Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2010 10:31

Минотавъра написа:
Я виж планетите в Star Wars Galaxies (предишното ММО по Междузвездни войни), па тогава ми говори за привличане на масите.

Ти пък намери кои игри да сравняваш...

SWG целенасочено е направена такава. Расите, класовете, планетите, дори куестовете - всичко е иконично. Целевата аудитория са филмарите, дето се кефят, че могат да получават мисии от принцеса Лея. Това не е недостатък на играта - тя нарочно е конструирана по този начин, за да привлече масите.

TOR, от друга страна, върви по обратния път, вероятно за да се диференцира от Galaxies и да избегне неприятни сравнения с нея. Планетите са неизвестни и непопулярни, расите (доколкото са разкрити) - също, времевият период е неизследван и несъществуващ, персонажите и те нови... всичко сочи, че Байоуеър искат да конструират изцяло нов сетинг, почти противоположен на този на SWG. Двете игри нямат абсолютно никаква база за сравнение.

Профил

Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 01 Юни 2010 19:24

Относно специализациите - имаме ли потвърждение, че ще могат да се сменят? Като например Ситския воин от Juggernaut да се прехвърли на Marauder и обратно?

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2010 19:40

@odojitoo: Това е така, не споря, просто показвах на Джони какво значи истинският апел към масите.

@Draksis: Ще можеш да respec-ваш талантите, но не и специализацията.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Публикувано на: 01 Юни 2010 20:56

Добро решение от страна на BioWare. Избрал ли си да си DMG-Dealer, по-добре да си стоиш с него, отколкото изведнъж, ей така от нищото, да станеш танк.

Он а сайд ноут - какъв тип персонажи харесвате в подобен род игри? Ей така, за сравнение. Damage, tank, healer или по-тясна специализация?

За да спестя време - аз харесвам Rogue типажите.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2010 21:08

Никакви не харесвам - мразя Trinity-системата.

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 01 Юни 2010 21:15

DPS-ерите > всичко))))

Включвам се ей така да го вметна. :P

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 01 Юни 2010 23:54

Минотавъра написа:
Никакви не харесвам - мразя Trinity-системата.

ДА ДА ДА ДА! Заради гадния Everquest в началото на ХХI век, в момента всяко ММО е с тази тринити система, ненавиждам я

Профил

Публикувано на: 02 Юни 2010 04:33

И да я мразите, и да не я мразите, фактите са налице - почти не може да бъде избегната в ММО.

Ето като например, BioWare пак залагат на "сигурното". От това, което може да се прочете за двете специализации на Ситския воин, човек си вади две заключения - Juggernaut: "OMG, типичен танк"; Marauder: "OMG", типичен DMG-Dealer".

Затова, дори и да не искаме да изпадаме в такива класификации, ще ни се наложи. Затова и попитах. :)

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 02 Юни 2010 10:22

Макар че попадат в тези параметри, преспокойно можем да ги игнорираме :)
Да, едните ще поемат много щети преди да пукнат, да други ще им ги предоставят на драго сърце, и да, някои от кохортите ще лекуват... И?
За мен лично е много по-важно това, че ще играя Джедай, или пък Контрабандист, отколкото каква точно геймплей роля изпълнявам.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 02 Юни 2010 12:38

Jedi Knight написа:
Макар че попадат в тези параметри, преспокойно можем да ги игнорираме :)
Да, едните ще поемат много щети преди да пукнат, да други ще им ги предоставят на драго сърце, и да, някои от кохортите ще лекуват... И?
За мен лично е много по-важно това, че ще играя Джедай, или пък Контрабандист, отколкото каква точно геймплей роля изпълнявам.

+1
И освен това Империята нямат healers, така че схемата отпада малко или много :)
Абе важното е, че няма да е като в играта-която-небива-да-се-назовава :D

Профил Skype

Публикувано на: 02 Юни 2010 19:39

Не съм ви го казвал досега, но като видя някой да цитира мнение и да напише "+1" за него, особено ако има повече от една единица, и съм способен да срутя квартала от дива ярост.

Толкова ли ви мързи да напишете едно "Съгласен съм с еди-кой-си, 'щото ала-бала... " :)

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 02 Юни 2010 19:46

Draksis написа:
Не съм ви го казвал досега, но като видя някой да цитира мнение и да напише "+1" за него, особено ако има повече от една единица, и съм способен да срутя квартала от дива ярост.

Толкова ли ви мързи да напишете едно "Съгласен съм с еди-кой-си, 'щото ала-бала... " :)

Добре, сега си е само една единица :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2010 19:54

Draksis написа:
И да я мразите, и да не я мразите, фактите са налице - почти не може да бъде избегната в ММО.

Ето като например, BioWare пак залагат на "сигурното". От това, което може да се прочете за двете специализации на Ситския воин, човек си вади две заключения - Juggernaut: "OMG, типичен танк"; Marauder: "OMG", типичен DMG-Dealer".

Затова, дори и да не искаме да изпадаме в такива класификации, ще ни се наложи. Затова и попитах. :)

Дракс, тия архетипи ги имаше още в Ултима Онлайн (1996) и въпреки това тя не следваше Trinity-системата.

Тринити-системата не се характеризира с допълващи се класове, а с невъзможността на тези специализирани класове да прогресират сами. Хийлъри винаги е имало, но Everquest насила ги накара да си търсят групички.

Класовете винаги са се допълвали взаимно. Тринитито обаче ги направи взаимнозависими и в това е проблемът. TOR върви по обратния път - да, Мародерът е damage dealer, но той ще може да превърти играта сам, без да има нужда един Juggernaut да му пази гърба... and that's all that matters!

Jedi Knight написа:

Амин!

Едно свестно мнение да видя тук...

the_presator написа:
И освен това Империята нямат healers, така че схемата отпада малко или много :)

И освен това не си следил новините около играта, което прави мнението ти нелепо от странична гледна точка.

ВСИЧКИ класове в играта имат способ за лекуване, просто някои са по-добри в това и/или могат да лекуват и други, освен себе си.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 03 Юни 2010 20:19

Смятам,че единствените неща за които трябва да се притесняваме са нещата в които Bioware нямат опит .А именно съппорта и ПвП-то.

Профил

Публикувано на: 03 Юни 2010 20:28

Съмнявам се, че BioWare няма да наемат опитен специалист по PvP. Няма да си прецакат проекта по такъв жесток начин.

Защото ако си прав, ебас'ти глупаците биха били тогава. А те не се славят като компания, която оставя нещата на произвола.

Минотавре, ясна ми е концепцията на таз' пуста система, и както играта се очертава да е сингъл изживяване в мулти среда, е очевидно, че канадците ще орежат всички функции на даден персонаж, превръщайки го в определен стереотип, смазвайки способа му да си изпълнява ролята, а именно - да си вдига нивата сам.

От казаното за специализациите обаче оставам с впечатлението, че малко или много човечетата ще се характеризират по сходен начин и именно затова попитах. Обеси ме.

Он ъ сайд ноут: има ли въобще някой друг мазохист като мен, който ще се бие на страната на Републиката? :?

Енд бай дъ уей, мразя разделението на фракции. Дано поне имаш възможността да атакуваш и приятелски настроените играчи от твоята си страна, че ебаси филма става тогава.

Трети едит. Уоу.

Аз си влизам в скайпа, но нещо се е прецакал и показва всички абонати като сиви хиксчета. Ще си преинсталирам Уиндоуса на шести или седми (тогава си идвам в БГ!!!) и ще ти се обадя.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2010 20:33

BioWare въобще няма да си правят съпорта сами, а ще наемат изпълнителни компании. Или си мислиш, че Близард сами си поддържат сървърите?

Драксис, влез си в скайпа, търся те от месеци.

Профил Skype WWW

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 03 Юни 2010 21:01

Draksis написа:
Он ъ сайд ноут: има ли въобще някой друг мазохист като мен, който ще се бие на страната на Републиката? :?

Аз съм заклет републиканец :D

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2010 21:03

Draksis написа:

:oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2010 22:52

Цитат:
канадците ще орежат всички функции на даден персонаж, превръщайки го в определен стереотип, смазвайки способа му да си изпълнява ролята, а именно - да си вдига нивата сам.

До ся ти обяснявах точно обратното - че героят ще може да прави всичко сам, с помощта на companion-ите, а няма да е зависим от другите играчи. Чети бре, мааму.

Цитат:

Толкоа тъпи 'ора у нашио джинс нема.

Байоуеър се убиха да ни разясняват колко слаба, глупава и корумпирана е Републиката. Всички вече я мразят, само дай-хард филмарчетата са се навили да играят републиканци. Нещо като Съвета в Мас Ефект - наглед са "добрите момчета", 'ма са толкова прости, че след 20 мин. игра вече ти се иска да им пратиш по един куршум в кухите кратуни.

Цитат:
Енд бай дъ уей, мразя разделението на фракции. Дано поне имаш възможността да атакуваш и приятелски настроените играчи от твоята си страна, че ебаси филма става тогава.

Енд, бай дъ уей, двете неща нямат нищо общо.

Gameplay-wise е хубаво двама души от същата фракция да могат да се нападат, но не виждам как може да бъде РП-оправдано. Един джедай убива друг и на никого не му пука? Ай сиктир.

Цитат:
Аз си влизам в скайпа, но нещо се е прецакал и показва всички абонати като сиви хиксчета. Ще си преинсталирам Уиндоуса на шести или седми (тогава си идвам в БГ!!!) и ще ти се обадя.

Преинсталирай си скайпа бе, тюфлек :D

http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-computer/windows/

Профил Skype WWW

Аватар
Mass Effect
Заглавие: Re:
Публикувано на: 04 Юни 2010 00:06

Минотавъра написа:
Байоуеър се убиха да ни разясняват колко слаба, глупава и корумпирана е Републиката. Всички вече я мразят, само дай-хард филмарчетата са се навили да играят републиканци. Нещо като Съвета в Мас Ефект - наглед са "добрите момчета", 'ма са толкова прости, че след 20 мин. игра вече ти се иска да им пратиш по един куршум в кухите кратуни.

Това, макар и вярно, е по-маловажно от факта, че републиканските класове ме радват повече от имперските такива (изключая ловеца на глави)

Z-Rock

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com