Автор |
Съобщение |
odojitoo
|
|
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2010 14:52
Че няма да има космически битки беше ясно отдавна.
Не разбирам защо толкова много хора искат да играят с джедаи и сити. Групата се нуждае от всякакви типажи. Гилдията ще бъде сериозно дебалансирана.
___________________________________ May the Force be with you!
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 21 Юни 2010 12:47
odojitoo написа: Не разбирам защо толкова много хора искат да играят с джедаи и сити. Групата се нуждае от всякакви типажи. Гилдията ще бъде сериозно дебалансирана. Кои са първите две неща за които се сещаш, когато ти кажат Star Wars? Аз лично- за космически битки и дуели със светлинни мечове. Щом първото няма да го има остава второто. Ето защо
|
|
|
odojitoo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2010 14:07
the_presator написа: Кои са първите две неща за които се сещаш, когато ти кажат Star Wars? Калпав сюжет и лоши диалози?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Юни 2010 19:00
Извинявам се, че толкова агресивно влизам в темата и то с оффтопик, но основно се изживявате като Сит, няма лошо, та: 1. Както е известно има бългавски сайт и форум, който се изживява като Ситски! 2. Коментар към моя забележка към админа, че инфото за Дарт Бейн е никакво от мод, вече Сит Лорд! - С твой думи: "Вервай си!"
Дълбокото вкарване във филми е вредно за здравето като гледам. Няма да си губя времето повече с теб. Очевидно си едно недорасло, което си няма друга работа освен да се пъчи със самочувствие "без покритие" и силната наклонност към алкохолни напитки.
Честно казано изобщо не ми дреме за ситската история в МВ. Отдавна вече не спадам под категорията "фен на МВ". Смятам, че философията в РЖ е по-добра. Тъй че много ти здраве, о Велики Джедайо и Нека Силата да Бъде с Теб, защото наистина имаш нужда.
Нямам думи, това е изказване на Сит!
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 21 Юни 2010 19:16
Кой си ти и за какво се бориш Нито знам на кого говориш, нито ми пука. Има си бутонче Лично Съобщение, дерзай... Аман вече... odojitoo написа: Калпав сюжет [...]? Сюжета на филми IV - VI си е 1:1 с наръчника за писане на приказки, не знам кое му е калпавото
|
|
|
|
odojitoo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2010 19:45
jadenkorr написа: Извинявам се, че толкова агресивно влизам в темата и то с оффтопик, но основно се изживявате като Сит, няма лошо, та: 1. Както е известно има бългавски сайт и форум, който се изживява като Ситски! 2. Коментар към моя забележка към админа, че инфото за Дарт Бейн е никакво от мод, вече Сит Лорд! - С твой думи: "Вервай си!"
Дълбокото вкарване във филми е вредно за здравето като гледам. Няма да си губя времето повече с теб. Очевидно си едно недорасло, което си няма друга работа освен да се пъчи със самочувствие "без покритие" и силната наклонност към алкохолни напитки.
Честно казано изобщо не ми дреме за ситската история в МВ. Отдавна вече не спадам под категорията "фен на МВ". Смятам, че философията в РЖ е по-добра. Тъй че много ти здраве, о Велики Джедайо и Нека Силата да Бъде с Теб, защото наистина имаш нужда.
Нямам думи, това е изказване на Сит! Ъъъъ... кой си ти, на кого говориш и за какво по дяволите става дума? Jedi Knight написа: Сюжета на филми IV - VI си е 1:1 с наръчника за писане на приказки, не знам кое му е калпавото Точно затова. А да не забравяме и за съществуването на онази гавра, която феновете наричат "Новата трилогия".
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2010 19:52
Мен ако питате, jadenkorr е искал да постне в някой друг форум (вероятно BG Sith), но по погрешка е писал тук. Не виждам друго обяснение.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
odojitoo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 25 Юни 2010 22:18
днеска ще има ли update ?
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Юни 2010 11:29
Петъчният ъпдейт е шестата част от комикса този път.
|
|
|
|
|
Xendor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Юни 2010 22:07
Явно решиха, че това, което ни поднесоха на E3, е повече от достатъчно за два, три ъпдейта напред. //оff Абе гледам си аз radi_bomb и си викам познато ми е името от някъде и ми светна - ''такъз' дет не мре''.. Та, привет ! Btw, Дади май се опитваше да го съживи, хубаво ще е, ако си навит да се върнеш там.
___________________________________ The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Юни 2010 22:08
Дади право на глас в случая няма ли ? Тоест, мързи ме, ама може верно да я дигнем момата
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Юни 2010 22:20
Xendor написа: //оff Абе гледам си аз radi_bomb и си викам познато ми е името от някъде и ми светна - ''такъз' дет не мре''.. Та, привет ! Btw, Дади май се опитваше да го съживи, хубаво ще е, ако си навит да се върнеш там. Верно бе ето откъде ми беше познато твойто име .Отдавна не съм проверявал сайта и сега го погледнах и видях, че пресатора също е регнат, но не е поствал.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Юни 2010 22:24
Малко след като започнах да пиша в тази тема видях сайта от профила на Дади и идеята ми се стори много добра. Само дето никой не беше писал от много време насам.
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Юни 2010 20:17
Епа, добре, че го оправя малко тогава, щом има такъв интерес
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2010 15:37
@тия над мене: Идея си нямам за какво говорите, но съм сигурен, че можете да го направите на лични съобщения.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 29 Юни 2010 07:49
Изтече screenplay-ът на следващата част от комикса. Който не желае спойлери - да не чете За останалите - просто изберете английски като език. http://www.swtor-station.com/index.php
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юни 2010 10:58
Jedi Knight написа: Изтече screenplay-ът на следващата част от комикса. Който не желае спойлери - да не чете На немски ли бе Не може ли някой да преведе диалозите?
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 29 Юни 2010 11:11
Преведено е бе човек... Горе вдясно си има бутончета
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юни 2010 11:23
Видях го... не ми работи
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|