Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: лаптопа се бъгна. Помощ!
Публикувано на: 13 Юни 2010 20:54

На една приятелка лаптопа се бъгна. Сложила някакъв диск с песни и старт менюто изчезнало. :lol: Добре че като се пусне компютъра се отваря папката My Documents (от самосебе си). Дори по едно време не пускаше да мина след ДОБРЕ ДОШЛИ! :lol: Пуснах CHKDSK (от safe mode) и взе че ме пусна след ДОБРЕ ДОШЛИ! Сега пак излиза само папката моите документи. Опитах да пусна възстановяване на системата обаче пише че не е включено наблюдение на дисковете и ме пита дали искам да го включа. Давам да апък то си седи изключено. :lol: Контролния панел от никаде не мога да го стигна. Ичезнал е и от моят компютър. Търся решение което не включва преинстал. Съвети?

Профил

Аватар
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Заглавие: Re: Проблем! Помощ!
Публикувано на: 13 Юни 2010 21:21

Имах подобен проблем и се оправи като ръчно пуснах през task manager-a explorer.exe. Не знам дали ще помогне в случая, но нищо не се губи.

Профил

Публикувано на: 13 Юни 2010 21:36

Не съм сигурен но майче таск мениджъра не можеше да се извика дори с контрол-алт-делиит.

Профил

Публикувано на: 14 Юни 2010 17:00

Старт менюто го няма. Run не го знам каде е. Кажи най-добре местоположението на фаиловете.

Профил

Публикувано на: 14 Юни 2010 17:25

Аз ако отворя контролния панел не ми трябва експлорер :D Само ще върна системата до преди 1 месец.

Профил

Публикувано на: 14 Юни 2010 17:58

Тя още не се е прибрала да ида да пробвам. В най-скоро време ще пиша за резултатите ;)

Профил

Публикувано на: 14 Юни 2010 20:45

"Можеш да отвориш Run с Windows Key + R." - Да ама не :lol: като го натисна прави само звук за грешка. Контролния панел и таск мениджъра се появиха. Ама нали горе споменах че каквото и да направя систем рестор си седи изключен. Тва пък с с ръчно отваряне на експлорер.ехе хептен нищо не стана отваря ми моите документи и нищо друго не става. Хелп! :D Добавка: Дори във сеиф мод старт менюто го няма.

Профил

Публикувано на: 14 Юни 2010 20:47

4 години съм с ХП и до сега такова чудо не бях виждал. Забравих да добавя че пуснахме аваст на пълно сканиране дори и един червей не намери :lol: .

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2010 22:34

Формат or smtin?

Профил Skype

Публикувано на: 15 Юни 2010 13:45

Stragga написа:
Формат or smtin?

Ако може ми го преведи на български че не те разбрах.

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2010 18:41

:D да форматираш харда или да се преинсталира уиндоуса

Профил Skype

Публикувано на: 15 Юни 2010 18:45

martinely95 написа:
Търся решение което не включва преинстал. Съвети?

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2010 20:07

Пфф кво сте правили вие ве.

Сигурен ли си,че с Ctrl + Alt + Del не става?Пуснете 1 Spybot Search & Destroy

Профил Skype

Заглавие: Re: лаптопа се бъгна. Помощ!
Публикувано на: 18 Юни 2010 19:58

Изтормозихме се :D Накрая решихме че и е предостатачно да се пускат моите документи като се включва уиндоус :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com