Как да увелича херците?
- atisas2
- В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Как да увелича херците?
Как да увелича херците в BsPlayer, защото си изтеглих Avatar HDTV обаче като ми е настроен от properties на 180 херца компа, май отделно трябва да направя настройката на BsPlayer-a? Моля ви кажете, че ще е голям кеф да го гледам на 180 херца.
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Re: Как да увелича херците?
Продай покъщината или смени дилъра...atisas2 написа:Как да увелича херците?
...
иначе щом настройките на компа са ти на 180 би трябвало и самия филм да ти върви на толкова... ето ти един по-добър съвет - разкарай го тоя bsplayer и си инсталирай нещо нормално - КМ или GOM ще свършат работа, просто незнам само дали на мен е така но с КМ картината е по-качествена отколкото ако гледам даден филм с BS..
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
И аз мислех да му предложа това. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Венозно
- atisas2
- В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Добре. А може ли да ми предложите програма, с която да видя FPS-то ама да не е Fraps, защото тя е само за игри, а аз искам да видя на филма и на десктопа как е FPS-то.
- atisas2
Тя става само за игрите, а аз искам за десктопа!WidowmakeR написа:Fraps
А какви са тия "FPS на десктопа"? Освен, че 180 херца и мен ме учудват, за пръв път чувам за кадрова честота на десктопа?
Ако е за кадрите в секунда на филма - BSplayer си ги изписва директно в собствения си интерфейс, предполагам, че и всеки друг браузер си има подобен инструмент. Пък и при видео плейване кадрите за секунда в повечето случаи са 23.98.
Ако е за кадрите в секунда на филма - BSplayer си ги изписва директно в собствения си интерфейс, предполагам, че и всеки друг браузер си има подобен инструмент. Пък и при видео плейване кадрите за секунда в повечето случаи са 23.98.
AKA The Red Guy