лаптопа се бъгна. Помощ!

Проблеми, съвети, ъпгрейд
martinely95

лаптопа се бъгна. Помощ!

Мнение от martinely95 »

На една приятелка лаптопа се бъгна. Сложила някакъв диск с песни и старт менюто изчезнало. :lol: Добре че като се пусне компютъра се отваря папката My Documents (от самосебе си). Дори по едно време не пускаше да мина след ДОБРЕ ДОШЛИ! :lol: Пуснах CHKDSK (от safe mode) и взе че ме пусна след ДОБРЕ ДОШЛИ! Сега пак излиза само папката моите документи. Опитах да пусна възстановяване на системата обаче пише че не е включено наблюдение на дисковете и ме пита дали искам да го включа. Давам да апък то си седи изключено. :lol: Контролния панел от никаде не мога да го стигна. Ичезнал е и от моят компютър. Търся решение което не включва преинстал. Съвети?
darkslayer
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3

Re: Проблем! Помощ!

Мнение от darkslayer »

Имах подобен проблем и се оправи като ръчно пуснах през task manager-a explorer.exe. Не знам дали ще помогне в случая, но нищо не се губи.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
martinely95

Мнение от martinely95 »

Не съм сигурен но майче таск мениджъра не можеше да се извика дори с контрол-алт-делиит.
martinely95

Мнение от martinely95 »

Старт менюто го няма. Run не го знам каде е. Кажи най-добре местоположението на фаиловете.
martinely95

Мнение от martinely95 »

Аз ако отворя контролния панел не ми трябва експлорер :D Само ще върна системата до преди 1 месец.
martinely95

Мнение от martinely95 »

Тя още не се е прибрала да ида да пробвам. В най-скоро време ще пиша за резултатите ;)
martinely95

Мнение от martinely95 »

"Можеш да отвориш Run с Windows Key + R." - Да ама не :lol: като го натисна прави само звук за грешка. Контролния панел и таск мениджъра се появиха. Ама нали горе споменах че каквото и да направя систем рестор си седи изключен. Тва пък с с ръчно отваряне на експлорер.ехе хептен нищо не стана отваря ми моите документи и нищо друго не става. Хелп! :D Добавка: Дори във сеиф мод старт менюто го няма.
martinely95

Мнение от martinely95 »

4 години съм с ХП и до сега такова чудо не бях виждал. Забравих да добавя че пуснахме аваст на пълно сканиране дори и един червей не намери :lol: .
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Формат or smtin?
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
martinely95

Мнение от martinely95 »

Stragga написа:Формат or smtin?
Ако може ми го преведи на български че не те разбрах.
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

:D да форматираш харда или да се преинсталира уиндоуса
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
martinely95

Мнение от martinely95 »

martinely95 написа:Търся решение което не включва преинстал. Съвети?
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Пфф кво сте правили вие ве.

Сигурен ли си,че с Ctrl + Alt + Del не става?Пуснете 1 Spybot Search & Destroy
martinely95

Re: лаптопа се бъгна. Помощ!

Мнение от martinely95 »

Изтормозихме се :D Накрая решихме че и е предостатачно да се пускат моите документи като се включва уиндоус :D
Публикувай отговор