Имам за сега само снимка от летището в Лондон, която си заслужава да се качи, както и една от направена от самолета.

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Art написа:Донеси едно саке да го пробвам
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Мъжете им имат пишки... май чеnuclear buddha написа:Успех с различаването на жените от мъжете!
Това никога не е било доказано.Butters написа:Мъжете им имат пишки... май чеnuclear buddha написа:Успех с различаването на жените от мъжете!
Good one!Куц Пръч написа:спокойно, и жените им имат
inb4cpКире_Гръчата написа:Good one!Куц Пръч написа:спокойно, и жените им имат
ps. the chameleon
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Жените им също, бтв.Butters написа:Мъжете им имат пишки... май чеnuclear buddha написа:Успех с различаването на жените от мъжете!