аха... пък и тва беше първото което ми хрумна предвид една статия в едно списание...The Chameleon написа:баси до половината ли четеш темата ...
В Тайван съм момчета! (Ъпдейт на страница 4)
-
Serious Sam 1.0
Re: В Тайван съм момчета!
- Алминатора``
Стига бе деба. Вече почваш много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много, много да дразниш с тия лолита.The Chameleon написа: Ако снимаш и някое лоли - жив и здрав да си!
А иначе, Андрей, винаги е хубаво, когато човек прави това, което обича и стига далеч с него! Искрено ти завиждам
Все агенти сме.
лолита > всичко

Хамелеоне, ти си един тъп и грозен педофил.
Защо прочетох заглавието, като "В Тайван съм с момчета!" 
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
Андрю, несъвсем благородно ти завиждам и вече ти пожелавам от всичките тия евтини курви там да хванеш поне трипер (в рамките на шегата разбира се ... или не съвсем
)
Сериозно - пази се от тамошните спотери на бели туристи и пак ти казвам внимавай с курвите. Иначе доколкото знам в Тайван можеш да си направиш най-безпаметното време за което после не можеш да разказваш на децата си. Успех.
Сериозно - пази се от тамошните спотери на бели туристи и пак ти казвам внимавай с курвите. Иначе доколкото знам в Тайван можеш да си направиш най-безпаметното време за което после не можеш да разказваш на децата си. Успех.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
човек написа:Хамелеоне, ти си един тъп и грозен педофил.
Всеки ден като се погледна в огледалото си го казвам.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
След което се ухилваш зловещо, пускаш един демоничен смях колкото да не е без хич и се запътваш навън, нарамвайки черния чувал.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
честно казано, предпочитам да пиша тук, отколкото да тъпча малолетни тайванки
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Тролваш на изключително ниско ниво...

天皇陛下万歳。。!
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
как не сте се научили да го игнорирате вече
баи дъ уеи БОЙ ДЖОРДЖ ФТЛ
баи дъ уеи БОЙ ДЖОРДЖ ФТЛ
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Serious Sam 1.0
Може и малолетни тайванчета да са. Ениуей, важното е тъпкане да има!Агент Илко написа:честно казано, предпочитам да пиша тук, отколкото да тъпча малолетни тайванки
Не е важно с ква къймъ ми е пълна пълнената чушка, важното е да я натъпкам убаво!
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Проблема е, че все още нямам интернет в стаята. Иначе останалото изглежда наред. Когато мога ще пиша по-подробно.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Андрей, радвам се за теб. Мн ме инджойна вестта.
Ходи, преодолявай и се радвай на възможността на видиш тези територии.
Това е ДАР! Наслади се на този дар на макс.
Поздрави.
Ходи, преодолявай и се радвай на възможността на видиш тези територии.
Това е ДАР! Наслади се на този дар на макс.
Поздрави.
Нема таа, нема онаа.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Къде е Андрей?