Автор |
Съобщение |
odojitoo
|
|
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2010 10:31
Минотавъра написа: Я виж планетите в Star Wars Galaxies (предишното ММО по Междузвездни войни), па тогава ми говори за привличане на масите. Ти пък намери кои игри да сравняваш... SWG целенасочено е направена такава. Расите, класовете, планетите, дори куестовете - всичко е иконично. Целевата аудитория са филмарите, дето се кефят, че могат да получават мисии от принцеса Лея. Това не е недостатък на играта - тя нарочно е конструирана по този начин, за да привлече масите. TOR, от друга страна, върви по обратния път, вероятно за да се диференцира от Galaxies и да избегне неприятни сравнения с нея. Планетите са неизвестни и непопулярни, расите (доколкото са разкрити) - също, времевият период е неизследван и несъществуващ, персонажите и те нови... всичко сочи, че Байоуеър искат да конструират изцяло нов сетинг, почти противоположен на този на SWG. Двете игри нямат абсолютно никаква база за сравнение.
___________________________________ May the Force be with you!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Юни 2010 19:24
Относно специализациите - имаме ли потвърждение, че ще могат да се сменят? Като например Ситския воин от Juggernaut да се прехвърли на Marauder и обратно?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2010 19:40
@odojitoo: Това е така, не споря, просто показвах на Джони какво значи истинският апел към масите.
@Draksis: Ще можеш да respec-ваш талантите, но не и специализацията.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Юни 2010 20:56
Добро решение от страна на BioWare. Избрал ли си да си DMG-Dealer, по-добре да си стоиш с него, отколкото изведнъж, ей така от нищото, да станеш танк.
Он а сайд ноут - какъв тип персонажи харесвате в подобен род игри? Ей така, за сравнение. Damage, tank, healer или по-тясна специализация?
За да спестя време - аз харесвам Rogue типажите.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2010 21:08
Никакви не харесвам - мразя Trinity-системата.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Юни 2010 21:15
DPS-ерите > всичко)))) Включвам се ей така да го вметна.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 01 Юни 2010 23:54
Минотавъра написа: Никакви не харесвам - мразя Trinity-системата. ДА ДА ДА ДА! Заради гадния Everquest в началото на ХХI век, в момента всяко ММО е с тази тринити система, ненавиждам я
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2010 04:33
И да я мразите, и да не я мразите, фактите са налице - почти не може да бъде избегната в ММО. Ето като например, BioWare пак залагат на "сигурното". От това, което може да се прочете за двете специализации на Ситския воин, човек си вади две заключения - Juggernaut: "OMG, типичен танк"; Marauder: "OMG", типичен DMG-Dealer". Затова, дори и да не искаме да изпадаме в такива класификации, ще ни се наложи. Затова и попитах.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2010 10:22
Макар че попадат в тези параметри, преспокойно можем да ги игнорираме Да, едните ще поемат много щети преди да пукнат, да други ще им ги предоставят на драго сърце, и да, някои от кохортите ще лекуват... И? За мен лично е много по-важно това, че ще играя Джедай, или пък Контрабандист, отколкото каква точно геймплей роля изпълнявам.
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2010 12:38
Jedi Knight написа: Макар че попадат в тези параметри, преспокойно можем да ги игнорираме Да, едните ще поемат много щети преди да пукнат, да други ще им ги предоставят на драго сърце, и да, някои от кохортите ще лекуват... И? За мен лично е много по-важно това, че ще играя Джедай, или пък Контрабандист, отколкото каква точно геймплей роля изпълнявам. +1 И освен това Империята нямат healers, така че схемата отпада малко или много Абе важното е, че няма да е като в играта-която-небива-да-се-назовава
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2010 19:39
Не съм ви го казвал досега, но като видя някой да цитира мнение и да напише "+1" за него, особено ако има повече от една единица, и съм способен да срутя квартала от дива ярост. Толкова ли ви мързи да напишете едно "Съгласен съм с еди-кой-си, 'щото ала-бала... "
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2010 19:46
Draksis написа: Не съм ви го казвал досега, но като видя някой да цитира мнение и да напише "+1" за него, особено ако има повече от една единица, и съм способен да срутя квартала от дива ярост. Толкова ли ви мързи да напишете едно "Съгласен съм с еди-кой-си, 'щото ала-бала... " Добре, сега си е само една единица
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2010 19:54
Draksis написа: И да я мразите, и да не я мразите, фактите са налице - почти не може да бъде избегната в ММО. Ето като например, BioWare пак залагат на "сигурното". От това, което може да се прочете за двете специализации на Ситския воин, човек си вади две заключения - Juggernaut: "OMG, типичен танк"; Marauder: "OMG", типичен DMG-Dealer". Затова, дори и да не искаме да изпадаме в такива класификации, ще ни се наложи. Затова и попитах. Дракс, тия архетипи ги имаше още в Ултима Онлайн (1996) и въпреки това тя не следваше Trinity-системата. Тринити-системата не се характеризира с допълващи се класове, а с невъзможността на тези специализирани класове да прогресират сами. Хийлъри винаги е имало, но Everquest насила ги накара да си търсят групички. Класовете винаги са се допълвали взаимно. Тринитито обаче ги направи взаимнозависими и в това е проблемът. TOR върви по обратния път - да, Мародерът е damage dealer, но той ще може да превърти играта сам, без да има нужда един Juggernaut да му пази гърба... and that's all that matters! Jedi Knight написа: За мен лично е много по-важно това, че ще играя Джедай, или пък Контрабандист, отколкото каква точно геймплей роля изпълнявам. Амин! Едно свестно мнение да видя тук... the_presator написа: И освен това Империята нямат healers, така че схемата отпада малко или много И освен това не си следил новините около играта, което прави мнението ти нелепо от странична гледна точка. ВСИЧКИ класове в играта имат способ за лекуване, просто някои са по-добри в това и/или могат да лекуват и други, освен себе си.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 03 Юни 2010 20:19
Смятам,че единствените неща за които трябва да се притесняваме са нещата в които Bioware нямат опит .А именно съппорта и ПвП-то.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 03 Юни 2010 20:28
Съмнявам се, че BioWare няма да наемат опитен специалист по PvP. Няма да си прецакат проекта по такъв жесток начин. Защото ако си прав, ебас'ти глупаците биха били тогава. А те не се славят като компания, която оставя нещата на произвола. Минотавре, ясна ми е концепцията на таз' пуста система, и както играта се очертава да е сингъл изживяване в мулти среда, е очевидно, че канадците ще орежат всички функции на даден персонаж, превръщайки го в определен стереотип, смазвайки способа му да си изпълнява ролята, а именно - да си вдига нивата сам. От казаното за специализациите обаче оставам с впечатлението, че малко или много човечетата ще се характеризират по сходен начин и именно затова попитах. Обеси ме. Он ъ сайд ноут: има ли въобще някой друг мазохист като мен, който ще се бие на страната на Републиката? Енд бай дъ уей, мразя разделението на фракции. Дано поне имаш възможността да атакуваш и приятелски настроените играчи от твоята си страна, че ебаси филма става тогава. Трети едит. Уоу. Аз си влизам в скайпа, но нещо се е прецакал и показва всички абонати като сиви хиксчета. Ще си преинсталирам Уиндоуса на шести или седми (тогава си идвам в БГ!!!) и ще ти се обадя.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2010 20:33
BioWare въобще няма да си правят съпорта сами, а ще наемат изпълнителни компании. Или си мислиш, че Близард сами си поддържат сървърите?
Драксис, влез си в скайпа, търся те от месеци.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 03 Юни 2010 21:01
Draksis написа: Он ъ сайд ноут: има ли въобще някой друг мазохист като мен, който ще се бие на страната на Републиката? Аз съм заклет републиканец
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 03 Юни 2010 21:03
Draksis написа: Он ъ сайд ноут: има ли въобще някой друг мазохист като мен, който ще се бие на страната на Републиката?
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2010 22:52
Цитат: канадците ще орежат всички функции на даден персонаж, превръщайки го в определен стереотип, смазвайки способа му да си изпълнява ролята, а именно - да си вдига нивата сам. До ся ти обяснявах точно обратното - че героят ще може да прави всичко сам, с помощта на companion-ите, а няма да е зависим от другите играчи. Чети бре, мааму. Цитат: Он ъ сайд ноут: има ли въобще някой друг мазохист като мен, който ще се бие на страната на Републиката? Толкоа тъпи 'ора у нашио джинс нема. Байоуеър се убиха да ни разясняват колко слаба, глупава и корумпирана е Републиката. Всички вече я мразят, само дай-хард филмарчетата са се навили да играят републиканци. Нещо като Съвета в Мас Ефект - наглед са "добрите момчета", 'ма са толкова прости, че след 20 мин. игра вече ти се иска да им пратиш по един куршум в кухите кратуни. Цитат: Енд бай дъ уей, мразя разделението на фракции. Дано поне имаш възможността да атакуваш и приятелски настроените играчи от твоята си страна, че ебаси филма става тогава. Енд, бай дъ уей, двете неща нямат нищо общо. Gameplay-wise е хубаво двама души от същата фракция да могат да се нападат, но не виждам как може да бъде РП-оправдано. Един джедай убива друг и на никого не му пука? Ай сиктир. Цитат: Аз си влизам в скайпа, но нещо се е прецакал и показва всички абонати като сиви хиксчета. Ще си преинсталирам Уиндоуса на шести или седми (тогава си идвам в БГ!!!) и ще ти се обадя. Преинсталирай си скайпа бе, тюфлек http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-computer/windows/
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 04 Юни 2010 00:06
Минотавъра написа: Байоуеър се убиха да ни разясняват колко слаба, глупава и корумпирана е Републиката. Всички вече я мразят, само дай-хард филмарчетата са се навили да играят републиканци. Нещо като Съвета в Мас Ефект - наглед са "добрите момчета", 'ма са толкова прости, че след 20 мин. игра вече ти се иска да им пратиш по един куршум в кухите кратуни. Това, макар и вярно, е по-маловажно от факта, че републиканските класове ме радват повече от имперските такива (изключая ловеца на глави)
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|