Автор |
Съобщение |
atisas2
|
|
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
|
|
Заглавие: Как да увелича херците? Публикувано на: 12 Юни 2010 10:51
Как да увелича херците в BsPlayer, защото си изтеглих Avatar HDTV обаче като ми е настроен от properties на 180 херца компа, май отделно трябва да направя настройката на BsPlayer-a? Моля ви кажете, че ще е голям кеф да го гледам на 180 херца.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да увелича херците? Публикувано на: 12 Юни 2010 12:50
atisas2 написа: Как да увелича херците? Продай покъщината или смени дилъра... ... иначе щом настройките на компа са ти на 180 би трябвало и самия филм да ти върви на толкова... ето ти един по-добър съвет - разкарай го тоя bsplayer и си инсталирай нещо нормално - КМ или GOM ще свършат работа, просто незнам само дали на мен е така но с КМ картината е по-качествена отколкото ако гледам даден филм с BS..
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Как да увелича херците? Публикувано на: 12 Юни 2010 12:52
И аз мислех да му предложа това.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да увелича херците? Публикувано на: 12 Юни 2010 13:14
Венозно
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Как да увелича херците? Публикувано на: 12 Юни 2010 15:40
НЕМА ТАА, НЕМА ОНАА ИМА САМО ВЛЦ!!!!
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
atisas2
|
|
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
|
|
Заглавие: Re: Как да увелича херците? Публикувано на: 12 Юни 2010 17:19
Добре. А може ли да ми предложите програма, с която да видя FPS-то ама да не е Fraps, защото тя е само за игри, а аз искам да видя на филма и на десктопа как е FPS-то.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да увелича херците? Публикувано на: 12 Юни 2010 17:49
Fraps
|
|
|
|
|
atisas2
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да увелича херците? Публикувано на: 12 Юни 2010 21:52
WidowmakeR написа: Fraps Тя става само за игрите, а аз искам за десктопа!
|
|
|
|
|
Rostik79
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да увелича херците? Публикувано на: 14 Юни 2010 09:34
А какви са тия "FPS на десктопа"? Освен, че 180 херца и мен ме учудват, за пръв път чувам за кадрова честота на десктопа? Ако е за кадрите в секунда на филма - BSplayer си ги изписва директно в собствения си интерфейс, предполагам, че и всеки друг браузер си има подобен инструмент. Пък и при видео плейване кадрите за секунда в повечето случаи са 23.98.
___________________________________ AKA The Red Guy
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|