Star Wars: The Old Republic
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re:
Кои са първите две неща за които се сещаш, когато ти кажат Star Wars? Аз лично- за космически битки и дуели със светлинни мечове. Щом първото няма да го има остава второто. Ето защоodojitoo написа:Не разбирам защо толкова много хора искат да играят с джедаи и сити. Групата се нуждае от всякакви типажи. Гилдията ще бъде сериозно дебалансирана.
TheChosen1 написа:даджайците
Re: Star Wars: The Old Republic
Извинявам се, че толкова агресивно влизам в темата и то с оффтопик, но основно се изживявате като Сит, няма лошо, та:
1. Както е известно има бългавски сайт и форум, който се изживява като Ситски!
2. Коментар към моя забележка към админа, че инфото за Дарт Бейн е никакво от мод, вече Сит Лорд! - С твой думи: "Вервай си!"
Дълбокото вкарване във филми е вредно за здравето като гледам. Няма да си губя времето повече с теб. Очевидно си едно недорасло, което си няма друга работа освен да се пъчи със самочувствие "без покритие" и силната наклонност към алкохолни напитки.
Честно казано изобщо не ми дреме за ситската история в МВ. Отдавна вече не спадам под категорията "фен на МВ". Смятам, че философията в РЖ е по-добра. Тъй че много ти здраве, о Велики Джедайо и Нека Силата да Бъде с Теб, защото наистина имаш нужда.
Нямам думи, това е изказване на Сит!
2. Коментар към моя забележка към админа, че инфото за Дарт Бейн е никакво от мод, вече Сит Лорд! - С твой думи: "Вервай си!"
Дълбокото вкарване във филми е вредно за здравето като гледам. Няма да си губя времето повече с теб. Очевидно си едно недорасло, което си няма друга работа освен да се пъчи със самочувствие "без покритие" и силната наклонност към алкохолни напитки.
Честно казано изобщо не ми дреме за ситската история в МВ. Отдавна вече не спадам под категорията "фен на МВ". Смятам, че философията в РЖ е по-добра. Тъй че много ти здраве, о Велики Джедайо и Нека Силата да Бъде с Теб, защото наистина имаш нужда.
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Кой си ти и за какво се бориш
Нито знам на кого говориш, нито ми пука. Има си бутонче Лично Съобщение, дерзай... Аман вече...
Нито знам на кого говориш, нито ми пука. Има си бутонче Лично Съобщение, дерзай... Аман вече...
Сюжета на филми IV - VI си е 1:1 с наръчника за писане на приказки, не знам кое му е калпавотоodojitoo написа: Калпав сюжет [...]?
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- odojitoo
- В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
Ъъъъ... кой си ти, на кого говориш и за какво по дяволите става дума?jadenkorr написа:Извинявам се, че толкова агресивно влизам в темата и то с оффтопик, но основно се изживявате като Сит, няма лошо, та:
Точно затова.Jedi Knight написа:Сюжета на филми IV - VI си е 1:1 с наръчника за писане на приказки, не знам кое му е калпавото![]()
А да не забравяме и за съществуването на онази гавра, която феновете наричат "Новата трилогия".
May the Force be with you!
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Мен ако питате, jadenkorr е искал да постне в някой друг форум (вероятно BG Sith), но по погрешка е писал тук. Не виждам друго обяснение.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
- odojitoo
- В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
Spoony също пусна видеоматериал за TOR.
http://spoonyexperiment.com/2010/06/21/ ... age-day-3/
Нищо ново под слънцето...
http://spoonyexperiment.com/2010/06/21/ ... age-day-3/
Нищо ново под слънцето...
May the Force be with you!
-
barcelona6289
днеска ще има ли update ?
Петъчният ъпдейт е шестата част от комикса този път.
- Xendor
Явно решиха, че това, което ни поднесоха на E3, е повече от достатъчно за два, три ъпдейта напред.
//оff
Абе гледам си аз radi_bomb и си викам познато ми е името от някъде
и ми светна - ''такъз' дет не мре''.. Та, привет
! Btw, Дади май се опитваше да го съживи, хубаво ще е, ако си навит да се върнеш там.
//оff
Абе гледам си аз radi_bomb и си викам познато ми е името от някъде
The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Дади право на глас в случая няма ли ? Тоест, мързи ме, ама може верно да я дигнем момата 
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Верно бе ето откъде ми беше познато твойто имеXendor написа://оff
Абе гледам си аз radi_bomb и си викам познато ми е името от някъдеи ми светна - ''такъз' дет не мре''.. Та, привет
! Btw, Дади май се опитваше да го съживи, хубаво ще е, ако си навит да се върнеш там.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Малко след като започнах да пиша в тази тема видях сайта от профила на Дади и идеята ми се стори много добра. Само дето никой не беше писал от много време насам.
TheChosen1 написа:даджайците
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Епа, добре, че го оправя малко тогава, щом има такъв интерес 
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Re:
Изтече screenplay-ът на следващата част от комикса.
Който не желае спойлери - да не чете
За останалите - просто изберете английски като език.
http://www.swtor-station.com/index.php
Който не желае спойлери - да не чете
За останалите - просто изберете английски като език.
http://www.swtor-station.com/index.php
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
На немски ли беJedi Knight написа:Изтече screenplay-ът на следващата част от комикса.
Който не желае спойлери - да не чете![]()
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
-
Минотавъра
- Обратна връзка: