Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 04 Юни 2010 04:39
Сега си прочетох мнението и трябва да го оправя. Трябваше да е така: "Минотавре, ясна ми е концепцията на таз' пуста система, и както играта се очертава да е сингъл изживяване в мулти среда, е очевидно, че канадците НЯМА да орежат всички функции на даден персонаж, превръщайки го в определен стереотип, смазвайки способа му да си изпълнява ролята, а именно - да си вдига нивата сам."
Тия дни нещо ми става.
А защо да не може джедай да нападне друг джедай съвсем произволно? Знам, че това което казвам от страна на канона А) никога не може да стане и Б) е пълна глупост заради А, но пък Бога ми, играл съм игри с фракции и това да не можеш да нахлупиш канчето на някой изпростял келеш, който си го заслужава, е гавра.
Вероятно няма да получа суровината на L2, но какво пък - ще си играя сам и ще гледам живи играчи да не срещна.
Относно мазохистичната ми нагласа да играя с Републиканец - да, по този аспект съм съгласен. Имперският агент ме блазни много (обожавам да играя с шпионските типажи, римембър?) и наистина ще развия такъв персонаж, но искам първо да видя какво точно са направили от Джадайците.
Относно скайпа - преинсталирах, но пак не става. Той целия ми комп се е сбозил наскоро, игрите крашват през три минути, програмите са бавни като каруца, а интернета лаги. Цяла година го пълня с глупости заради курса и сега тия бълвочи си казват думата.
Бе един Format C: и ще стане работата.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 04 Юни 2010 19:19
Ее ,комиксът тази седмица свърши на най-интересното.И най-накрая се появиха и джедаи ,макар и за кратко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 04 Юни 2010 21:23
Някой от тук играл ли е в пиратския сървър на Galaxies ?
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2010 23:03
Kosio_Pi6taka написа: Някой от тук играл ли е в пиратския сървър на Galaxies ? Аз съм играл в легалните. Аман от пирати. По темата: Днешният комикс е... по-незадоволителен от първите три части. Просто мост между два важни броя. Дразни ме, че не са сложили никакъв друг ъпдейт. Тенеб Кел, както винаги, е бадазз екстраординер и собственоръчно разпердушинва охраната на цяла КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ... само за да зададе въпрос на хътянския шеф. Защо беше нужно това, не е обяснено. Не можеше ли просто да поиска аудиенция? Най-забавният момент обаче е пермишънът за курварство. Магот, абисинският роб на Тенеб, заглежда сексапилните робини на хътянина. Забелязвайки това, Тенеб му дава кралско разрешение да ги изчука, като награда за лоялната служба ( "I saw you looking at the aliens in the Hutt's suites. Go enjoy them. You've earned that night"). Велико
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
odojitoo
|
|
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2010 16:43
Комиксът е як Остава само седмица и половина до Е3... нямам търпение. Един въпрос: С RCM-а съм и финалната сцена (с предсказанията на Крея) ми се бъгва. Някой ще ми обясни ли какво точно казва? Видях нормалните предсказания в YouTube, но искам да видя и restore-натите.
___________________________________ May the Force be with you!
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 05 Юни 2010 17:06
Минотавъра написа: Най-забавният момент обаче е пермишънът за курварство. Магот, абисинският роб на Тенеб, заглежда сексапилните робини на хътянина. Забелязвайки това, Тенеб му дава кралско разрешение да ги изчука, като награда за лоялната служба ( "I saw you looking at the aliens in the Hutt's suites. Go enjoy them. You've earned that night"). Велико Това вероятно ще остане в историята като най-великият момент в историята на МВ
|
|
|
|
|
odojitoo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2010 17:08
radi_bomb написа: Минотавъра написа: Най-забавният момент обаче е пермишънът за курварство. Магот, абисинският роб на Тенеб, заглежда сексапилните робини на хътянина. Забелязвайки това, Тенеб му дава кралско разрешение да ги изчука, като награда за лоялната служба ( "I saw you looking at the aliens in the Hutt's suites. Go enjoy them. You've earned that night"). Велико Това вероятно ще остане в историята като най-великият момент в историята на МВ Най-великият момент в историята на МВ ще е смъртта на Люк. Надявам се да я видим по-скоро...
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 05 Юни 2010 17:28
Най-великият момент в МВ ще е ако Реван е императора в SWToR
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 05 Юни 2010 18:15
odojitoo написа: Един въпрос: С RCM-а съм и финалната сцена (с предсказанията на Крея) ми се бъгва. Някой ще ми обясни ли какво точно казва? Видях нормалните предсказания в YouTube, но искам да видя и restore-натите. Аз не открих разлики. Може би защото не съм играл не-моднатата игра отдавна, но все пак... Като се замисля... Той Атън умря, а Крея си каза репликата, че ще си остане глупак, а Силата се грижи за такива като него. Т.е имах още две сцени след смъртта на Крея - разговора с Атън и с Бриана.
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2010 18:33
odojitoo написа: Един въпрос: С RCM-а съм и финалната сцена (с предсказанията на Крея) ми се бъгва. Някой ще ми обясни ли какво точно казва? Видях нормалните предсказания в YouTube, но искам да видя и restore-натите. Light SideАтън ще бъде инструментален във възстановяването на джедайския орден (неясно по какъв начин) и ще се превърне в "embodiment of loyalty". Любовта му към Изгнаницата ще му служи като щит срещу Тъмната страна и ще го защитава от поквара. Бао-Дур ще се превърне в могъщ паладин и battlemaster на джедайския орден, безмилостно преследващ последователите на Тъмната страна из галактиката. Бриана ще изостави битките и ще заеме мястото на Атрис като хроникьор и историк на джедайския орден, предавайки ученията и мъдростта на джедаите на следващите поколения. Мандалор ще обедини клановете и ще възвърне предишната слава на мандалорианците. Ханар ще загине, спасявайки живота на Изгнаницата. При повторното активиране на Mass Shadow Generator-а, той, с последни сили, хвърля господарката си на кораба и остава да умре на планетата. Микал ще се превърне в грандмастъра на новия джедайски орден. Учейки се от грешките на старите джедаи, той ще създаде по-хуманен и мъдър джедайски съвет, който няма да загърбва малките хора в преследване на висшето благо. Мира ще спре да отнема живот и ще започне да го живее, превръщайки се от хищник в закрилник. Смъртта й ще я споходи след много години, на забравена планета, където тя ще умре, защитавайки другите. Това ще бъде неин избор и тя няма да съжалява за него. Визас ще се върне на Катар и, взирайки се в опустошената планета, най-накрая ще се освободи от болката и гнева. Dark SideАтън ще стане новият водач на Sith Assassin-ите и ще избива джедаите със страст, която плаши дори другите сити. Погълнат от омразата си, той ще се превърне в безмозъчна машина за убиване, водена от омраза и жажда за кръв. Бао-Дур ще се превърне във фанатичен отмъстител и ще възстановява справедливостта през морета от кръв. Бриана ще се отдаде изцяло на битките, превръщайки се в проклятие за джедаите. Мандалор ще обедини клановете и ще възвърне предишната слава на мандалорианците. Ханар ще се превърне в страховит enforcer и дясна ръка на Изгнаницата и всички ще треперят в сянката му. Микал ще стане мъдър, но студен и безмилостен сенатор, управляващ с "железен юмрук в кадифена ръкавица". Мира ще се превърне в един от най-опасните наемни убийци в галактиката и ще умре от ръката на собствените си партньори, преди те също да посрещнат края си. Визас ще забрави за Катар и ще тръгне да си отмъщава на всички, които някога са я наранили. Съдбата на дроидите не е известна - те са извън Силата и Крея не може да види бъдещето им.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 05 Юни 2010 18:38
Минотавъра написа: Бао-Дур ще се превърне в могъщ паладин и battlemaster на джедайския орден, безмилостно преследващ последователите на Тъмната страна из галактиката. Какво се случи с него? В един момент изчезна от кораба (не бях го направил джедай), изкоментираха го и толкоз...
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2010 18:45
Cut content, майна.
Файловете обаче още си стоят и могат да се възстановят с мод (което и прави TSLRCM).
|
|
|
|
|
odojitoo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2010 18:50
Благодаря за информацията.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 05 Юни 2010 18:55
Минотавъра написа: Cut content, майна.
Файловете обаче още си стоят и могат да се възстановят с мод (което и прави TSLRCM). М да де... Версия 1.5, базиран на работата на отбор Гизка. Доста от изрязаните неща ги имаше. Главната липса - това дето ти описа и фабриката за дроиди (макар че НК-47 си се появи накрая с два 50 и имаше счепкване с G0-T0 (който ги превзе и после избяга...))
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2010 19:00
Това не е финалната версия, нали знаеш.
Има много restoration mod-ове, които възстановяват различни неща. Проблемът е override-ът им - compatibility-то е ужасно, трябва да се оправя ръчно.
Фабриката за дроиди я имам възстановена и мога да кажа, че това е едно от най-култовите нива. НК-47 е просто неотразим.
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2010 19:12
Не само този, няколко са.
Този е добър, но, за жалост, не отключва М4-78.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 05 Юни 2010 19:24
Предложи най-пълния възможен Веднъж вече се оправях ръчно със съвместимост, досадно е, но като има упътване кои точно файлове става бързичко.
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 05 Юни 2010 19:28
Минотавъра написа: Не само този, няколко са.
Този е добър, но, за жалост, не отключва М4-78. На мен ми стига да я има фабриката за HK-50.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2010 19:31
За съжаление повечето restoration mod-ове са абсолютно несъвместими. Ако искате да видите всичко, трябва да инсталирате играта няколко пъти, всеки път с различен мод. Досадно е, но няма как иначе. Цитат: На мен ми стига да я има фабриката за HK-50. Имам я. Тотален култ!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|