Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие: Препоръчайте ММО
Публикувано на: 18 Юни 2010 23:31

Абе пичове, дотегна ми от тоя WoW, и рекох да сменя игричката с нещо друго. Обаче се чудя с коя друга. ЛОТРО съм я играл и не ме грабна. Остават 2 варианта, които биха били най- добри според мен: Age of Conan и Aion. Някой, който е по- запознат (като Гипо :) ) би ли обяснил заслужава ли си да взема някоя от двете и какви са плюсовете и минусите и. Също така има ли играчи, понеже преди няколко седмици реших да поцъкам отново Guild Wars, обаче все едно играех сингълплейър, понеже вече няма хора там.

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Заглавие: Re: Препоръчайте ММО
Публикувано на: 18 Юни 2010 23:53

Warhammer: Age of reckoning
Най-сетне (не знам кога точно, де...) са махнали 80% от сървърите (нямам идея що за малоумник е решил, че чисто нова игра трябва да има емнайсе хиляди сървъра на launch date...) в резултат на което има доста повече хора на сървър и отново е забавно да се играе ;)

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 18 Юни 2010 23:54

Mu Online !

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 18 Юни 2010 23:55

ако все още GOA поддържат сървърите не се надявай на безпроблемна игра

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2010 01:41

Аз в момента гледах Warhammer, но skill системата ми се вижда малоумна. Не, че съм много навътре в играта де, но честно казано единственото интересно за сега са public quest-овете.

Моя личен фаворит за момента е Allods.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Юни 2010 08:53

На Гипо сигурно му се изпочупиха пръстите да пише за AoC :lol:

Не съм цъкал на Айон, но определено ти препоръчвам Конан! Много касаплък, нечовешкото ПвП! Т'ва да си нащрек дори в празна уличка, защото от никъде може да изникне смъртоносен удар... тръпка си е. :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Юни 2010 10:50

И аз съм за Конан. Сега с експанжъна нещата ставали още по-добри. Не мога да кажа дали сървърите са още населени, когато играех си беше окей. Нито много, нито малко. И винаги можеше да събереш хора за босовете. Голям фън - касаплък и чирва.
Ахххххххх как ми се играе и на мене :o :o :o

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2010 16:30

А ако си взема Hyborian Adventures без експанжъна нали пак ще мога да цъкам?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 20 Юни 2010 16:46

Можеш да изчакаш да излезе Warhammer 40k dark millenium защото аз възнамерявам да си го взема :) Нищо че ще е след 3 години ;с

Иначе Айон-а чух че бил "добър" за аниме фенчета дето не са навършили пълнолетие.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 08:32

АИОН е може би най-завършената ММО игра, която е излизала някога(или поне от тези, които аз съм играл).
Под завършена имам предвид - малко бъгове, много content като за старт на игра, open world pvp, което макар и разделено на фракции е доста по-хардкор от това в други игри... НЦ Софт са се стегнали и ъпдейтват яко. Феновете се оплакват от нещо, НЦС го оправят доста бързо. Имаше много ботове и голд спам в началото, баннаха не знам си колко хиляди акаунта, оправиха проблема.
А вече дали стила на анимацията, геймплея, пвпто... ще ти харесат, това е въпрос, който опира конкретно до теб :). Аз я играх няколко месеца и спрях. Ще изчакам някой друг пач/експенжън, тъй като все пак и тежи това, че е нова и няма чак много неща за правене. Пък и аз съм играл дооста ММОта и съм много взискателен по отношение на убиването на 1 час от деня пред компа :).
Ако си играл WoW, особено след Vanilla'та, АИОН ще ти се стори малко гринд. Ако пък си играл Lineage 2, ще ти се стори супер лесна за прогресиране в играта.

За Конан какво мога да кажа :). Изчакай още един месец и тогава си вземи експенжъна. Funcom не се слават с това, че пускат завършени продукти, за това и те съветвам да изчакаш някой друг ъпдейт на експенжъна.

Аз лично в момента се лигавя с WoW :lol:. Част от компанията, с която години на ред играхме Lineage 2, след това LOTRO, а след това и AION, решиха да акостират временно в WoW. Докато излезе нещо читаво или докато не подобрят значително някое от сегашните заглавия. Пък не мога да ги накарам да ходят на Конан :?

Профил

Публикувано на: 21 Юни 2010 09:19

За мен най-доброто MMO е Hero Online играта е невероятна и я препоръчвам на всеки. Bounty Bay Online също си струва!

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 10:54

Да допълня към Hicks:
- Warhammer Online не е вариант :). За да я харесаш трябва или да не си играл други качествени платени ММОта, или да си странен :lol:. Играта до към 20 лвл е яка, след това се усещаш, че реално погледнато почти няма разлика между това, което си правил от 1-10лвл и това, което правиш като енд гейм. WAR е една добра идея с изключително лоша реализация... Като филм, за който си казваш - ех, идеята е много яка, ама ако това го бяха направили така, а това така...
Повечето хора, които я играят/ са я играли (в това число и аз) са подведени от левълването посредством ПвП, а не чрез ПвЕ. В един момент обаче се усещаш, че всичко е един такъв гринд, че дори и азиатско ММО би могло да завиди :lol:.

Моите предложения са три:
- Изчакваш още към месец и си взимаш Конан + експенжъна му
- Изчакваш няколко месеца и пробваш АИОН. Задължително обаче се докопай до някакъв триъл, тъй като има възможност да не ти хареса стила на играта - азиатски стил + зони, в които се биеш във въздуха.
- Изчакваш известно време, за да излезе нещо друго, но не правиш моята грешка, както и на хиляди други хора - никога не си купувай ММО непосредствено след излизането му. Изчаквай по няколко месеца за отзиви и пачове. Това пести много нерви и пари. :) За много от производителите първата година от излизането на ММОто е нещо като бета тест, от който печелят много пари :?.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 12:14

В момента обаче кинта за експанжъна + гейм карта (да, иначе не можеш да си активираш акаунта) нямам как да дам. Затова питах мога ли да си взема Hyborian Adventures и да цъкам нея, пък като дойде време да взема експанжъна евентуално :roll:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 12:52

Би трябвало да може :).

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 14:32

Иначе Айон изглежда добре, но щом казваш, че имало гриндене :disbelief: Именно това ме отблъсна от L2. Дойде момент, когато просто ми писна да се набирам на 2-3 бутона и да дъня като невидял мобове :roll:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 14:40

Eve online
Не съм я играл, ама гипо каза, че е яка :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 14:46

Е щом си играл Л2, Аион няма да ти се стори такъв гринд :).
Освен това има и куестове, които са свързани с ПвП, което е разнообразяващо. Под гринд разбирай, че не е толкова екстремно лесно за вдигане като в УоУ и може да се наложи да качиш 30% между 46ти и 47ми(примерно) левъл посредством гринд, защото все още няма досатъчно куести. Но до колкото знам с последния пач 1.9 са добавили не малко content.

Eve е класика. Като гледам там възможностите са две - или се адаптираш в това, че играта е доста по-различна от всичко друго и ти харесва или не успяваш да се приспособиш и не ти харесва :).

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 15:12

MMO, в което няма орг с жувотни за мен не е MMO !!!

Профил

Публикувано на: 21 Юни 2010 15:15

The Game написа:
MMO, в което няма орг с жувотни за мен не е MMO !!!

ФАКТ!

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 18:49

Gipo написа:
- Изчакваш известно време, за да излезе нещо друго, но не правиш моята грешка, както и на хиляди други хора - никога не си купувай ММО непосредствено след излизането му.
Еми зависи. УоУ като излезе имаше супер много проблеми с крашове и препълнени сървари и въпреки това беше най-забавния период от играта. Всички бяха ламери, кефеха се на куестове, дуели, open world pvp, role play абе всичко. Няколко месеца по-късно играта бавно, но неизбежно започна да става all about гринд и гиър...

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com