Draksis написа:"Примитивното DVD" ме уби...
Иначе, то и аз съм млад, ама още помня Nintendo 64 и аудио касетките, бе, баси. Тези хора въобще помнят ли откъде са тръгнали, или само от последния запой?
Трагедия.
Говорим за младото поколение - 1998-2000 г. За тях VHS-а и аудио-касетките са екзотика. Повечето от тях нямат никаква геймърска култура (или каквато и да е култура въобще).
Абе така или иначе 90% от родените след 1990-а са за геноцид...
radi_bomb написа:За името на Хот и как е свързано с Лорд Хот пише в Wookiepediа...
Проблемът е, че е запланувано Хот да е кръстена на лорд Хот - намекнато е от думите на Валънтайн Фарфала. Но, понеже не е заявено направо, Байоуеър решават че могат да използват това като оправдание, за да включат планетата.
Пример: Никъде не е казано, че Дарт Плейгис е бащата на Анакин, но е (меко казано) загатнато в триста източника. Представи си сега как един автор идва и казва "Не, бащата на Анакин е Пешо родианецът от Долен Анкърхед. Това противоречи ли на канона? Не! Какво ми пука, че било "heavily implied"? Баста!"
По същия начин, чрез хващане за думата и идиотски извинения, оправдаха оцеляването на джедаите след Order 66.
Ениуей, това няма значение. Бих приел съществуването на Хот, ако зад него стоеше разумно обяснение и сюжетна линия. Проблемът е, че включването й е евтино маркетингово решение, чиято цел е да привлече филмарите и да експлоатира хайпа около юбилея на ESB.
Вече имаме една безполезна и скучна планета, на която не се случва нищо и е включена само заради филмите - Татуин. Включването на ВТОРА такава планета е прекалено. Какво следва - Ендор и еуоки? Искам нещо оригинално, по дяволите!
[...]
ЕДИТ: О, Боже...
Няма да повярвате какво ще има на Хот. Brace yourself...
HIDDEN CHISS BASE!!!
Да, чиси! Да, расата на адмирал Траун! И да, расата която не би трябвало да е открита още 3500 години!
BioWare и SW-канонът - непримиримата вражда...
barcelona6289 написа:Nar Shadaa задъжително ще я има ,а може и kashyyyk
Няма никакъв смисъл от Нар Шадаа, при положение, че имаме Нал Хъта.
По принцип съществуват седем основни вида планети - oceanic, arboreal, grassland, desert, volcanic, barren и urban (днес нещо мисълта ми тече на английски), както и комбинации помежду им.
Вече имаме от всички по 2-3, изключая oceanic и volcanic. Даже взеха да се повтарят - някой вижда ли принципна разлика между Хот и Белсавис?
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!