Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 04 Юни 2010 04:39

Сега си прочетох мнението и трябва да го оправя. Трябваше да е така: "Минотавре, ясна ми е концепцията на таз' пуста система, и както играта се очертава да е сингъл изживяване в мулти среда, е очевидно, че канадците НЯМА да орежат всички функции на даден персонаж, превръщайки го в определен стереотип, смазвайки способа му да си изпълнява ролята, а именно - да си вдига нивата сам."

Тия дни нещо ми става.

А защо да не може джедай да нападне друг джедай съвсем произволно? Знам, че това което казвам от страна на канона А) никога не може да стане и Б) е пълна глупост заради А, но пък Бога ми, играл съм игри с фракции и това да не можеш да нахлупиш канчето на някой изпростял келеш, който си го заслужава, е гавра.

Вероятно няма да получа суровината на L2, но какво пък - ще си играя сам и ще гледам живи играчи да не срещна.

Относно мазохистичната ми нагласа да играя с Републиканец - да, по този аспект съм съгласен. Имперският агент ме блазни много (обожавам да играя с шпионските типажи, римембър?) и наистина ще развия такъв персонаж, но искам първо да видя какво точно са направили от Джадайците.

Относно скайпа - преинсталирах, но пак не става. Той целия ми комп се е сбозил наскоро, игрите крашват през три минути, програмите са бавни като каруца, а интернета лаги. Цяла година го пълня с глупости заради курса и сега тия бълвочи си казват думата.

Бе един Format C: и ще стане работата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2010 19:19

Ее ,комиксът тази седмица свърши на най-интересното.И най-накрая се появиха и джедаи ,макар и за кратко :)

Профил

Публикувано на: 04 Юни 2010 21:23

Някой от тук играл ли е в пиратския сървър на Galaxies ?

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2010 23:03

Kosio_Pi6taka написа:
Някой от тук играл ли е в пиратския сървър на Galaxies ?

Аз съм играл в легалните. Аман от пирати.

По темата: Днешният комикс е... по-незадоволителен от първите три части. Просто мост между два важни броя. Дразни ме, че не са сложили никакъв друг ъпдейт.

Тенеб Кел, както винаги, е бадазз екстраординер и собственоръчно разпердушинва охраната на цяла КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ... само за да зададе въпрос на хътянския шеф. Защо беше нужно това, не е обяснено. Не можеше ли просто да поиска аудиенция?

Най-забавният момент обаче е пермишънът за курварство. Магот, абисинският роб на Тенеб, заглежда сексапилните робини на хътянина. Забелязвайки това, Тенеб му дава кралско разрешение да ги изчука, като награда за лоялната служба ("I saw you looking at the aliens in the Hutt's suites. Go enjoy them. You've earned that night"). Велико :D

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2010 16:43

Комиксът е як :) Остава само седмица и половина до Е3... нямам търпение.

Един въпрос: С RCM-а съм и финалната сцена (с предсказанията на Крея) ми се бъгва. Някой ще ми обясни ли какво точно казва? Видях нормалните предсказания в YouTube, но искам да видя и restore-натите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2010 17:06

Минотавъра написа:
Най-забавният момент обаче е пермишънът за курварство. Магот, абисинският роб на Тенеб, заглежда сексапилните робини на хътянина. Забелязвайки това, Тенеб му дава кралско разрешение да ги изчука, като награда за лоялната служба ("I saw you looking at the aliens in the Hutt's suites. Go enjoy them. You've earned that night"). Велико :D

Това вероятно ще остане в историята като най-великият момент в историята на МВ :rockon:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2010 17:08

radi_bomb написа:
Минотавъра написа:

Това вероятно ще остане в историята като най-великият момент в историята на МВ :rockon:

Най-великият момент в историята на МВ ще е смъртта на Люк. Надявам се да я видим по-скоро...

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 05 Юни 2010 17:28

Най-великият момент в МВ ще е ако Реван е императора в SWToR :)

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Заглавие: Re:
Публикувано на: 05 Юни 2010 18:15

odojitoo написа:
Един въпрос: С RCM-а съм и финалната сцена (с предсказанията на Крея) ми се бъгва. Някой ще ми обясни ли какво точно казва? Видях нормалните предсказания в YouTube, но искам да видя и restore-натите.

Аз не открих разлики. Може би защото не съм играл не-моднатата игра отдавна, но все пак... :)
Като се замисля... Той Атън умря, а Крея си каза репликата, че ще си остане глупак, а Силата се грижи за такива като него.
Т.е имах още две сцени след смъртта на Крея - разговора с Атън и с Бриана.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2010 18:33

odojitoo написа:

Light Side

Атън ще бъде инструментален във възстановяването на джедайския орден (неясно по какъв начин) и ще се превърне в "embodiment of loyalty". Любовта му към Изгнаницата ще му служи като щит срещу Тъмната страна и ще го защитава от поквара.

Бао-Дур ще се превърне в могъщ паладин и battlemaster на джедайския орден, безмилостно преследващ последователите на Тъмната страна из галактиката.

Бриана ще изостави битките и ще заеме мястото на Атрис като хроникьор и историк на джедайския орден, предавайки ученията и мъдростта на джедаите на следващите поколения.

Мандалор ще обедини клановете и ще възвърне предишната слава на мандалорианците.

Ханар ще загине, спасявайки живота на Изгнаницата. При повторното активиране на Mass Shadow Generator-а, той, с последни сили, хвърля господарката си на кораба и остава да умре на планетата.

Микал ще се превърне в грандмастъра на новия джедайски орден. Учейки се от грешките на старите джедаи, той ще създаде по-хуманен и мъдър джедайски съвет, който няма да загърбва малките хора в преследване на висшето благо.

Мира ще спре да отнема живот и ще започне да го живее, превръщайки се от хищник в закрилник. Смъртта й ще я споходи след много години, на забравена планета, където тя ще умре, защитавайки другите. Това ще бъде неин избор и тя няма да съжалява за него.

Визас ще се върне на Катар и, взирайки се в опустошената планета, най-накрая ще се освободи от болката и гнева.

Dark Side

Атън ще стане новият водач на Sith Assassin-ите и ще избива джедаите със страст, която плаши дори другите сити. Погълнат от омразата си, той ще се превърне в безмозъчна машина за убиване, водена от омраза и жажда за кръв.

Бао-Дур ще се превърне във фанатичен отмъстител и ще възстановява справедливостта през морета от кръв.

Бриана ще се отдаде изцяло на битките, превръщайки се в проклятие за джедаите.

Мандалор ще обедини клановете и ще възвърне предишната слава на мандалорианците.

Ханар ще се превърне в страховит enforcer и дясна ръка на Изгнаницата и всички ще треперят в сянката му.

Микал ще стане мъдър, но студен и безмилостен сенатор, управляващ с "железен юмрук в кадифена ръкавица".

Мира ще се превърне в един от най-опасните наемни убийци в галактиката и ще умре от ръката на собствените си партньори, преди те също да посрещнат края си.

Визас ще забрави за Катар и ще тръгне да си отмъщава на всички, които някога са я наранили.

Съдбата на дроидите не е известна - те са извън Силата и Крея не може да види бъдещето им.

Профил Skype WWW

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 05 Юни 2010 18:38

Минотавъра написа:
Бао-Дур ще се превърне в могъщ паладин и battlemaster на джедайския орден, безмилостно преследващ последователите на Тъмната страна из галактиката.

Какво се случи с него? В един момент изчезна от кораба (не бях го направил джедай), изкоментираха го и толкоз...

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2010 18:45

Cut content, майна.

Файловете обаче още си стоят и могат да се възстановят с мод (което и прави TSLRCM).

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2010 18:50

Благодаря за информацията.

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 05 Юни 2010 18:55

Минотавъра написа:
Cut content, майна.

Файловете обаче още си стоят и могат да се възстановят с мод (което и прави TSLRCM).
М да де... Версия 1.5, базиран на работата на отбор Гизка. Доста от изрязаните неща ги имаше. Главната липса - това дето ти описа и фабриката за дроиди (макар че НК-47 си се появи накрая с два 50 и имаше счепкване с G0-T0 (който ги превзе и после избяга...))

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2010 19:00

Това не е финалната версия, нали знаеш.

Има много restoration mod-ове, които възстановяват различни неща. Проблемът е override-ът им - compatibility-то е ужасно, трябва да се оправя ръчно.

Фабриката за дроиди я имам възстановена и мога да кажа, че това е едно от най-култовите нива. НК-47 е просто неотразим.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2010 19:09

За този мод ли става дума - http://swfans.wikia.com/wiki/The_Sith_L ... ontent_Mod ?
Изтеглих го преди около месец ,но още не съм го играл.

А иначе ,проектът на отбор Гизка официално умря. :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2010 19:12

Не само този, няколко са.

Този е добър, но, за жалост, не отключва М4-78.

Профил Skype WWW

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 05 Юни 2010 19:24

Предложи най-пълния възможен :)
Веднъж вече се оправях ръчно със съвместимост, досадно е, но като има упътване кои точно файлове става бързичко.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2010 19:28

Минотавъра написа:
Не само този, няколко са.

Този е добър, но, за жалост, не отключва М4-78.

На мен ми стига да я има фабриката за HK-50.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2010 19:31

За съжаление повечето restoration mod-ове са абсолютно несъвместими. Ако искате да видите всичко, трябва да инсталирате играта няколко пъти, всеки път с различен мод.

Досадно е, но няма как иначе.

Цитат:
На мен ми стига да я има фабриката за HK-50.

Имам я. Тотален култ!

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com