Чак сега съумях да се прибера, а бях излязъл следобед и въобще не съм осетил кога е станало толкова ладно.

WidowmakeR написа:Аз днеска преборих жегата с ракия. Много.
Чак сега съумях да се прибера, а бях излязъл следобед и въобще не съм осетил кога е станало толкова ладно.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
WidowmakeR написа:Аз днеска преборих жегата с ракия. Много.
хамелеоне, навън като е 37 градуса, отвътре ти е 40 и ти е ладно. :Д годжи го беше казал веднъж по шоуто на слави.ракията е добър начин за разхлаждане в летните жеги.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Еми точно, аз 2 бири да изпия и се обезводнявам като за последно, кво да си кажем за 150-200гр ракия...
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Ти па се задълбочи