са подведени от левълването посредством ПвП, а не чрез ПвЕ. В един момент обаче се усещаш, че всичко е един такъв гринд, че дори и азиатско ММО би могло да завиди
Моите предложения са три:
- Изчакваш още към месец и си взимаш Конан + експенжъна му
- Изчакваш няколко месеца и пробваш АИОН. Задължително обаче се докопай до някакъв триъл, тъй като има възможност да не ти хареса стила на играта - азиатски стил + зони, в които се биеш във въздуха.
- Изчакваш известно време, за да излезе нещо друго, но не правиш моята грешка, както и на хиляди други хора - никога не си купувай ММО непосредствено след излизането му. Изчаквай по няколко месеца за отзиви и пачове. Това пести много нерви и пари.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
В момента обаче кинта за експанжъна + гейм карта (да, иначе не можеш да си активираш акаунта) нямам как да дам. Затова питах мога ли да си взема Hyborian Adventures и да цъкам нея, пък като дойде време да взема експанжъна евентуално ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
"History is written by the victors."- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Иначе Айон изглежда добре, но щом казваш, че имало гриндене
Именно това ме отблъсна от L2. Дойде момент, когато просто ми писна да се набирам на 2-3 бутона и да дъня като невидял мобове ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
"History is written by the victors."Re: Препоръчайте ММО
Eve online
Не съм я играл, ама гипо каза, че е яка![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Не съм я играл, ама гипо каза, че е яка
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Е щом си играл Л2, Аион няма да ти се стори такъв гринд
.
Освен това има и куестове, които са свързани с ПвП, което е разнообразяващо. Под гринд разбирай, че не е толкова екстремно лесно за вдигане като в УоУ и може да се наложи да качиш 30% между 46ти и 47ми(примерно) левъл посредством гринд, защото все още няма досатъчно куести. Но до колкото знам с последния пач 1.9 са добавили не малко content.
Eve е класика. Като гледам там възможностите са две - или се адаптираш в това, че играта е доста по-различна от всичко друго и ти харесва или не успяваш да се приспособиш и не ти харесва
.
Освен това има и куестове, които са свързани с ПвП, което е разнообразяващо. Под гринд разбирай, че не е толкова екстремно лесно за вдигане като в УоУ и може да се наложи да качиш 30% между 46ти и 47ми(примерно) левъл посредством гринд, защото все още няма досатъчно куести. Но до колкото знам с последния пач 1.9 са добавили не малко content.
Eve е класика. Като гледам там възможностите са две - или се адаптираш в това, че играта е доста по-различна от всичко друго и ти харесва или не успяваш да се приспособиш и не ти харесва
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- StubbsZombie
MMO, в което няма орг с жувотни за мен не е MMO !!!
ФАКТ!The Game написа:MMO, в което няма орг с жувотни за мен не е MMO !!!
Еми зависи. УоУ като излезе имаше супер много проблеми с крашове и препълнени сървари и въпреки това беше най-забавния период от играта. Всички бяха ламери, кефеха се на куестове, дуели, open world pvp, role play абе всичко. Няколко месеца по-късно играта бавно, но неизбежно започна да става all about гринд и гиър...Gipo написа: - Изчакваш известно време, за да излезе нещо друго, но не правиш моята грешка, както и на хиляди други хора - никога не си купувай ММО непосредствено след излизането му.