Споделете вашите решения на проблема :
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ic3S написа:Аз си стоя вкъщи на хладното, но в даскало няма да мога да се понасям. Тия от бтв-то незнам дали лъжат ама в понеделник ще е 35-40
WidowmakeR написа:Затваряй си прозорците и ги отваряй само вечер. Един вентилатор също би помогнал много, а и не са много скъпи - към 30-тина лева са.
Omega-x написа:Валдес, а може ли да ти счупа нежните коленца, да ти еба майката проста?
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
{SuPa-1337-Killa} написа:да а вие си представете 18 човека зад един параван 2 на 2м. как ми е
шибани репетици
имаче от жегата аз избягвам като спЪ самоче като се сабудя целя съм препотен и олигавен
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
The Chameleon написа:Не се диша бе!![]()
![]()
![]()
Споделете вашите решения на проблема :